|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
on spory jest wiec dlugo ci posluzy
p.s ja nie wiem czy oni go zdejmuja calkem czy zdejmuja go z mojego sklepu -bo moj sklepiek malutki jest. p.s 2 ale namawiac nie bede nic na sile
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
Tak, tak...znam gramaturkę..ale nie... za brązerek dziękuję moja jasna cera lubi róże, nawet w lecie rzadko używam brązerków.---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Ty tez Jesteś przemiła Chyba,że mi tu gdzies wazeliną pachnie---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- ależ jestem błyskotliwa... |
||
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem
![]() ja tez nie lubie brazerkow
|
#34 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Bardzo dziękuję, na chwilę obecną nic nie wybrałam
|
||
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
wazeliny nie lubie - brzydko pachnie
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najchętniej zamieniałabym na inną paletkę, bo akurat przydałyby mi się jakieś cienie(brąz/róż/zieleń/ biały/granat) najlepiej w jedym wszystko![]()
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
no oczywiście, że o to
cała ja możemy pomyśleć. podoba mi się jeszcze balsam Nivea Silhouette, korektor Miss Sporty, Ziaja Pro, krem rozświetlający Avon, pudełko po pudrze sypkim, pędzel Sephora... (jak zwykle się zawalam miliardem niepotrzebnych rzeczy )
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie ja też ![]() To nie wiem, co robimy..qurczaki jakos nie jestem przekonana
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
to tylko kosmetyki
![]() mozemy odpuscic
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
OMG
![]() Już ja wiem, co byś chciała A tak na serio, no..chyba czekam na Twoją kolejną dokładkę Podoba mi się:Halle by Halle Berry - zestaw perfumy + żel, nowe, ale nie za to , co chcesz, więc ciężka sprawa ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Myslę podobnie ![]() Pozdrawiam cieplutko, będę do Ciebie zaglądać ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Spoko loko, mnie też się zdarza |
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
ja kupiłam za 120 zł (nie w internecie, więc zawsze drożej..), no ale on był "używany" - co prawda nie miałam go ani razu poza murami domu, ale coś sobie raz nawet nagrałam.
więc to jest kilkadziesiąt złotych, ale baardzo ciężko mi sprecyzować ile dokładnie. za to ja nie mam pojęcia o wartościach tych Twoich kosmetyków, i nie wiem ile byś była gotowa oddać, tak aby się Tobie opłacało ![]() EDIT: zaznaczam, że kupowałam ponad rok temu.
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn Edytowane przez Flicka Czas edycji: 2010-01-19 o 21:36 |
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Ciebie Jesli cho chodzi o kosmetyki, to najczęściej wyceniam na podstawie cen z KWC, aby było sprawiedliwie, wiadomo,że mogą się różnić, ale nie porównuję Allegro czy inne portale. Wydaj mi się ,że wtedy jest ok Popytam , bo to dla brata i jutro dam znać |
|
|
|
|
#43 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś u mnie za: =BIOCHEMIA URODY - Puder bambusowy- =TOŁPA HUMINEA Strefa T - matujący krem korygujący 4 =PLANETE SYSTEM Aknorm Emulsion Oily Skin, =AVON- Perfect Wear Extralasting Foundation-podkła ?
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
no dobrze, na pewno jakoś się dogadamy
czekam na informację
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, interesują mnie u ciebie nastepujace rzeczy, moze znajdziesz cos u mnie:
EDM- MEDIUM BEIGE - INTENSIVE BASE - 1 SZT.próbka cała,słoiczek 1g maska ziaja pro, lub puder bambusowy poza watkiem mam jeszcze balsam perfumowany kenzo amour uzyty ze 2 razy
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#48 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heeej Byłabym zainteresowana tą mp4 pomadką nową BeBe i balsamem Avon, nowym (jabłko+wiciokrzew) ![]() Masz jakieś książeczki dla 3,5 latki czy cośz zabawek może ? W zalezności, jak to wyjdzie mogłabym oddać : =korektor Miss Sporty, =krem rozświetlający Avon, =pudełko po pudrze sypkim =SCHWARZKOPF- Got2b Sparkling Shine Styling Spray. Nabłyszczajćay lakier/spray do stylizacji w formie spayu. Ok 180/ 200ml. Pachnie arbuzami. =Puder bambusowy (tylko nie wiem, czy wszystko ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
A mnie u Ciebie interesują :Nivea, Pielęgnujące mleczko, że 360/400 ml Riemann & Co., Etiaxil Roll-on dla skóry wrażliwej - nieużwany The Body Shop - korektor #07 lub 04 (one są w sztyfcie,kredka?, który jasny??) Książeczki jeszcze wypatrzyłam dla dzieci, jeszcze obejrzę..dla 3, 5 latki Daj znać ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
fajne kosmetyki już poleciały w świat Szkoda... a tak raczej nic nie wypatrzyłam---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Pozdrówka serdeczne ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- hej Pożniej obejrzę, co tam masz i dam znac u CiebieEdytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-20 o 11:00 |
||
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
=SEPHORA Professionel nr 17 Blush Biseaute- pędzel do różu, stan bdb-(trichę używany, ale wyczyszczony) =ZIAJA- Kozie mleko. Krem do rąk i paznokci. Skóra sucha, odżywianie i wygładzanie. Data12.2010. 80 ml, uzyty 5x ?
