![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: dieta zgodna z grupą krwi
Cytat:
Moim zdaniem ludzkość nie docenia potencjału drzemiącego w efekcie placebo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Tą dietę zaczęłam stosować w sierpniu 2010. Do grudnia schudłam ok 20 kg... Wierzę, że dieta baardzo mi w tym pomogła. Oczywiście do diety trzeba dołączyć aktywność fizyczną. Sceptykom tej diety mogę tylko powiedzieć, że zawsze odchudzanie wiąże się z dietą, więc czemu akurat nie stosować tej. Jest mnóstwo osób, którym pomogła. Zresztą to nie jest dieta tylko bardziej sposób odżywiania się... Nawet jeśli nie ma medycznych dowodów na to, że działa- pozytywne nastawienie to połowa sukcesu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Odświeżę wątek.
Temat ostatnio coraz bardziej popularny. Nie chodzi tylko o profity w postaci zrzucenia zbędnych kilogramów. Otóż jedzenie zgodnie z grupą krwi pozwala na uniknięcie produktów, których nasz organizm po prostu nie trawi, wówczas wiele substancji odkłada się jako złogi lub toksyny. Np. ludzie z grupą krwi "A" nie trawią tłuszczy zwierzęcych. Grupa "B" - unikanie kurczaków, pomidorów, kukurydzy - one blokują wydzielanie insuliny tylko u ludzi z grupą krwi "B". Dawniej ludzie jedli wszystko i byli zdrowie. Ale ich organizmy nie były zatrute wszechobecną chemią z pożywienia, powietrza, wody czy kosmetyków, a pszenica była bez GMO. Dziś organizm sobie z tym nie radzi, dając sygnał bezpośredni. Czasem objawy mogą wystąpić po wielu latach. Niekiedy mogą to być bóle głowy. Ja chyba zostałam przekonana do tej diety za namową dr Skoczeń-Szczęsny, czytałam sporo opinii osób, które odczuwają wyraźną poprawę ogólnego samopoczucia. xxx 53:00-104:00 Życzcie powodzenia ![]() ![]() Obawy spore, najciężej będzie zrezygnować z nabiału, ziemniaków, ogórków kiszonych i pszenicy. Żegnajcie pierogi ruskie ![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-01-19 o 21:24 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.