![]() |
#31 |
Blond forever!
|
Dot.: O co chodzi temu facetowi?
Jeżeli ma coś między Wami być to będzie prędzej czy później. Ja się swoje wycierpiałam, bo nie mogłam zrozumieć dlaczego nie jesteśmy razem, pomimo tego, że tak dobrze się dogadujemy i tylko przyjaźnimy... I nigdy o to nie zapytałam - szkoda mi było znajomości.
Teraz jesteśmy razem - po ponad roku znajomości ![]() Najważniejsze to nie rezygnować z człowieka ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
po prostu z nim porozmawiaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Jeśli ma zamiar opowiedzieć o tobie swoim rodzicom, to z pewnością ie jesteś kimś zwyczajnym w jego życiu. Musisz dyskretnie popytać, jak jego uczucia się zmieniły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
glourie, a co mozesz wywnioskowac po jego zachowaniu? czy ma ochotę cie przytulic, dotknąc niby przypadkiem, stac lub siedziec blisko ciebie?
jego zachowanie moze ci duzo przeciez sugerowac jesli by tak było, to moze uczucie jego do ciebie powoli się rozwija ludzie czasami zakochuja sie powoli, bo nie sa pewni co czuja, nie zawsze musi to byc grom a nacisk w postaci deklaruj sie bo ja musze wiedziec czesto moze cos zepsuc wiadomo ze taki stan zawieszenia nie powinien trwac wiecznie i wtedy masz prawo spytac na czym stoisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Ja bym chyba postawiła na szczerą rozmowę, bądź tak, jak ktoś już tu wcześniej napisał- podczas normalnej rozmowy poruszyć ten temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Tylko, że jest jeszcze jedna sprawa...poprzednio kręciłam z facetem, który mnie bardzo zranił...i teraz mam problem z tym, żeby komukolwiek zaufać..więc jestem strasznie podejrzliwa. On już mi kiedyś zasugerował, że ja chyba podejrzewam go o kłamstwo...i żebym przestała, bo on się głupio czuje...ogólnie się musi tłumaczyć, bo ja nikomu nie ufam. No to jest dla mnie problem, chyba sami rozumiecie...bo to jest męczące dla obojga stron. A dzisiaj mi powiedział, żebym zapamiętała sobie jedno, że na mnie się nie da obrazić...aż mi się głupio zrobiło, że taka jestem i czepiam się głupot.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Jeżeli Ci na nim zależy i widzisz, że on też nie jest obojętny, to postaw wszystko na jedną kartę i zaryzykuj, możliwe, że się uda
![]() Chłopak chyba się nie spłoszy, prawda? Przecież oświadczać mu się nie będziesz... Bądź subtelna ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.