|
|
|
|
#50 |
|
korzonek
|
One są w kredce
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...korygujaca.htmWyżej masz link do KWC 07 to brąz, o4 jest z jasnych odcieni.
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
pomadkę właśnie wykreślam, nieaktualna. mp4 i balsam okej. zbędnych zabawek nie posiadam.
tak sobie myślę, lekko w głowie liczę itd i trochę mi chyba nie wychodzi. kosmetyki, które ja wczoraj podałam nie są z górnej półki, a te które wymieniłaś, to już zupełnie są warte (maksymalnie..) 40-45 zł... Ziaja Pro i balsam Nivea nieaktualne? EDIT: I pędzel też nieaktualny?
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn Edytowane przez Flicka Czas edycji: 2010-01-20 o 17:09 |
|
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1658569 3]coś u mnie za:
=SEPHORA Professionel nr 17 Blush Biseaute- pędzel do różu, stan bdb-(trichę używany, ale wyczyszczony) =ZIAJA- Kozie mleko. Krem do rąk i paznokci. Skóra sucha, odżywianie i wygładzanie. Data12.2010. 80 ml, uzyty 5x ? [/QUOTE]Heej : szkoda,że Nyx nie ma innych odcieni Poza tym na razie na nic się nie skuszę,choć masz ciekawskie kosmetyki---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
Wg życzenia odp. u Ciebie ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Och Flicka Wiesz, miałam nie patrzeć na ceny na innych portalach, ale spojrzałam na All mp4 jest za 50 zł. Sama nie wiem... w sumie to nie jest coś z mojej wish. Tobie zależy?Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-20 o 19:43 |
||
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
nawet nie wiedziałam, ja kupowałam jakiś czas temu (około roku), ale różnica naprawdę kolosalna..
przepraszam, nie pomyśl, że chciałam Ciebie oszukać no to pędzel Sephora w takim razie w grę nie wchodzi niestety.. no ale nie wiem ile warte są balsam (na wspomnianym allegro właśnie się skończyła aukcja gdzie chodził nowiutki po 13 zł ) + maska (na All nowa 15 zł) są warte ![]() balsam jabłkowy jak pisałam jest aktualny
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm...ja wszystko rozumiem...tylko ta maska Ziaja sporo zaważy, mogę Ci zrobić odlwkę do czystego , palstikowego opakownia 50 ml Mogłabym do wszystkiego dołozyć jeszcze balsam Nivea Silhouette, Acha...pudru BU mogę oddać połowę z tego co mam. CEITH Odp u Ciebie
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-20 o 21:03 |
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
czyli pudru wychodzi tylko 12 ml..? a wchodzi w grę krem kozie mleko do paznokci i rąk zamiast odlewki? (jakoś nie lubię odlewek
)
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te 12 ml straczy naprawdę na długoDobrze, może być krem Ziaji..Podsumuj To jeszcze raz przemyślę konkretnie![]()
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
okej, okej, uwaga:
ja daję Tobie : mp4 (o wartości od 50 do 120 zł ) oraz balsam nowy Avonu ![]() Ty mnie mnóstwo pierdołek, które będą u mnie zalegiwać, ale na które mam w tym momencie ochotę :-korektor Miss Sporty -krem rozświetlający Avon, -pudełko po pudrze sypkim -Got2b Sparkling Shine Styling Spray -12 I PÓŁ ml pudru bambusowego (w tym ładnym słoiczku co jest na zdjęciu? )-balsam Nivea -krem Ziaja
|
|
|
#59 |
|
korzonek
|
Hej
![]() widzę, że nie masz już podkładu Avonu A za bambusa się wymieniaszna tym mi najbardziej zależało, teraz to nie wiem, jak się wymienić. A chętnie bym Ci m.in te książeczki oddała No nie wiem, może Ty masz jakiś pomysł?
Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2010-01-20 o 21:39 |
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znaćFlicka Jutro pewnie przejdziemy na pw Przepraszam za wstrzymywanie.![]() Czekam jeszcze na wieści od Wizażanki Ceith
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

A za bambusa się wymieniasz