![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: potrzeba obiektywnej rady :(
Cytat:
uwazam, ze niezaleznie od tego, co mialas na mysli i co czujesz i jak ci ciezko, musisz byc konsekwentna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=smile_;16587800]To co zrobil z NK to dla mnie nie do przyjecia, chyba bym mu oczy wydarapala za takie zdjecie
![]() Ale skoro sie do niej odezwal teraz tzn. ze mysli o niej ciagle... Pewnie ja idealizuje w myslach, bo w koncu jedna sobote sie z nia bawil tylko, ale musiala go zauroczyc bardzo, skoro siedzi mu w glowie do tej pory... ![]() Ja bym chyba postawial ultimatum. Ona albo ja. Niech ja zablokuje na NK, jesli wybierze Ciebie. Jak mu powiesz, ze wchodzilas na jego profil to sie pewnie wkurzy i zmieni haslo i nie bedziesz juz mogla "podgladac".[/QUOTE] własnie tez o tym pomyslalam.... i zastanawiam sie jak rozegrać to żeby sam się przyznał ze z nia pisze, a nie ze to ja powiem ze weszlam na jego nk , bo wtedy odwroci ota ogonem i bedzie moja wina.
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Bo dziewczyny chcą dla ciebie dobrze. Po prostu czasem lepiej coś zakonczyć wcześniej niż brnąć w związek bez przyszłości i żebyś za dwa, trzy lata nie napisała, że zmarnowałaś z nim tyle czasu. A wiele dziewczyn na tym forum taką właśnie historię miało. Jasne, że moze to być jednorazowa wpadka z tym jego zauroczeniem i może być wam potem dobrze na długie lata. Tego my nie wiemy. Ale ty się musisz dowiedzieć konkretów od niego, na czym stoisz.
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
No to mu nie mów od razu, że weszłaś na jego konto tylko, że się domyślasz, że razem piszą, bo widzisz, że coś się dzieje. jeśli nie będzie się przyznawała to będziesz musiała powiedzieć, że czytałaś... i nie bój się, że odwróci kota ogonem, karz mu zdecydować. To on nie jest fer, nie TY.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Ja jestem w podobnej sytuacji... ostatnio odkryłam całkiem przypadkowo, iż mój tż pisze z jakimiś dziewczynami, oczywiście strzeliłam na niego focha ,ale on cały czas twierdzi że to tylko koleżanki i mówi że on pierwszy do nich nie zagaduje tylko odpisze czasem jak coś napiszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja zazdrosna tez jestem- BARDZO! ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Nie mam bladego pojęcia o czym piszą, nie jestem z tych co czytają cudze korespondencje ... on pow., że ja mam kolegów i też z nimi piszę (nie wiem skąd te wnioski)to on tez może od czasu do czasu popisać z koleżankami ...ufam mu jak najbardziej , bo co to by był za związek bez zaufania ..i mam nadzieję , ze żadnego numeru mi nie wywinie, jednak ta zazdrość jest ode mnie silniejsza ;/kurde chyba sama sobie problemy stwarzam...
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#40 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie, więc mniej zaufanie i nie szukaj na siłę problemów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
No chyba nie potrzebnie schizuję ;-)
Dziękuję dziewczyny, kochane jesteście, duży buziak dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Naprawdę nie możesz tego tolerować. To jest brak szacunku do Ciebie z jego strony, skoro już mu powiedziałaś, co otym myślisz. Ja słyszałam o takiej sytuacji, że chłopak kontaktował się z inną dziewczyną mając swoją. Raczej ostro flirtowali. W końcu tamta laska na jego prośbę wysłała mu fotki w samej bieliźnie. Koleś był zachwycony i wogóle nie widział w tym nic złego..."No bo przecież to nic złego, że mu się dziewczyny podobają, on jej nie zdradził, ale tylko patrzył'' Faceci potrafią być naprawdę bezczelni. A wiadomo, co tam między nimi już jest...przecież sprawdzasz tylko wiadomośći na nk....Masz pewność, że się np nie spotykają albo między nimi bardziej iskrzy? Postaw mu ultimatum i nie pozwalaj się tak traktować. Głowa do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.