![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczny wątek - już ostatni!:) ZAPRASZAM
niestety ale nic
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395074
Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2010-01-09 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
witaj, creme puff jest w rezerwacji
podoba mi się u Ciebie: URBAN DECAY - odcienie: Midnight Cowboy
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Brazerek Bambusowy kusi bardzo bo i recenzje fajne i pojemnosc
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
- zestaw matrix - tabletki uzupełniające niedobory żelaza - Tardyferon - dwa blistry w opakowaniu - ziołowy preparat na wzmocnienie włosów i paznokci - co to za preparat? (nazwa) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() coś u mnie za Ode a L'amour - Yves Rocher 30 ml - nowa, z kartonikiem?
![]() |
#40 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Cuś u mnie za:
Demeter - Caramel Acne win ? ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Proponuję demeter, krem acne + coś jeszcze za błyszczyk LUB wellę w innym wypadku mi się nie opłaca. Dopiero teraz doczytałam, że demeter to tylko 15 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Niestety tym razem nic nie znalazłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam dla siebie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=386313&page=4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
za to co chciałaś nie znajde nic, ale podoba mi się
mgiełka ochronna do włosów Radical - NOWA więc jeśli znajdziesz coś tylko za to, to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Może chciałabys Gucciego z wątku i nowe Cedre Blue Yves Rocher 125 ml z ubytkiem testowym,kartonik w stanie idealnym lub coś z wątków?A interesuje mnie bransoletka srebna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
zielona, niestety szukam jednej konkretnej perfumy (malutkie ilosci raczej mnie nie interesuja, a za zapachami yves rocher nie przepadam niestety)
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę oddać te rzeczy za 40 tbl. tego preparatu Solgar, szampon i odżywkę Matrix. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
A z kosmetyków nic nie chciałabyś z podobnej półki cenowej?Mam np wychwalany Peeling enzymatyczny Kanebo wieksze pół lub trochę mniejsze 3/4 opakowania lub emulsję do cery mieszanej ,tłustej 100 ml z malutkim ubytkiem i kartonikiem Kanebo Emulsion 1.Na kwc jest tylko wersja do cery suchej ale mają super opinie.Ceny obu kosmetyków nowych ok 250 zł kazdy.Lub może chciałabys mój krem Insitut z wątku ale tu zrobiłabym sobie odlewke bo jego cena ok 500 zł?
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Fotki zrobię jutro,bo dziś niedługo wychodze do pracy.Ta emulsja jest właśnie do cery mieszanej,krem Institut jest jednocześnie do wrażliwej, z naturalnych składników.Mam jeszcze Lysanel Active apteczny krem 40 ml z ubytkiem dwu lub trzykrotnym plus resztkę z drugiego opakowania,no ale tego cena jest znacznie niższa. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-01-13 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Lady of Harley-Davidson
|
podoba mi sie szampon i odzywka matrix, ale ie oddam za to perfum, jelsi wybierzesz cos innego, to chetnie sie wymienie
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
BAN stały
|
narazie niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
hej, odpisuję u Ciebie ;p
Przyznam ze dawno nie aktualizowałam wymiankowego wątku i ostrzegam że od czasu do czasu go uzywam jak mi sie zechce i w tej chwili została go połowa. Jest bardzo wydajny bo ma fajny aplikator dozujacy idealna ilość. Jesli jestes zainteresowana taką ilością to mogę się wymienić za Demeter Caramel. Pozdrawiam, odpisz u mnie.
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
hej, byłaś u mnie
![]() podoba mi sie demeter, masz moze jeszcze jakies poza watkiem? duzo oddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Lysanel jest ważny do 07.10.Fotki wysyłam .To może chciałabyś połowę kremu Intitut (sobie odłożę do zastępczego słoiczka) i ten krem lysanel dwa,trzy razy użyty?Tę drugą końcówkę Lysanela dorzucę gratis bo i tak nie wiem ile go zostało.Na fotce kremu Institut jest jeszcze częściowo widoczne dokąd był fabrycznie napełniony(mniej wiecej na wysokości nasady szyjki zakręcanej).Emulsję Kanebo chciałabym wymienić w całosci bez robienia odlewek.Kod na emulsji 6XOV,nie wiem niestety jak to odczytać ,mam ją z wymianki.Data ważności kremu
![]() Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-12-04 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Moderator
|
Niestety nic.Pozdrawiam
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
hej,
chciałabym demeter, dermopreparat antytrądzikowy ACNE WIN firmy Lefrosch oraz Olay, Complete Care, Emulsja rozwietlająco-nawilżająca do cery tłustej i mieszanej SPF 15 - zużycie ok 45% CO Ty chciałaś? Paris Hilton Just me?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
i co..wymieniamy się
![]()
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że się odzywam po 2 tygodniach, ale miałam problemy z kompem.
Jeśli dalej jesteś zainteresowana wymianką za zestaw Fluo Beach z Sephory, emulsję Gloria i samoopalacz Scott Barnes, to u ciebie widzę: ♥ Demeter Caramel - 15 ml, nowy ♥ szminka Lancome Rouge Absolue; odcień 012 - 2-3 razy przetestowana ♥ dwa NOWE cienie URBAN DECAY - odcienie: Midnight Cowboy i Goddes ♥ pomadka Round Lipstick amerykańskiej firmy NYX - odcień Golden Luster - NOWA ♥ puder brązujący w kamieniu Rimmel Sun Shimmer - zużycie ok 60% Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Mogę prosić o odpowiedż?Zdjęcia zrobiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.