![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta? o tak! Razem możemy więcej.
Oczywiście, że sobie poradzimy.
co myślisz o tej diecie? http://www.odchudzanie.yoyo.pl/diety/dieta_cud.htm
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Myślę,że moze byc ciekawa .Napewno się szybko nie znudzi bo ma urozmaicone potrawy tzn.co dziennie coś innego ,i to mi sie podoba.!
Tylko,że mi byłoby ciężko wytrzymać dzień bez owoców np. jednego jabłka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tam bez jabłka przeżyję, gorzej z czekoladą.. ;/ mogłabym ją jeść litrami. ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego ja zawsze jem jabłka jak mam na coś ochotę ,np na taka czekoladkę .! Musze się przyznać ,ze dziś do kawki zjadłam 3 kostki ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 3 kostki czekolady to jeszcze nie grzech ![]() ![]() ![]() Ile ty wogule mierzysz i ważysz?
![]() ![]() ![]() w filiżance kawy, szukam kolorów życia. Edytowane przez RozkapryszonaKsiezniczka Czas edycji: 2010-01-23 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tej nocki to moze zafundujcie sobie jakąs sałatkę owocową .? ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Mam 165 cm wzrostu i ok 65 kg wagi , ale długo sie nie ważyłam już . A Ty jeśli można wiedzieć ? ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do sałatki to napewno pomyślimy o tym ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sie bd zwijać w kimono już..do zobaczenia na forum ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o nigdy o tym nie słyszałam ;d w każdym razie napewno spróbuję ;* też już się zwojam, do rana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Oj, widzę, że mnie troszkę ominęło na tym forum.
![]() ![]()
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() O tej diecie nic nie słyszałam niestety.. ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
witam
![]() ![]() stosowałam różne diety, nie zawsze wychodziło , czasami brakowało sił a czasami silnej woli ![]() ![]() moim celem jest waga 45kg największy problem w tym że ja kocham słodycze ,a ostatnimi czasy chałwę (mleczną ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczynki a szczególnie nowe Panie
![]() Niebyło mnie dwa dni a tu tak się wątek rozwinął bardzo się cieszę ![]() Ja nie miałam czasu nic poćwiczyć bo sesja i obiecałam sobie ze od jutra zacznę… to jak na złość potłukłam się bardzo i ruszać się nie mogę eh ta szkoła mnie wykończy a najbardziej te schody … ![]() Tylko jeden plus w tym wszystkim bo jak zabiegana taka jestem to nie mam czasu jeść. Musze sobie wkoncu zakupić nową wage bo tak to nie wiem czy cos spada czy nie, niby 3 cm ubyło ale kto wie czy to nie dlatego ze brzuszek pusty... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Zaciekawiła mnie ta dieta: http://www.slim-line.pl/diety/diety-...roteinowa.html Może tę ktoś próbował? Tylko problem byłby z tą trzecią fazą - jeśli ja zamierzam schudnąć jakieś 8 kg minimalnie, to musiałabym przez 80 dni trwać w trzeciej fazie! Chyba nie dałabym rady. ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- ENIGMATYCZNA - właśnie mi się przypomniało jak pisałaś, że nie męczą Cię te ćwiczenia z linku podanego przez bodajże RozkapryszonąKsiężniczkę. A próbowałaś może Aerobiczną 6 Weidera? Jeśli masz takie możliwości, bo ćwiczenia przychodzą Ci z łatwością, to spróbuj tego, a ukształtujesz sobie ładnie brzuszek. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
ohh xD
jak nam się tu łądnie wątek rozwija ;D No dziewczęta ja dzisaij zjadłam bułeczkę z szynką, pomidorkiem i cebula, o 12.oo jadłam jogurt, teraz czeka mnie zupa pieczarkowa (kocham zupy ![]() ![]() przyzna się szczerze, że wczoraj bardzo dużo zgrzeszyła, ale i dużo ćwiczyłam. dziękuję bogu za to że nie mam zakwasów ![]() do zobaczenia wieczorkiem ![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny !
co sądzicie o masażerach ? czytałam gdzieś że są nie drogie (nawet od 4zł) i zastanawiam się, bo na udach zauważyłam cellulit ;/
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
farvolla robiłam juz kiedyś A6W i doszłam do 21/22 dnia
![]() ![]() wtedy miałam troche wiecej tłuszczyku i nic mi to nie dało ![]() ![]() ![]() ![]() RozkapryszonaKsiezniczka masażer to fajna sprawa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
może być dobry, muszę pogrzebać w necie ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Masaży nie próbowałam i w sumie celullit też mam,
ale nie przejmuje się nim aż tak. Dla mnie najważniejsze jest zmniejszenie objętości ciała, o. ![]() Jutro rano chyba będę się ważyć, w środę mija tydzień, ale chcę się zważyć we wtorek, bo później wieczorem idę na balety. ![]() I wtedy w środę zobaczę, czy może też te balety coś z mej wagi zrzuciły.
