Boczki od biodrówek - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 02:18   #31
santos
Zakorzenienie

GG do santos
Dot.: Boczki od biodrówek

Cytat:
Napisane przez bylamsobie Pokaż wiadomość
Kochana, nie podnoś się tak, budda w avatarze a tu takie nerwy? Coś mi tu nie pasuje. Patrzyłam, w każdym wątku jest poruszany podobny temat, ale nie taki. Mi chodzi o zupełnie inne boczki, naucz się kochana czytać, bo chyba masz problem z kojarzeniem faktów.
Moglabym cie zglosic za naruszenie regulaminu, ale po co.
Wstarczy to:
Sposb na Boczki
Caly watek o boczkach, walkowale tysiac razy jak sie ich pozbyc, jakie cwiczenia, skad sie biora itede.
Teraz ci pasuje?

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 04:37   #32
bylamsobie
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
Moglabym cie zglosic za naruszenie regulaminu, ale po co.
Nie zglosisz bo wiesz że mi chodzi o coś innego zgłaszaj, bo mi nie chodzi o normalne boczki, tylko o zniekształcenie od biodrówek, kapujesz mało rozumna istoto? a teraz wybywaj, bo jesteś nudna.
bylamsobie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 04:51   #33
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
zgłaszaj, .
Dziekuje, skorzystalam z zachety.

Cytat:
Nie zglosisz bo wiesz że mi chodzi o coś innego zgłaszaj, bo mi nie chodzi o normalne boczki, tylko o zniekształcenie od biodrówek, kapujesz mało rozumna istoto? a teraz wybywaj, bo jesteś nudna.
A te boczki to sa jakies "nienormalne", bo sa na USZACH, czy tez masz je przy talii?
Bo jak przy talii to wiesz, istnieje taka mozliwosci, ze bycmozeproawdopodobnietak siesklada bedziesz sie ich musiala pozbywac w ten sam sposob co innych "normalnych" boczkow przy talii

zalamka

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 10:59   #34
FakeBlondie
Rozeznanie

Kupuj spodnie z wysokim stanem.

Odchudzam się i ujędrniam (od 07.03.10-07.05.10).
FakeBlondie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 11:02   #35
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro zniekształcenie od biodrówek, to nadal pozostanę przy wersji, że przyciasne spodnie nosisz

Jak ktoś jest za gruby, i nosi spodnie w swoim rozmiarze, to boczki ma, ale nie są zniekształcone i jak chce się pozbyć to musi ćwiczyć. Jak ktoś chce nosić spodnie rozmiar mniejsze, żeby się dowartościować jaki to szczupły jest, to mu te boczki się zniekształcają - więc nadal pozostają ćwiczenia. Czego tu kurna nie rozumieć? Chcesz się pozbyć zniekształcenia? Kup większe spodnie i daj odpocząć skórze i ciału - samo wróci na miejsce. A potem ćwicz, to znikną boczki. Ale pewnie i tak znowu potem założysz przyciasne spodnie i nadal będzie, że znowu Ci biodrówki zniekształcają...

saming jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 14:28   #36
bylamsobie
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Skoro zniekształcenie od biodrówek, to nadal pozostanę przy wersji, że przyciasne spodnie nosisz

Jak ktoś jest za gruby, i nosi spodnie w swoim rozmiarze, to boczki ma, ale nie są zniekształcone i jak chce się pozbyć to musi ćwiczyć. Jak ktoś chce nosić spodnie rozmiar mniejsze, żeby się dowartościować jaki to szczupły jest, to mu te boczki się zniekształcają - więc nadal pozostają ćwiczenia. Czego tu kurna nie rozumieć? Chcesz się pozbyć zniekształcenia? Kup większe spodnie i daj odpocząć skórze i ciału - samo wróci na miejsce. A potem ćwicz, to znikną boczki. Ale pewnie i tak znowu potem założysz przyciasne spodnie i nadal będzie, że znowu Ci biodrówki zniekształcają...
W temacie jasno pisze "Od ok 4lat noszę spodnie biodrówki, nie jestem chuda, ani gruba lecz zawsze posiadałam troszkę ciała, jak normalna kobieta. Jak wiadomo, biodrówki lubią czesto uciskać, więc od niektórych spodni wystawały mi boczki, nie przejmowałam się tym zbytnio, bo nie wygladało to tragicznie." Napisałam że uciskają? Napisałam, więc nie rozumiem po co wałkujesz temat o którym wspomniałam na początku Więc nie pisz o tym, bo jak widzisz, jestem świadoma że powstały one od ZBYT MAŁYCH SPODNI.
Stary 2010-01-17, 14:39   #37
saming
Zakorzenienie

