![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
on spory jest wiec dlugo ci posluzy
p.s ja nie wiem czy oni go zdejmuja calkem czy zdejmuja go z mojego sklepu -bo moj sklepiek malutki jest. p.s 2 ale namawiac nie bede nic na sile ![]()
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ..ale nie... za brązerek dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Ty tez Jesteś przemiła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- ależ jestem błyskotliwa... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
rozumiem
![]() ja tez nie lubie brazerkow ![]()
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Bardzo dziękuję, na chwilę obecną nic nie wybrałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
wazeliny nie lubie - brzydko pachnie
![]()
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
no oczywiście, że o to
![]() ![]() możemy pomyśleć. podoba mi się jeszcze balsam Nivea Silhouette, korektor Miss Sporty, Ziaja Pro, krem rozświetlający Avon, pudełko po pudrze sypkim, pędzel Sephora... (jak zwykle się zawalam miliardem niepotrzebnych rzeczy ![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
W sumie ja też ![]() ![]() To nie wiem, co robimy..qurczaki jakos nie jestem przekonana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
to tylko kosmetyki
![]() mozemy odpuscic ![]()
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
OMG
![]() ![]() ![]() ![]() Już ja wiem, co byś chciała ![]() ![]() Halle by Halle Berry - zestaw perfumy + żel, nowe, ale nie za to , co chcesz, więc ciężka sprawa ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Myslę podobnie ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko, będę do Ciebie zaglądać ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
ja kupiłam za 120 zł (nie w internecie, więc zawsze drożej..), no ale on był "używany" - co prawda nie miałam go ani razu poza murami domu, ale coś sobie raz nawet nagrałam.
![]() za to ja nie mam pojęcia o wartościach tych Twoich kosmetyków, i nie wiem ile byś była gotowa oddać, tak aby się Tobie opłacało ![]() EDIT: zaznaczam, że kupowałam ponad rok temu. ![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn Edytowane przez Flicka Czas edycji: 2010-01-19 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś u mnie za: =BIOCHEMIA URODY - Puder bambusowy- =TOŁPA HUMINEA Strefa T - matujący krem korygujący 4 =PLANETE SYSTEM Aknorm Emulsion Oily Skin, =AVON- Perfect Wear Extralasting Foundation-podkła ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
no dobrze, na pewno jakoś się dogadamy
![]() ![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Witaj, interesują mnie u ciebie nastepujace rzeczy, moze znajdziesz cos u mnie:
EDM- MEDIUM BEIGE - INTENSIVE BASE - 1 SZT.próbka cała,słoiczek 1g maska ziaja pro, lub puder bambusowy poza watkiem mam jeszcze balsam perfumowany kenzo amour uzyty ze 2 razy
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Heeej ![]() ![]() Byłabym zainteresowana tą mp4 ![]() pomadką nową BeBe i balsamem Avon, nowym (jabłko+wiciokrzew) ![]() Masz jakieś książeczki dla 3,5 latki czy cośz zabawek może ? W zalezności, jak to wyjdzie mogłabym oddać : =korektor Miss Sporty, =krem rozświetlający Avon, =pudełko po pudrze sypkim =SCHWARZKOPF- Got2b Sparkling Shine Styling Spray. Nabłyszczajćay lakier/spray do stylizacji w formie spayu. Ok 180/ 200ml. Pachnie arbuzami. =Puder bambusowy (tylko nie wiem, czy wszystko ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() Nivea, Pielęgnujące mleczko, że 360/400 ml Riemann & Co., Etiaxil Roll-on dla skóry wrażliwej - nieużwany The Body Shop - korektor #07 lub 04 (one są w sztyfcie,kredka?, który jasny??) Książeczki jeszcze wypatrzyłam dla dzieci, jeszcze obejrzę..dla 3, 5 latki ![]() Daj znać ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Pozdrówka serdeczne ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- hej ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-20 o 10:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
=SEPHORA Professionel nr 17 Blush Biseaute- pędzel do różu, stan bdb-(trichę używany, ale wyczyszczony) =ZIAJA- Kozie mleko. Krem do rąk i paznokci. Skóra sucha, odżywianie i wygładzanie. Data12.2010. 80 ml, uzyty 5x ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
korzonek
|
One są w kredce
![]() Wyżej masz link do KWC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
pomadkę właśnie wykreślam, nieaktualna. mp4 i balsam okej. zbędnych zabawek nie posiadam.
tak sobie myślę, lekko w głowie liczę itd i trochę mi chyba nie wychodzi. kosmetyki, które ja wczoraj podałam nie są z górnej półki, a te które wymieniłaś, to już zupełnie są warte (maksymalnie..) 40-45 zł... Ziaja Pro i balsam Nivea nieaktualne? EDIT: I pędzel też nieaktualny? ![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn Edytowane przez Flicka Czas edycji: 2010-01-20 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1658569 3]coś u mnie za:
=SEPHORA Professionel nr 17 Blush Biseaute- pędzel do różu, stan bdb-(trichę używany, ale wyczyszczony) =ZIAJA- Kozie mleko. Krem do rąk i paznokci. Skóra sucha, odżywianie i wygładzanie. Data12.2010. 80 ml, uzyty 5x ? ![]() Heej : ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
Wg życzenia odp. u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Och Flicka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-20 o 18:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
nawet nie wiedziałam, ja kupowałam jakiś czas temu (około roku), ale różnica naprawdę kolosalna..
![]() ![]() no to pędzel Sephora w takim razie w grę nie wchodzi niestety.. no ale nie wiem ile warte są balsam (na wspomnianym allegro właśnie się skończyła aukcja gdzie chodził nowiutki po 13 zł ![]() ![]() balsam jabłkowy jak pisałam jest aktualny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hmmm...ja wszystko rozumiem...tylko ta maska Ziaja sporo zaważy, mogę Ci zrobić odlwkę do czystego , palstikowego opakownia 50 ml ![]() Mogłabym do wszystkiego dołozyć jeszcze balsam Nivea Silhouette, ![]() Acha...pudru BU mogę oddać połowę z tego co mam. CEITH ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-20 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
czyli pudru wychodzi tylko 12 ml..? a wchodzi w grę krem kozie mleko do paznokci i rąk zamiast odlewki? (jakoś nie lubię odlewek
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, może być krem Ziaji..Podsumuj ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
okej, okej, uwaga:
ja daję Tobie : mp4 (o wartości od 50 do 120 zł ![]() ![]() Ty mnie mnóstwo pierdołek, które będą u mnie zalegiwać, ale na które mam w tym momencie ochotę ![]() -korektor Miss Sporty -krem rozświetlający Avon, -pudełko po pudrze sypkim -Got2b Sparkling Shine Styling Spray -12 I PÓŁ ![]() ![]() -balsam Nivea -krem Ziaja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
korzonek
|
Hej
![]() widzę, że nie masz już podkładu Avonu ![]() na tym mi najbardziej zależało, teraz to nie wiem, jak się wymienić. A chętnie bym Ci m.in te książeczki oddała ![]() Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2010-01-20 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Flicka ![]() ![]() ![]() Czekam jeszcze na wieści od Wizażanki Ceith ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.