|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowe i używane kosmetyki L'Oreal, Artdeco, Maybelline i inne
Hey Beaciu
![]() Rozejrzałam się troszkę po Twoim wątku, no i z wątku znalazłam jedynie : 27. Celine Dion Chicdeo w szkle, 75ml NOWY 24. Luksja Fruity Balsam do ciała Melon NOWY NIE UŻYWANY - z czego Celine muszę sprawdzić zapaszek.A masz może poza wątkiem coś z mojej WISH?? (jest na dole pierwszego postu) Ja poza wątkiem mam jeszcze płyn micelarny Ziaja Sopot SPA ok. 75%/80% . Otworzony w zeszłym miesiącu. Odpisz kochana u mnie jeśli możesz jak będziesz, bo ja w pracy tak nie bardzo jestem mobilna wątkowo buźka!
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Aquolinę mam poza wątkiem. Balsam i żel mają po 125 ml. Wyglądają tak: KLIK tyle ze sa poziomkowe. Wymieniłabym np. za 2 szt. Onozis Beauty - co o tym myslisz? Gdybys była zainteresowana to moze dobralabys tez cos za TOP CHOICE Utwardzacz do paznokci?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Hej, spodobała mi się Twoja propozycja z tym podkładem pharmaceris i błyszczyk avon. Rozumiem, że chciałabyś mój buff. Co Ty na to?
|
|
#36 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Dziękuję za info Nie wiedziałam, że tego lotiono już nie produkują, a że daty ważności nie ma, to myślałam, że wsio z nim ok Wywaliłam go z listy.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Ten podkład maybelline kiedyś miałam, i to w tym odcieniu i totalnie nie przypadł mi i mojej skórze do gustu, świeciłam się jak choineczka
Słuchaj ja proponuję mój buff, za Twoje kuleczki z avonu (z poza watku), ten błyszczyk w pudełeczku też avonowski i może skuszę się też na ten tusz Wibo (z poza wątku) Czy coś takiego Ci odpowiada?
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za
22. Farmona Mus do Ciała Brzoskwinia & Mango, zostało 90%, mogę też zrobić odlewkę, ilość do uzgodnienia 24. Luksja Fruity Balsam do ciała Melon NOWY NIE UŻYWANY ? Odpisz proszę u mnie
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Co do kuleczek to ich niewielka skaza zupełnie mi nie przeszkadza. Revlon otwarty jest 3 miesiące ( używałam go bardzo żadko, zawsze wylewałam go na spodeczek - bo tak mi było łatwiej moczyć pędzel, także nie wkładałam do niego paluszków, ani pędzli), trzymalam go w suchych i raczej chlodnych warunkach bo toaletke mam w sypialni, gdzie ciagle jest otwarte okno, a kaloryfer nie jest odkrecany. Kupiłam go w superpharmie, pozostała jeszcze na nim cena. Nie za bardzo wiem gdzie sprawdzic jego kod. Na podstawce jest nr 16. Jesli masz jeszcze jakiekolwiek pytania, pytaj smialo
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- juz wysylam PW
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Witaj, coś u mnie za:
16. Vanity Bielenda, mleczko łagodzące po depilacji, nowe nie używane 22. Farmona Mus do Ciała Brzoskwinia & Mango, zostało 90%, mogę też zrobić odlewkę, ilość do uzgodnienia 24. Luksja Fruity Balsam do ciała Melon NOWY NIE UŻYWANY ??
|
|
#41 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet ich nie nosiłam. Przejrzę jeszcze raz Twój wątek i za chwilę napiszę co mi wpadło w oko. --- Oprócz 2 opakowań Onozis wypatrzyłam: Top Choice utwardzacz, Chic deo w szkle. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
Edytowane przez esterie Czas edycji: 2010-01-22 o 09:10 |
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
Hej a nie masz dostępu do kosmetyków bell??? Z tamtych by mi najbardziej coś pasowało
A ten mineralny z Maybelline do jakiej karnacji jest??? Jaśniejszy niż LIght honey???Odp u mnie ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- No niestety nie... Wiesz, właśnie chciałabym muss z bell, i lakier . U mnie jest kiepski dostęp. Ale jeśli będziesz widziała te kosmetyki to chętnie się wymienię
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Aquolina ważna jest do 12.2010, lakier niestety do końca 01.2010, numer 140.
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
Oki jestem za.