Cytat:
W temacie jasno pisze "Od ok 4lat noszę spodnie biodrówki, nie jestem chuda, ani gruba lecz zawsze posiadałam troszkę ciała, jak normalna kobieta. Jak wiadomo, biodrówki lubią czesto uciskać, więc od niektórych spodni wystawały mi boczki, nie przejmowałam się tym zbytnio, bo nie wygladało to tragicznie." Napisałam że uciskają? Napisałam, więc nie rozumiem po co wałkujesz temat o którym wspomniałam na początku Więc nie pisz o tym, bo jak widzisz, jestem świadoma że powstały one od ZBYT MAŁYCH SPODNI.
No to zrozum, że albo sobie wytniesz ciało, żeby dopasować się do ZBYT MAŁYCH SPODNI, albo zacznij ćwiczyć tak jak wszyscy inni. Czego tu kurna nie rozumieć?!
Czego Ty chcesz? Złotego środka? Jest jeden - ćwiczyć ćwiczeniami "na boczki". Twoje nie są jakieś inne, tylko takie jak wszystkie.

saming jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 18:10   #38
bylamsobie
Przyczajenie

Dalej uważam że to nie ma nic z tym wspólnego. Chcę rozmawiać z osobami które mają TEN SAM PROBLEM a nie podobny. Chce sie dowiedzieć jakie są KONKRETNE ćwiczenia na właśnie TE boczki, a nie ogólnie. Jeśli takie to dla was denerwujące to może zgłoście ten temat do któregoś z moderatorów i on o tym zadecyduje, choć pewnie i tak to już zrobiłyście ale nie otrzymałyście pozytywnej odpowiedzi, bo jak widać temat dalej jest;/.

Żegnam i pozdrawiam.

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

The Light, kiedy wstawisz te zdjęcia? Bo trochę się na nie niecierpliwię

Pani Smith, a ty wykonujesz jakieś dodatkowe ćwiczenia?
Stary 2010-01-17, 18:16   #39
Dzejd
Raczkowanie

Dziewczyny maja racje, nie konkretnych ćwiczeń na boczki. Trzeba zacząć ćwiczyć całe ciało. W twoim przypadku najlepiej aeroby, wtedy tłuszcz spala się stopniowo z całego ciała oraz właśnie też z tych nie szczęsnych boczków. Nie ma na to złotego środku a to jest forum fitness, więc nie spodziewaj się nie wiadomo jakich cudów,w sensie że znajdziemy ci złoty środek na boczki. Zaczniesz ćwiczyć regularnie to pozbędziesz się tych boczków. Sport to samo zdrowie i lepsze samopoczucie! Jeszcze dodam, że od regularnych ćwiczeń ( tym bardziej od aerobów) nie rosną mięśnie jak u Pudziana
Stary 2010-01-18, 04:40   #40
bylamsobie
Przyczajenie

Dzejd, Ty napisałaś to wszystko z kulturą, pozostałe dwie panny nie były zbyt miłe, dlatego tak zareagowałam.

Racja, i od kilku dni zbieram różne iformacje i ćwiczenia by w końcu zacząć, ale to nie zmienia faktu że chciałam także ten wątek założyć dla rozmowy z osobami z takim samym problemem.
Stary 2010-01-18, 21:50   #41
The light
Zadomowienie

Moje drogie..nie kloccie sie.. Niestety szukalam gazety z cwiczeniami ale muysialam zostawic ja u mamy. Zrobilam wiec schemat. Opis cwiczenia podalam juz wczesniej. Na rysunku jest podany raz jeszcze ale dodatkowo sa schematy. Ja zaczynalam od 10 "wyciagniec" na jeden bok. Kazdego dnia dodawalam 5/10 wyciągnięć. Mam nadzieje, ze rysunek pomoze. W razie czego sluze pomoca
Cwiczenie bardzo pomaga na boczki i nie trzeba wykonywac zadnych innych dodatkowych cwiczen na te partie miesni. (kiedys cwiczylam "podpieranie sie na lokciu" na boku ale callanetics jest 1000razy lepszy bo nie rozbudowuje miesni
The light jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 21:52   #42
The light
Zadomowienie

zapomnialam dodac, ze dodatkowo wyciaga sie wewnetrzna czesc ramienia ktora tez moze bolec podczas wyciagania
Stary 2010-01-19, 12:25   #43
bylamsobie
Przyczajenie

