|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta !!!!
witajcie!
można się jeszcze dołączyć do Was? na innych wątkach ucichło i w ogóle odchudzanie od nowego roku jest motywujące ![]() ważę 63kg przy wzroście 173cm ![]() mam nadzieje, że razem uda nam się schudnąć i mieć wymarzone figurki! powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Tabelka jak najbardziej
![]() Ja sie dzis zapomnialam zwyczajnie i pochlonelam kilka ptasich mleczek heh ale dzis jestem na czerwonej herbacie i wodzie i bd cwiczyc, a jutro sie zwaze i w ogole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Idiotka
|
Cytat:
![]() Wiesz co ja bym dała za taką wagę... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chcialabym ważyc moze hmmm 55 kg ![]() ![]() pozdraaaawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
No to witam nowe kobitki.
![]() Ja od poniedziałku zaczynam. Chodzenie po schodach, brzuszki i oczywiście zdaleka od wysokokalorycznych posiłków. Ważę ok 55 Wzrost 168 Chcę się pozbyć brzuszka i móc chodzić w obcisłych bluzkach, w bikini i takie tam. Mam 16 lat. ![]() Pozdrawiam i życzę powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Skittless to Ty tylko wode i czerwona herbate chcesz dzisiaj pic? Edytowane przez rimlora Czas edycji: 2010-01-01 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
hej , własnie jem owoce , zamiast sałaty musiałam zjeść groszek bo sie skończyła .... myślałam ze sie zezygam jak jadłam . 2 plasterki szynki i plaster sera do tego ( troche diete modyfikuje) a co u was?
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Gabi widzę, że się rozkręcasz
![]() Ja mam 170 wzrostu, zmieniłam swoje nawyki żywieniowe 27 grudnia, więc kilka dni temu, ważyłam wtedy 71kg, ważyłam się wczoraj przed imprezą sylwestrową i waga wskazała 70kg:p A moim celem jest 60kg do wakacji.. jeśli zejdę poniżej 60 kg to będę z siebie naprawdę bardzo dumna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Witam Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wlansie czekam na sniadanie: herbata z pokrzywy jedna ciemna buleczka jajko na twardo salata papryka |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dopiero śniadanie ??wow nie bedzie jojo jesli mądrze wyjde ![]() jakie ćwiczonka dzisiaj zamierzacie robić?
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zamierzam dzisiaj biegac , ale nie dlugo na poczatek 20 min +cwiczenia na uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Ja nie stosuje żadnej określonej diety,
-jem 4,5 posiłków dziennie, -owoce do 16, -na kolacje białko, -dużo wody i herbaty, -ćwiczenia -nie jem jasnego pieczywa i ziemniaków -nie jem słodyczy i napojów gazowanych -i większą uwagę zwracam na skład produktów w sklepie ![]() Nie ma co popadać w paranoje dziewczyny, dacie radę ![]() A w nowym roku życzę Wam wytrwałości w postanowieniach i osiągnięcia zamierzonych celów (tj. super zgrabnej sylwetki!!) ![]() A co do ćwiczeń ja od kilku dni ćwiczę Pilates: http://cafeteria.pl/zdrowie/cwiczeni...osladki-i-uda/ Na pośladki i uda, ale mięśnie brzucha też ciągle tu pracują http://cafeteria.pl/zdrowie/pilates-...plaski-brzuch/ ''Zestaw ćwiczeń Pilates, których celem jest praca nad mięśniami brzucha. 10 minutowy film prezentuje Pilates ABS (abdominal body system), czyli jak osiągnąć płaski brzuch, zlikwidować oponki, wylewające się boczki i poprawić sylwetkę.'' Zobaczymy jakie będą efekty, do tego jeszcze bieganie jak śnieg się roztopi ![]() Edytowane przez maadzia49 Czas edycji: 2010-01-01 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
madzia - dzięki za linka
jak myślicie co jest lepsze : joga, pilates czy aerobik?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, można się dołączyć? Bo wszystkie wątki (łącznie z moim) umarły, a nikt noworocznego nie założył. Zgodnie z noworocznymi postanowieniami od jutra (jak tylko wylecze skutki wczorajszej imprezy :P) zdrowe odżywianie! Zastanawiam się też nad dietą south beach . Ale narazie myślę, że zacznę od zdrowego odżywiania i jakichś ćwiczeń.
Do 13 lutego muszę schudnąć! Minimum 5kg, a 7-8 to by było marzenie!
