|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Minerały, kremy, serum i inne:)
Ekologiczny hydrolat lipowy z Mazideł poj. ok75ml.Ważny do lipca 2011
Olej z kiełków pszenicy ZSK-odlewka do 10ml Peeling aroniowy ZSK-odsypka Ekstrakt nawilżający ZSK-odlewka Peeling enzymatyczny z bromealiną - duża odsypka cos u mnie?
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety
Chyba, że masz odlewki jakiś perfum oprócz tych, które masz w wątku wymienione? Albo jakaś większa odlewka Moschino by wchodziła w grę
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Znalazlabys coś u mnie za baby flat topa? Z biochemii mam tylko odlewke maceratu z nagietka, próbkę masla kakaowego i mocznik, ale może szukasz czegoś poza kosmetykami?
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Może zależy ci na jakis konkretnych ubraniach? Jeżeli nosisz eske, to mam dosc dużo na zbyciu. Mogę też poświęcić jakąś książkę. Coś z biżuterii? Buty też mam, tylko nie wiem jaki rozmiar nosisz. Najlepiej będzie jak sama napiszesz czego potrzebujesz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

Chyba, że masz odlewki jakiś perfum oprócz tych, które masz w wątku wymienione? Albo jakaś większa odlewka Moschino by wchodziła w grę