Dziękuję Ci The Light patrząc na te rysunki stwierdzam że dobrze ćwiczyłam i powoli widze wfekty*

A, i mam jedno pytanie, przechylając się trzeba utrzymać pozycję przez kilka sekund, czy po prostu mamy się przechylać jakby 'automatycznie'?
Stary 2010-01-19, 13:23   #44
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez The light Pokaż wiadomość
Moje drogie..nie kloccie sie.. Niestety szukalam gazety z cwiczeniami ale muysialam zostawic ja u mamy. Zrobilam wiec schemat. Opis cwiczenia podalam juz wczesniej. Na rysunku jest podany raz jeszcze ale dodatkowo sa schematy. Ja zaczynalam od 10 "wyciagniec" na jeden bok. Kazdego dnia dodawalam 5/10 wyciągnięć. Mam nadzieje, ze rysunek pomoze. W razie czego sluze pomoca
Cwiczenie bardzo pomaga na boczki i nie trzeba wykonywac zadnych innych dodatkowych cwiczen na te partie miesni. (kiedys cwiczylam "podpieranie sie na lokciu" na boku ale callanetics jest 1000razy lepszy bo nie rozbudowuje miesni
The light kapitalne rysunki!
Ja co prawda nie mam boczków od biodrówek (bo nie noszę biodrówek) ale też da się u mnie zauważyć niewielkie boczki (ok 1 cm z każdej strony). Spróbuję tych ćwiczeń, chociaż wątpię żeby mi wizualnie pomogły
cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 15:05   #45
The light
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Ci The Light patrząc na te rysunki stwierdzam że dobrze ćwiczyłam i powoli widze wfekty*

A, i mam jedno pytanie, przechylając się trzeba utrzymać pozycję przez kilka sekund, czy po prostu mamy się przechylać jakby 'automatycznie'?
efekty sa widoczne bardzo szybko (u mnie po 3 dniach widac bylo mniej tluszczyku )
Jezeli chodzi o cwiczenie to wyciagasz sie w bok tak jakbys siegala po cos za glowe reka. Nie wracasz do pionu, tylko delikatnie cofasz reke i znowu wyciagasz.

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
The light kapitalne rysunki!
Ja co prawda nie mam boczków od biodrówek (bo nie noszę biodrówek) ale też da się u mnie zauważyć niewielkie boczki (ok 1 cm z każdej strony). Spróbuję tych ćwiczeń, chociaż wątpię żeby mi wizualnie pomogły
Dziekuje cwiczenia powinny pomoc
Mozna je robic "na sucho", bo cwiczenie jest w zestawie na rozgrzewke w callaneticsie.
Stary 2010-01-20, 17:06   #46
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez The light Pokaż wiadomość
Jezeli chodzi o cwiczenie to wyciagasz sie w bok tak jakbys siegala po cos za glowe reka. Nie wracasz do pionu, tylko delikatnie cofasz reke i znowu wyciagasz
Ale czy cofać należy tylko rękę czy tułów też? Czy tułów podczas całego ćwiczenia zostaje w tej samej uchylonej pozycji?
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 20:41   #47
kasia 605
Raczkowanie

GG do kasia 605

przy żadnym wątku nie uśmiałam się jak podczas czytania właśnie tego : hahaha:

też uważam że autorka wątku nosi za ciasne spodnie,

dzięki za ćwiczenia
kasia 605 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 13:27   #48
The light
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dog-Rose Pokaż wiadomość
Ale czy cofać należy tylko rękę czy tułów też? Czy tułów podczas całego ćwiczenia zostaje w tej samej uchylonej pozycji?
jestes pochylona i delikatnie cofasz caly tulow i troche reke. Radze poprobowac. Wazne, zeby wyciagac sie w bok w miare "maxymalnie". Znasz swoje cialo wiec sama dostosujesz sobie poziom

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia 605 Pokaż wiadomość
przy żadnym wątku nie uśmiałam się jak podczas czytania właśnie tego : hahaha:

też uważam że autorka wątku nosi za ciasne spodnie,

dzięki za ćwiczenia
coz..i tak i nie. biodrowki sa specyficznymi spodniami..niestety jak kupisz za luzne to beda Ci z tylka zjezdzac :P bo jeansy zawsze troche sie rozciagaja
Stary 2011-01-24, 11:36   #49
K_Kopytko
Przyczajenie

To nie jest od za małych spodni, też to mam, a sopdnie są dobre (większe spadają, więc zakładam pasek).
K_Kopytko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości