![]() |
#31 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Małe jest piękne - czyli grupa wsparcia dietowego dla niewysokich kobiet :)
Cytat:
![]() Cytat:
Podziwiam Cię, bo naprawdę dużo schudłaś i życzę dalszych sukcesów. A zdjęcia jakieś znalazłam to już Ci wrzucam Cytat:
Ja dzisiaj mialam taki sobie sredni dzien Bo dzis byl sprawdzian z fizyki. Siedzialam wczoraj naprawde dlugo jakos tak do 3.30 nad ranem i wkuwalam wzory i definicje i znalam naprawde wszysciutenko na blaszke no i sie wylozylam (znaczy tak mi sie zdaje) bo nie zrozumialam tresci zadania i wypisalam dane, szukane etc i wzory ale sie potem pogmatwalam w tym i cos zle podstawilam i chyba mam zly wynik No i na prosbe wrzucilam zdjecia: na tych basenowych wazylam ok 46 kg natomiast na tym "aniolkowym" i tym takim gdzie mam rudawe wlosy to jakies 43-44 kg wiem ze na niektorych slabo widac sylwetke ale nie mam takich konkretnych sylwetki z tamtych czasow na komputerze a skanowac mi sie nie chce + powiedzcie mi, bo na tych 3 pierwszych to moj naturalny kolor wlosow a na tym ostatnim to jest taki po miedziano-blond szamponetce jak sie juz podmywal troszeczke. Jak uwazacie w jakim mi lepiej? zostawic naturalny, czy troszke przyciemnic na ten miedziany blond jakims szamponem koloryzujacym ?
Now the drugs don't work, they just make you worse ![]() ![]() Edytowane przez Heroin Chic Czas edycji: 2010-01-25 o 19:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Małe jest piękne - czyli grupa wsparcia dietowego dla niewysokich kobiet :)
Matko, ale jesteś śliczna!!!
![]() ![]() ![]() ![]() To jeśli któraś coś z wagi zrzuci, niech nas na bieżąco informuje :p
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi się podoba ten kolor na 3cim zdjęciu, fajnie włosy wyglądaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Wagi nie mam, więc nawet nie wiem ile waże... :/ Takie zalety studiowania
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez czarnakoronka Czas edycji: 2011-09-22 o 18:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Heroin Chic śliczna jesteś! wydaje mi sie ze najlepiej w tym z ostatniego zdjecia
![]() ![]() a ja dzis mam 2 dzien bez slodyczy ![]() ![]() ![]() no i 2 dzien robie a6w już czuje zakwasy ![]() ![]() uciekam spać dobranoc ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Kurcze ja nie mam czasu ćwiczyć w ogóle 4 razy w tygodniu mam zajęcia dodatkowe które trwają minimum 2 godziny.... jeszcze szkoła codziennie 8 lekcji, staram się rano gimnastykować 10-20 minut zależy na która mam do szkoły.
Heroin Chic Jak ja bym chciałam miec taką figurę.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Witam!
1. Zdjęcia śliczne! ![]() 2. Mam nadzieję, że się trzymacie! Brawo za niezjedzenie ciasta martaj145! Masz satysfakcję ![]() 3. Napiszcie dziewczyny co wy jecie każdego dnia... mi się czasami kończą pomysły, może coś ściągnę od was ![]() 4. Mój jadłospis na dziś: I. koktajl owocowy (bananowo-brzoskwiniowy... sama zrobiłam... bez cukru oczywiście) + kromka chleba ziarnistego z białym serkiem II. kanapka z chleba ziarnistego z białym serkiem (ostatnio tylko to mam w lodówce:P ale po wypłacie zaszaleję:P haha) III. jogurt naturalny + orzechy włoskie, ziemne i pestki słonecznika IV. zupa jarzynowa, która została z wczoraj V. sałatka z tuńczyka najprawdopodobniej (tuńczyk w sosie własnym, kukurydza, groszek, jakieś ogórki, cebula i łyżka majonezu niskotłuszczowego) A z samochodem wyszło tak, że po pracy przyjechał kolega i pomógł mi zapalić na kable od swojego akumulatora. No i dziś zapalił ślicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Witajcie!
![]() Heroin Chic śliczne zdjęcia! ![]() ![]() martaj145 gratuluję powstrzymania się od ciacha ![]() ![]() Ja dzisiaj też troszkę się porozciągałam i porobiłam brzuszki na moim sprzęcie. Zjadłam pyszne śniadanko, taki mój mix: kefir wymieszany z połową małej jogobelli wiśniowej+4łyżki płatków kukurydzianych+3łyżki owsianych+1łyżka otrąb pszennych i 1owsianych+1łyżeczka siemienia lnianego+wafel ryżowy ![]() ![]() ![]() ![]() No i muszę teraz zabrać się do nauki, muszę zrobić prezentację ![]() ![]() Miłego dietkowego dnia! ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
ja jestem strasznie łakoma na słodycze więc dla mnie to już wyczyn wielki jak nie zjadłam tego ciacha
![]() ![]() ![]() ja dzis na śniadanko zjadłam jogurt naturalny z płatkami owsianymi i teraz jak wróciłam z zajęc kanapeczke z szynką ![]() ![]() ![]() wczoraj jak tak poćwiczyłam to dziś wstałam z bólem w kolanie, chyba po ćwiczeniach coś mi przeskoczyło, bo nie moge dobrze zgiąć ![]() ![]() ![]() miłego dnia uciekam się uczyć ![]()
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
cze dziewczyny
![]() czytam sobie co tutaj wypisujecie i postanawiam, że się dołączę ![]() ![]() łapię się raczej do małych bo mierzę 1.60 ![]() ![]() W sumie to wiem dokładnie ile mi waga wskazuje ale tak ok. 63-64 kg - mam zamiar zrzucić kilka zbędnych tak do wagi 55-56 kg, kieydś (maj 2009) ważyłam min 59 potem troszę mi się na zimę nazbierało ![]() ![]() chciałaym wchodząc do sklepu móc kupić co mi się podoba i dobrze w tym wyglądać, owszem co mi się podoba to raczej kupuję ale zazwyczaj to zalega w szfie i wkońcu chcę to na siebie włożyć ![]() Cel 2: wakacje z przyjaciółmi i mym na Krymie- muszę bosko wyglądać ![]() ![]() ![]() Jestem na diecie proteinowej, dzisiaj drugi dzień fazyI, nie wiem ile już schudłam bo nie wchodziłam na wagę kiedy zaczynałam, ale skoro w poniedziałki mamy ważenie ( ![]() ![]() Co dziś zjadłam?: 1) serek twarogowy chudy z 1/2 jogurtu naturalnego, odobiną szczypiorku i cebulki, pieprz, odrobinka soli, herbatka czerwona z gejpfrutem ![]() ![]() Miłego dnia panienki ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
wow! 11 kg to bardzo dużo! Czy wtedy też stosowałaś dietę proteinową? I ile zajęło ci to czasu?
