|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek był kontynuowany
|
|||
| tak |
|
14 | 100,00% |
| nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: My wyzwolone kobiety
Huuura, udało sie
))))Kiedyś coś chciałam poczytać na jakiś temat właśnie na wizazu i szlag mnie trafiał bo wszystko tu jest zamazane, mam nadzieję ze isę przyzwyczaje
|
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)) naprawdę jest to fajny portal
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
A ha już zauważyłam szybką odpowiedz , troszkę mi to czasu zajęło ale się udało hehehehe
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Jobu a Ty dlaczego jako nieostępna ?
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Agus odswieżyc możesz u siebie w kompie tam masz takie dwie zakręcone strzałki odśwież stronę
hihi nie robiłaś tego nigdy na tamtym f..
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
oj ciężkawa ,ale dajemy radę , koleżanka jedna pisała że nie może się zalogować ,wczoraj ,dziś przeczytałam
Edytowane przez homi Czas edycji: 2010-01-03 o 19:33 |
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem cały czas martusiu a świadczy o tym pomarańczowy znaczek z lewej stron świecacy ON jak nie będzie pomarańczowy to znaczy że mnie nie ma
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
a gdzie ta zakręcona strzałka gdzie jej szukać ???
|
|
|
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Jobu ALE Ty NIE JESTEŚ NA POMARAŃCZOWO W TYM FAKT
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
na ty siwym pasku w kompie u góry tam gdzie masz plik edycja ulubione itd to pod spodem
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- a to zaraz sprawdzę ))) hihi
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
ma dalej problem ,pisze na gg ,do mnie ,pomagam jej musi się udać
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------ma problemy ze swoim mejlem ?? Edytowane przez homi Czas edycji: 2010-01-03 o 19:33 |
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo Ania jest tu juz zalogowana i nie zmieni swojego uzytkownika chyba że zmieni mail
|
#44 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Witaj Wyzwolona Jobu
Ktoś pytał o wstawianie Avatarka tutaj, kiedyś dokładnie wytłumaczyłam jednej Wizażance to wkleje też i dla Was. Zdjęcie w profilu czyli Avatar: Wciskasz "Ustawienia". Pojawia Ci się Twoja strona, która ma z lewej strony pasek "Twój panel kontrolny". W zakładce "Ustawienia & Opcje" klikasz w "Edytuj Avatar". Otwiera Ci się ta strona, gdzie masz edycję Avatara i masz 2 opcje: Opcja 1 - wprowadź pełny adres obrazka na innym serwerze internetowym Opcja 2 - załaduj zdjęcie z dysku twardego mojego komputera Potem wciskasz "Zachowaj zmiany" i tak masz obrazek w Twoim profilu. Jeśli chcesz dodać zdjęcie do swojego posta, to nad okienkiem, którym piszesz masz przycisk ze spinaczem, naciskasz na niego i masz dwie opcje: 1. Załaduj plik z Twojego komputera 2. Załaduj plik z innej witryny www Wtedy załaduj zdjęcia jakie chcesz i już.
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
|
Juz mnie widac hahaha miałam ustawione na niewidzialnośc hihi
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
)![]() Pozdrawiam i Buziaczki ....Pogode masz napewno super a u nas zima hahaha. Ty w kostiumie napewno kapielowym a my w kozuszkach
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam link do strony Oli i Emilce
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie i koleżanka teraz chyba szuka hasła , czy czegoś co pozwoli by się zalogowała ma problem
Edytowane przez homi Czas edycji: 2010-01-03 o 19:33 |
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
i Bardzo dobrze, dzisiaj to chyba będzie dzień nauki, nie wiem czy Agus przeczytałas to co napisałam dla Ani
)))
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
witaj EWA nic staconego możemy się poznać ,dobre to hasło uciekinierki hihihi przed Gosią
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
Agus masz tam od mojej koleżanki szczegółowy opis jak nalezy zmienic lub wstawic awatar
))
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
jobu przeczytałam ,a może litery małe duże pomyliła
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- dziękuję EWI ,ALE TYM ZAJMĘ SIĘ W WOLNEJ CHWILI ,JESTEM W PIŻAMIE ,,JESZCZE ,ŁOŻA NIE ZAŚCIELONE ,NIE POZMYWANE ,A KLIKAM Z WAMI RÓWNO Edytowane przez homi Czas edycji: 2010-01-03 o 19:34 |
|
|
|
#52 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Nie wiem skąd uciekłyście Jobu ale fajnie, że na Wizaż. Pogodę mam..... zimną, bo 24 stopnie
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
moze , no to kurcze niech załozy obojetnie gdzie adres mailowy i juz bedzie słuzył tylko do tego forum
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
koleżanka paznokcie gryzie ,bo w żaden sposób nie może się zalogować
Edytowane przez homi Czas edycji: 2010-01-03 o 19:34 |
|
|
|
#55 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale co sie nie robi dla przyjaciół---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- No pisałam aby załozyła nowy adres mailowy Obgryzie sobie te piekne tipsy hahaha
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Zmykam kochane ,zajrzę na pewno później
|
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- A spróbuj nie zajrzeć. A Marta co nic nie pisze Paulina tez sie uczy
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem gdzie to odświerzanie wiadomości
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Jak widzisz Jobu ciężko pracowałam, mam już avatar
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
Agus jeździj sobie myszka po tych znaczkach u góry ekranu ale nie naciskaj a tam będa podpowiedzi i napewno zobaczysz odswież
![]() A jak to robiłas tam![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() ![]() k laski:![]() : oklaski:![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Śliczny bibisi
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

ale co sie nie robi dla przyjaciół
Paulina tez sie uczy
A jak to robiłas tam
klask i: