|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbeczki, odlewki, puste flakoniki wymienię, przygarnę...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
- Yves Rocher Comme une Evidence - Dior J'adore edt to mnie tak nawet nawet się podobie ![]() |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
A oddałabyś za miniaturkę mgiełkę VS?
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czekałam na Twoją odpowiedz u siebie w wątku a ile mogę dostać? ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- a i jeszcze będziesz miała atomek 5ml żebym mogła przelać CK lub fioleczki bo nie dysponuję obecnie żadnym wolnym już
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
a może 5ml J'adore i 5ml evidence? Przepraszam ze wybrzydzam ale cenię sobie OI i teoretycznie wystawiłam na pokuszenie
Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-01-22 o 20:45 |
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
może coś u mnie za:
Miss Dior Cherie edp Tom Tailor Bodytalk edt -Bath&Body Works 'Warm Vanilla Sugar' żel pod prysznic 118ml |
|
|
|
|
#40 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale dojdzie do mnie próbeczka santiago i La perla dark extacy, więc odezwę się gdy mi się spodoba, widzę że masz je do wymianki |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Hop!
dodam, że rozbieram AoD le Secret, zapraszam --> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=399029
Edytowane przez CatchyKathy Czas edycji: 2010-01-23 o 20:32 |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
hej przepraszam że tak długo ale miałam odpisane w swoim wątku
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- hej przepraszam że tak długo ale miałam odpisane w swoim wątku |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję odlewki Viktor&Rolf Flowerbomb edp - 5/10 ml
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-01-27 o 17:09 |
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
witam
mam w wątku givenchy very irresistible edt i edp, interesują mnie odlewki coco i flowerbomb
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Aktualizacja na pierwszej stronie
Kod:
Poszukuję odlewki Viktor&Rolf Flowerbomb edp - 5/10 ml Kod:
witam mam w wątku givenchy very irresistible edt i edp, interesują mnie odlewki coco i flowerbomb
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj witaj
Pasuje mi wszystko A Ty nie chciałaś jeszcze Paris nights? Bo już szczerze mówiąc wszystko mi się poplątało ;D W każdym razie możemy dogadać szczegóły już i wysyłać - jestem wolna ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Tak jest, w atomizerkach 5 ml Jeszcze coś Ci tam dorzucę od siebie Pozdrawiam ;*
|
|
#47 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też dorzucę Podaj mi swój adres na PW, bo nie pamiętam czy już wysyłałaś
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a jakie pojemności możesz mi zaproponować? najbardziej interesuje mnie coco, flowerbomb chciałabym tylko na przetestowanie, z twojej listy masz jeszcze próbkę shiseido zen. szukam też chloe edp, może masz poza wątkiem? interesują cię wszystkie miniaturki givenchy czy tylko jedna?
|
|
|
#50 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli Flowerbombkę chcesz tylko na przetestowanie to mam fiolki 2ml i tyle mogę Ci odlać. Chloe mam tylko Intense niestety, ale oczywiście jak coś to jest do oddania bądź mogę zrobić próbasa Wszystko co mam do wymianki jest w wątku, nie mam nic poza tym..Miniaturki interesują mnie po jednej sztuce Givenchy i del Pozo A jakiej pojemności jest ta próbka Zen?Może coś jeszcze u mnie znajdziesz? |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pierwotna pojemność zen to 1ml, dostałam gratis przy wyminie z itaką, psiknełam tylko raz, ale chyba perfumy były też używane przez itakę i trudno mi powiedzieć ile zostało gdyż atomizer nie jest przezroczysty
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety z tych perfum które wymieniłaś u mnie w wątku żadne mnie nie interesują. może masz coś jeszcze poza wątkiem ?
|
|
|
|
|
#53 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To może: 5ml CocoM 2ml Flowerbomb Może jeszcze masz ochotę coś wypróbować? Proszę, dobieraj co chcesz ![]() Ja nadal chętna na te dwie miniaturki : Givenchy i del Pozo oraz na tą próbkę Zen. Oczywiście jeśli nic u mnie nie widzisz, to zrezygnuję z czegoś, bo narazie wymiana jest nierówna ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Niestety nic nie mam poza wątkiem... |
||
|
|
|
|
#54 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
5ml CocoM 4-5ml Flowerbomb za: Givenchy - 4ml Jesus del Pozo - 4,5 Zen a te odlewki będę w atomizerach, bo bez to nie lubię daj znać czy ci to pasuje
|
|
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę się zastanowić Edytowane przez CatchyKathy Czas edycji: 2010-02-10 o 14:16 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

ja czekałam na Twoją odpowiedz u siebie w wątku