Widzę że jesteś w Rzeszowie i Mielcu. W tych sklepach powinny być kosmetyki bell F.H.U 'Danusia' Al. Niepodległości 5 Mielec Premium Bis ul. Podwisłocze 30 Rzeszów Delicja ul. Lisa Kuli 19 Rzeszów |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu, tylko kupowałam je razem, więc ten do frencha tez jest przeterminowany (02.09). Chętnie wypróbowałabym też sampel mint, ale pewnie już nic nie dobierzesz:/ Mozemy wymienić się osobiście w Rzeszowie.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
witaj co do Revlonu to ten: KLIK jak wynika z opisu ma 5 odcieni od bardzo jasnego do umiarkowanie ciemnego sama dobierasz właściwy kolor, doskonale kryjący, jeśli testowałaś kiedyś Revlon Colorstay to ten jest dokładnie taki sam z tym że masz dobór kolorów a jeśli chodzi o odcienie ja używałam Colorstay 180 (sand beige) naprzemiennie z drugim opakowaniem Custom Creations na odcieniu 5 czasem 4 ale teraz używam Colorstay 330 (natural tan) bo się opalam.
U Ciebie podoba mi się tylko ten wymieniony Dermackol ale nie opłaca mi się wymieniać za niego Revlona chyba że masz też dostęp do baz pod makijaż Dermacolu tej : KLIK?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
jak promyczek słońca....
|
Witaj!
Interesuje mnie: Tylko ciężko mi się zdecydować, bo nie wiem jakie to kolory są. Interesuje mnie taki bardziej delikatny róż. ![]() 15. L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor Kiss & Blush 254 nowy tester jw 16. L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor New Bargain 240 nowy tester jw 17. L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor Silk Bargain 231 nowy tester jw
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Podoba mi się:
9. Olay Complete Touch of Foundation, krem nawilżający na dzień z dodatkiem podkładu Max Factor, do jasnej karnacji, zużycie niewielkie, zostało ok 90% w zamian za mój błyszczyk? co Ty na to? ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- ME008. o ten numer chodzilo?
|
|
|
#52 |
|
Nindżopesz
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
![]() EDIT: faceta nawet mam ale nie rozwala po całym domu żwirku, skarpetki się za szybko zbiera
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-01-26 o 18:35 |
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
O proszę, nie wiedziałam, że jest taka możliwość
. w takim razie błyszczyk rezerwuje.
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz coś u mnie za:
16. Vanity Bielenda, mleczko łagodzące po depilacji, nowe nie używane 22. Farmona Mus do Ciała Brzoskwinia & Mango, zostało 90%, mogę też zrobić odlewkę, ilość do uzgodnienia z poszukiwanych rzeczy mam dużo minerałów
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Kochana
![]() Usmiecham sie o podkład Pharmaceris ![]() Z Twojej wish moge Ci zaproponowac: odlewke masła Farmona Karmel Cynamon odlewke masła Farmona Wanilia i Daktyle mam micelka Ziaja ( tylko musze go poszukac) mam podkład mineralny Rimmel w płynie odcien 103 Ivory zostalo 75% a czego jeszcze szukasz |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
z minerałów tylko mint i ew.
22. Farmona Mus do Ciała Brzoskwinia & Mango, zostało 90%, mogę też zrobić odlewkę, ilość do uzgodnienia ale nie jestem pewna co do farmony ![]() znowu wymianka za samego minta nie bardzo nam się opłaca... |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
13. L'Oreal Color Riche Shine Gelee odżywcza szminka z mleczkiem królewskim kolor 501 Light Garnet (wg mnie kolor truskawkowy, nie wpada w róż, raczej w czystą czerwień) , na ustach daje fajny kolor, nie bijący po oczach, trwalsza niż błyszczyk, fajnie nawilża, KOD PRODUKCJI 26F501 wg datecalculatora wyprodukowana w roku 2009 świeżutkie, malinowy zapach, Jedynie przetestowana na ustach pędzelkiem 18. Avon Maska z bananem ułatwiająca rozczesywanie włosów zostało ok. 2/3 z 150ml 22. Farmona Mus do Ciała Brzoskwinia & Mango, zostało 90%, mogę też zrobić odlewkę, ilość do uzgodnienia 24. Luksja Fruity Balsam do ciała Melon NOWY NIE UŻYWANY odp. proszę u mnie
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

muszę sprawdzić zapaszek.