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś jeszcze nic nie zjadłam, ale zaraz jade na urodziny siostrzenca wiec bede musiala kawałek tortu zjeść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Co prawda jestem niby podczepiona pod inny wątek, ale nie mam nic przeciwko znaleźć się w tabelce, którą zamierzacie stworzyć i będę tu zaglądać
![]() Polecam przejrzeć wątki na dietetyce, naprawdę duużo się podszkoliłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
hej , ja własnie przed chwilką troszke poćwiczyłam. ćwiczyłam na brzuch i uda
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
www.fitnessonline.pl wejdziesz?
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Poprzeglądałam sobie te ćwiczenia, właściwie często się powtarzają na tych dwóch stronach i na tej mojej, w końcu chodzi o to samo
![]() Mam takie założenie, że najpierw chcę spalić tkankę tłuszczową na brzuchu, mam oponkę i boczki ![]() ![]() Zapewne też chodzi Wam na razie o tę tkankę tłuszczową? http://www.odn.olsztyn.pl/8_rad_na.htm CYTAT: Ćwiczenia aerobowe. Ćwiczenia aerobowe charakteryzują się dłuższą pracą mięśniową minimum 12 - 15 minut. Tętno w tych ćwiczeniach dla efektywnego spalania tkanki tłuszczowej powinno wynosić 120 - 130/min. Typowe a zarazem najlepsze na spalanie tkanki tłuszczowej są następujące ćwiczenia : * marszobiegi , marsz przeplatany biegiem w tempie wolnym , * jazda na rowerze zwykłym lub stacjonarnym , * wschodzie po schodach , * chodzenie na steperze. Nie wszystkie ćwiczenia można wykonać w warunkach domowych. Ćwiczenia te po za spalaniem tkanki tłuszczowej bardzo dobrze kształtują wydolność tlenową czyli wytrzymałość. Bardzo dobrze uzupełniają treningi siłowe i należy je wykonywać dwa razy w tygodniu przez osoby , które chcą zachować sylwetkę i kondycję , natomiast przez osoby posiadające nadmiar tkanki tłuszczowej 3 x 4 razy tygodniowo po około 30 - 45 minut. Treningi aerobowe z uwagi na swoją specyfikę powinny być wykonywane rano około 1 - 1,5 godziny po lekkim śniadaniu. To co dziewczyny, jak tylko zniknie śnieg wsiadamy na rowery i też biegamy ![]() Edytowane przez maadzia49 Czas edycji: 2010-01-01 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
ja przed chwilka troche pocwiczylam
![]() ostatnio nie cwiczylam wiec zaczynam stpniowo , zeby zakwasow nie bylo ![]() co jecie dzisiaj na obiadek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a jakie ćwiczenia bedziesz ćwiczyc? to na kiedy ustalamy termin ważenia?
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zjadłam jednego klopsika na wodzie, pół woreczka ryżu brązowego i kilka korniszonów i do tego herbatka bez cukru |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty sobie ta dieta tylko metabolizm zwalniasz ![]() Ja dzisiaj bede jadla na obiadek -filet sojowy -salatke - salata , papryka , fasola czerwona, cebula, korniszony(troche uboga wersja , poniewaz musze zakupy dopiero zrobic) -ryz Juz cwiczylam , ale pozniej bede znowu cwiczyc troche . Przez pierwszy tydzien bede ciwczyla bardzo malo , zeby uniknac zakwasow i przyzwyczaic cialo do cwiczen . Od przyszlego poniedzialku bede cwiczyla wiecej. Narazie biegalam 6 min , pozniej robilam cwiczenia na nogi i brzuch ![]() maadzia jakie herbatki pijesz? Edytowane przez rimlora Czas edycji: 2010-01-01 o 15:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
zaraz wsiadam na moj stacjonarny rowerek
i bede pedalowac przez jakas godzinke ![]() jesli dam rade oczywiscie bo jestem strasznym leniem i szybko się męcze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Piję slim figurę, która ma niby wspomagać spalanie tkanki tłuszczowej, eheh
![]() Mój dzisiejszy jadłospis: Śn: owsianka z cynamonem Ob: Pulpecik na wodzie, pół woreczka ryżu, kilka korniszonów Kol: Serek wiejski z kwaszonym ogórkiem i ziołami Kolacji nie zjadłam jeszcze, ale tak tylko planuję ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.