|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niezdecydowany chłopak...załamana
Myślę, że jeszcze wiele przed Tobą cudownych chwil z kimś, kto Cię będzie rzeczywiście kochał
Na razie wiadomo, że jest Ci trudno i ciężko się z tym pogodzić, ale w końcu to minie. Dobrze, że masz już jasną sytuację no i nie da się kogoś zmusić do uczucia. Może się uda Wam przyjaźnić tak zwyczajnie, choć Ty pewnie masz dla niego głębsze uczucia. Nie zawsze się układa tak jak chcemy, ale czasem okazuje się, że dzięki temu może nas spotkać coś jeszcze piekniejszego Głowa do góry I jestem pewna, że teraz będziesz się czuć lepiej niż wtedy jak z nim byłaś, a on traktował Cię przedmiotowo. Daj sobie czas ochłonąć i pamiętaj o tym doświadczeniu.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Nie widze go tylko jeden dzien a juz tak bardzo tesknie!!! Ale moze i lepiej ze sie nie widujemy ... musze ochłonąc bo teraz całymi dniami siedze w łozku i płacze.
Ja wiem ze czas leczy rany, tylko to tak bardzo boli. |
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.

Na razie wiadomo, że jest Ci trudno i ciężko się z tym pogodzić, ale w końcu to minie. Dobrze, że masz już jasną sytuację no i nie da się kogoś zmusić do uczucia. Może się uda Wam przyjaźnić tak zwyczajnie, choć Ty pewnie masz dla niego głębsze uczucia. Nie zawsze się układa tak jak chcemy, ale czasem okazuje się, że dzięki temu może nas spotkać coś jeszcze piekniejszego