![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki Nivea Soraya Elizabeth Arden Naomi Campbell Manhattan N.Y.C. Oriflame
Witaj, coś u mnie za:
7. Łagodzący balsam po depilacji, Soraya, 150 ml - zużyte 1/4, ważny do kwietnia 2011 10. Naomi Campbell, Cat Deluxe at Night, dezodorant perfumowany, zużycie jak na zdjęciu ??
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki Nivea Soraya Elizabeth Arden Naomi Campbell Manhattan N.Y.C. Oriflame
Hej, coś u mnie za :
8. Peeling myjący do ciała o zapachu gruszki, wygładzający, Joanna, 100 ml - zużyte 1/3, ważny do marca 2011 10. Naomi Campbell, Cat Deluxe at Night, dezodorant perfumowany, zużycie jak na zdjęciu ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Up
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Up!
![]()
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dokładka
cos za
17. Paletka 4 perłowych cieni do powiek w odcieniu zielonym, Wibo; 5,5 g; ważne do kwietnia 2010 + nowy aplikator 6.Balsam do ciała brązująco-ujędrniający do jasnej karnacji, Nivea, 250 ml - zużyte 1/4, ważne do kwietnia 2010 8. Peeling myjący do ciała o zapachu gruszki, wygładzający, Joanna, 100 ml - zużyte 1/3, ważny do marca 2011 ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- powiem ci ze co do podkladow najjasniejszy jest mejbelina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
dziękuję ale nic.
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Up
![]()
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
nie pamiętam czy już odpisywałam, ale niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
hej coś za:
lakier pierwszy z lewej : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1262044906 lakiery 2 i 5 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1263424216 i Więc mam do oddania zegarek. Dostałam go w zeszłym roku jako prezent, ale nigdy nie nosiłam. Jest na prawdę piękny, szkoda oddawać, ale mam już jeden, to co ma leżeć ![]() ?
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
10. Naomi Campbell, Cat Deluxe at Night, dezodorant perfumowany, zużycie jak na zdjęciu ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395074
Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2010-02-13 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
![]() Mam mgiełkę do ciała (truskawkową), odżywkę z jedwabiem, paletki cieni ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397191 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Jest. To YUZHOUXINREN - czy jakoś tak
![]() Na żywo kolorki są jeszcze ładniejsze ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Mogłabym oddać... jeśli coś dorzucisz. Masz może coś poza wątkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz wszystko wiem, to daj mi troszkę czasu. Ale nie napisałaś, co byś chciała ...
![]() |
![]() |
#54 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Mi się u Ciebie podoba:
Elizabeth Arden, Sunflowers, woda toaletowa, zużycie jak na zdjęciu Paletka 3 perłowych cieni do powiek Brown Effects Differin ~ krem-żel na trądzik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Ja Ci nie powiem, co mogę Ci zaproponować, musiałabyś sama powiedzieć co byś chciała. Z Twojej wishlisty mam błyszczyki różowe.
Jeśli nic nie widzisz jednak to szkoda, może następnym razem się uda ![]() Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2010-02-13 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
1. Lakier do paznokci Wibo Nasty&Cool, numer 181, 8ml, ważny do lipca 2010
9. Przeciwtrądzikowy intensywny krem-kuracja Under Twenty, Irena Eris, 50 ml - zużyte ok. 2/3, ważne do maja 2010 10. Naomi Campbell, Cat Deluxe at Night, dezodorant perfumowany, zużycie jak na zdjęciu 11. Elizabeth Arden, Sunflowers, woda toaletowa, zużycie jak na zdjęciu 18. Differin ~ krem-żel na trądzik. Ciężko mi ocenić zawartość, ale jest to z pewnością ok. 90 % specyfiku. Ważny do października 2010 19. Lekka odżywka do włosów - wygładzająca, bez spłukiwania. Garnier Fructis. Ważna do kwietnia 2010 - zużycie - troszkę ponad 1/2 (z 200 ml) Coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=405033 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Przecież odpisałam
![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
już wiem dopiero zobaczyłam
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395074
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.