|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Boczki od biodrówek
Cytat:
Wstarczy to: Sposb na Boczki Caly watek o boczkach, walkowale tysiac razy jak sie ich pozbyc, jakie cwiczenia, skad sie biora itede. Teraz ci pasuje?
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje, skorzystalam z zachety.
Cytat:
Bo jak przy talii to wiesz, istnieje taka mozliwosci, ze bycmozeproawdopodobnietak siesklada bedziesz sie ich musiala pozbywac w ten sam sposob co innych "normalnych" boczkow przy talii zalamka
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Kupuj spodnie z wysokim stanem.
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ktoś jest za gruby, i nosi spodnie w swoim rozmiarze, to boczki ma, ale nie są zniekształcone i jak chce się pozbyć to musi ćwiczyć. Jak ktoś chce nosić spodnie rozmiar mniejsze, żeby się dowartościować jaki to szczupły jest, to mu te boczki się zniekształcają - więc nadal pozostają ćwiczenia. Czego tu kurna nie rozumieć? Chcesz się pozbyć zniekształcenia? Kup większe spodnie i daj odpocząć skórze i ciału - samo wróci na miejsce. A potem ćwicz, to znikną boczki. Ale pewnie i tak znowu potem założysz przyciasne spodnie i nadal będzie, że znowu Ci biodrówki zniekształcają...
|
|
|
#36 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego Ty chcesz? Złotego środka? Jest jeden - ćwiczyć ćwiczeniami "na boczki". Twoje nie są jakieś inne, tylko takie jak wszystkie.
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
![]() Dalej uważam że to nie ma nic z tym wspólnego. Chcę rozmawiać z osobami które mają TEN SAM PROBLEM a nie podobny. Chce sie dowiedzieć jakie są KONKRETNE ćwiczenia na właśnie TE boczki, a nie ogólnie. Jeśli takie to dla was denerwujące to może zgłoście ten temat do któregoś z moderatorów i on o tym zadecyduje, choć pewnie i tak to już zrobiłyście ale nie otrzymałyście pozytywnej odpowiedzi, bo jak widać temat dalej jest;/. Żegnam i pozdrawiam. ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- The Light, kiedy wstawisz te zdjęcia? Bo trochę się na nie niecierpliwię ![]() Pani Smith, a ty wykonujesz jakieś dodatkowe ćwiczenia? |
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny maja racje, nie konkretnych ćwiczeń na boczki. Trzeba zacząć ćwiczyć całe ciało. W twoim przypadku najlepiej aeroby, wtedy tłuszcz spala się stopniowo z całego ciała oraz właśnie też z tych nie szczęsnych boczków. Nie ma na to złotego środku a to jest forum fitness, więc nie spodziewaj się nie wiadomo jakich cudów,w sensie że znajdziemy ci złoty środek na boczki. Zaczniesz ćwiczyć regularnie to pozbędziesz się tych boczków. Sport to samo zdrowie i lepsze samopoczucie! Jeszcze dodam, że od regularnych ćwiczeń ( tym bardziej od aerobów) nie rosną mięśnie jak u Pudziana
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Dzejd, Ty napisałaś to wszystko z kulturą, pozostałe dwie panny nie były zbyt miłe, dlatego tak zareagowałam.
Racja, i od kilku dni zbieram różne iformacje i ćwiczenia by w końcu zacząć, ale to nie zmienia faktu że chciałam także ten wątek założyć dla rozmowy z osobami z takim samym problemem. |
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Moje drogie..nie kloccie sie.. Niestety szukalam gazety z cwiczeniami ale muysialam zostawic ja u mamy. Zrobilam wiec schemat. Opis cwiczenia podalam juz wczesniej. Na rysunku jest podany raz jeszcze ale dodatkowo sa schematy. Ja zaczynalam od 10 "wyciagniec" na jeden bok. Kazdego dnia dodawalam 5/10 wyciągnięć. Mam nadzieje, ze rysunek pomoze. W razie czego sluze pomoca
![]() Cwiczenie bardzo pomaga na boczki i nie trzeba wykonywac zadnych innych dodatkowych cwiczen na te partie miesni. (kiedys cwiczylam "podpieranie sie na lokciu" na boku ale callanetics jest 1000razy lepszy bo nie rozbudowuje miesni
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
zapomnialam dodac, ze dodatkowo wyciaga sie wewnetrzna czesc ramienia
ktora tez moze bolec podczas wyciagania
|
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję Ci The Light
patrząc na te rysunki stwierdzam że dobrze ćwiczyłam i powoli widze wfekty *A, i mam jedno pytanie, przechylając się trzeba utrzymać pozycję przez kilka sekund, czy po prostu mamy się przechylać jakby 'automatycznie'? |
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja co prawda nie mam boczków od biodrówek (bo nie noszę biodrówek) ale też da się u mnie zauważyć niewielkie boczki (ok 1 cm z każdej strony). Spróbuję tych ćwiczeń, chociaż wątpię żeby mi wizualnie pomogły
|
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Jezeli chodzi o cwiczenie to wyciagasz sie w bok tak jakbys siegala po cos za glowe reka. Nie wracasz do pionu, tylko delikatnie cofasz reke i znowu wyciagasz. ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
cwiczenia powinny pomoc Mozna je robic "na sucho", bo cwiczenie jest w zestawie na rozgrzewke w callaneticsie. |
||
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Ale czy cofać należy tylko rękę czy tułów też? Czy tułów podczas całego ćwiczenia zostaje w tej samej uchylonej pozycji?
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
przy żadnym wątku nie uśmiałam się jak podczas czytania właśnie tego
też uważam że autorka wątku nosi za ciasne spodnie, dzięki za ćwiczenia
|
|
|
|
|
#48 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
jak kupisz za luzne to beda Ci z tylka zjezdzac :P bo jeansy zawsze troche sie rozciagaja
|
||
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
To nie jest od za małych spodni, też to mam, a sopdnie są dobre (większe spadają, więc zakładam pasek).
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

. Mi chodzi o zupełnie inne boczki, naucz się kochana czytać, bo chyba masz problem z kojarzeniem faktów. 

.

patrząc na te rysunki stwierdzam że dobrze ćwiczyłam