![]() |
#52 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() W każdym razzie, jeszcze wielkie dzięki za poardę ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#53 | |
Przyczajenie
|
Świetnie, zważyłam się i waszę kilogram WIĘCEJ! No nie mogę w to uwierzyć. Przecież jak ja dużo jadłam przed ochudzaniem, a teraz jem o wiele mniej i co, tyję?! Wkurzyłam się.
![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
MOże jesz nieregularne posiłki? Ja jem co dwie godzin, choć nie jestem na żadnej diecie, może za rzadko jesz a gdy już coś zjesz to twój organizm przekłąda to na tłuszcze żeby przeżyć kolejne godziny bez nie jedzenie, lub innaczej na gorsze czas. ja mierzę się i warzę w niedziele. Miejmy nadzije że chociaż w cm coś spadne ![]() Będzie dobrze trzymam kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
farvolla myslę, że jeszcze wszystko sie 'ruszy', bo jednak to organizm i każdy inaczej reaguje
![]() RozkapryszonaKsiezniczka a takiego masażera to nie miałam (czyt. bez prądowy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
![]()
Hej, można się dołączyć? Wybrałam Wasz wątek, bo jest stosunkowo młodszy od innych, a tam się dziewczyny już dawno znają i wspierają wzajemnie.... nie lubię się wcinać
O mnie: Kilka miesięcy temu, nieźle schudłam 10kg, przy diecie 1200kcal i intensywnych aerobach tlenowych. Potem w domu przytrafiła mi się niemiła sytuacja, i krótko mówiąc wsuwałam jedzenie jak leci. Wróciło prawie tyle samo kg. Ciało wciąż mam zgrabne, nie mam boczków etc. Jem zdrowo (nawet w tym feralnym okresie). Fast foodów nie znoszę od dziecka. Ale moim wrogiem jest czekolada i pieczywo (nie znam dla tych dwóch kategorii produktów umiaru ![]() Swoją drugą dietę zaplanowałam w oparciu o wcześniejsze doświadczenia. Postanowiłam na razie ograniczyć kalorie, a po schudnięciu do 65kg, zastosować dietę stabilizującą z planu Portal (dr Dukan) + ćwiczenia jak kiedyś (rower stacjonarny, rower zwykły, biegać nie mogę). Teraz też jestem powiedzmy na diecie Dukana, tyle, że ta dieta proponuje jedzenie produktów białkowych, na przemniennie z produktami białkowymi i warzywami. Dla mnie odrzucenie warzyw porównywalne jest z karą cielesną i jest to nieodpowiedzialne, nie zrobiłabym tego mojemu organizmowi, który w zimie potrzebuje zwiększoną dawkę witamin. Tak więc jadam serki homo. Danio wanilia, serki wiejskie light, jogurty z musli, i inne do 3%-5%tł. + normalny obiad: mięso/ryba z górą różnych warzyw, oraz ananas. Co 3 godziny (od rana do wieczora, ostatni posiłek 19-20) Nie jem pieczywa, owoców, nie piję soków etc. I tak jeszcze aż do utraty 5kg. Mam 20 lat, do 21 zostało mi 7 mies. i tyle daję sobie na osiągnięcie zgrabnej sylwetki. Ważę 69,5kg, mam 174cm wzrostu. Chcę ważyć 58/59kg. Na diecie od 04.01.2010 Przygarnijcie mnie, ok? Przyda się wsparcie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=o tak! ja też lubię tę zapach, ale wciąż się zastanwiam, sama robisz peeling czy kupujesz już gotowy ?
![]() Ja robie sama na różnie sposoby,mieszam ze wszystkim co się da ![]() Uważam,że ta normalna kawa bedzie dawać lepsze efekty niż kawa zamknięta w pojemniczku kosmetycznym. ![]() ![]() ![]() Tutaj są przykładowe przepisy jak stworzyć taki peeling : http://www.tipy.pl/artykul_2331,jak-...ng-z-kawy.html ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- OjjĆ..coś zle zacytowałam ![]()
Edytowane przez MalinoweMarzenia Czas edycji: 2010-01-26 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko trochę to skomplikowane ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
A ja to chyba nie schudnę :P
Silnej woli brak ![]() Muszę na siłownię iść! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.