Ja się chyba jednak zaniedbuję:/ mam wrażenie że zamiast trzymac się i chudnąć to ciągle na cos się tam skuszę..:/ ehh... A współlokator zepsuł mi wagę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czesto jem jajka na twardo lub jajecznice na teflonie z 3 bialek i dwoch zoltek, lub chudy twarog wymieszany z jogurtem naturalnym. Czasem jem tez grahamki, albo makaron typu spaghetti (tak ok 50 g makaronu) a na wierzch daje salatke z tunczyka i troche sosu pomidorowego. Mozliwosci jest sporo, szkoda tylko ze czasu mniej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Widzę, że jak na razie nieźle idzie. Chociaz okaze sie pewnie w poniedzialek ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiecie co... byłam dziś na zakupach i kupiłam siemię lniane (wyczytałam dzisiaj, że jest świetne na pracę jelit i dobrze działa na włosy... a mi niestety jakoś ostatnio brzydkie się zrobiły. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
W ogole widze ze ladne macie jadlospisy, ja dzis tylko sniadanie dietowe mialam (jogurt i musli), obiad to juz niestety mniej... Moze jutro sie poprawie
![]() Edytowane przez czarnakoronka Czas edycji: 2011-09-22 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Heroin Chick, do lekarza marsz! Ból ot tak ci nie przejdzie, a tylko się będziesz męczyć, słońce ;* Mi jak coś dolega to męczę lekarza aż strach
![]() Ja siemię sobie dorzucam co rano do owsianki, niektórzy zalewają to wodą, a to się potem robi takie kisielowate, że nie dam rady tego pić, ble :p A w owsiance nic nie czuję :d Ja w ogóle nie mam pomysłów na podwieczorki, ani kolacje. Biore byle co, wszystko już mi się znudziło ;P Zaraz chyba sobie na rower wskoczę, bo jakoś tak się zastałam ![]()
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie dziś z dietką tak sobie. Nie nagrzeszyłam za bardzo, ale też super zdrowo nie było... mój nałóg to wafle ryżowe ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz piję kawę z mlekiem, oj posiedzę ja sobie dzisiaj, muszę zrobić prezentację ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
wafle ryżowe są niezdrowe? zawsze wydawało mi się że lepsze niż zwykły chleb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Jej to miłe, że się tak martwicie
![]() ![]() Siemie jest podobno dobre na problemy z wypróżnianiem no i też slyszlam, ze zapycha a co do wlosow to tylko kiedys widzialam przepis na maseczke ale moze jak sie pije/je to tez pomaga. Heh a wafle ryżowe są takie zdradliwe, bo to takie male jest ze czlowiek sie tym w ogole nie naje, leciutkie na dodatek i tak oto mozna zjesc sporo kalorii i nawet tego nie odczuc. A maja podobna wartosc odzywcza do zwyklego chlebka (ok 10 kcal mniej na kromke) a jednak 2 wafle ryzowe 2 kromki chleba to spora roznica.
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
oj tak ja też myślałam że wafle są zdrowe
![]() palolinka - wtedy kiedy schudłam 11 kg byłam dwa tyg na kopenhaskiej (wiem jest totalnie zła i niedobra ale wtedy byłam zdesperowana), a potem poprostu liczyłam kcal i tak poleciało ![]() heroin chic - w tej dietce przestrzega sie jedynie tego aby jeść to co dozwolone, co do ilości nie ma ograniczeń, można jadać w ciągu dnia ile posiłków się chce i łączyć dowolnie wszystkie dozwolone w danym etapie produkty ![]() Dlatego ta dietka pasuje mi najbardizej ![]() co dziś zjadłam ? 1) serek twarogowy chudy z 1/2 jogurtu naturalnego, odobiną szczypiorku i cebulki, pieprz, odrobinka soli 2) 1/2 jogurtu naturalnego 3) 2 fileciki z piersi kurczaka zapiekane z 1/2 cebuli w piekarniku ![]() 4) odrobinę twarożku z rana (bo mi zostało ![]() 5) 1/2 dużego kubka jogurtu naturalnego. Oczywiście dużo płynów- woda herbatka -moja czerowna ulubiona z grejpfrutem ![]() ![]() jak wam idzie laski? ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Wiecie dziewczyny w tamtym roku wymyśliłam taki patent, że za każdy zrzucony kg ustalałam sobie jakiś bonus czy coś, tzn jak schudłam do 61 kupowałam sobie jakiś tam ciuch czy kosmetyk, jak pokazało się na wadze 60 kg umawiałam się z fryzjerką na zmianę fryzury a jak ważyłam 59 i zobaczyłam z przodu ta upragnioną "5" to robiłam sobie tatuaż- wiecie i tak miałam zamiar go zoribć ale wyznaczyłam sobie taki jakby cel/bonus i łatwiej było mi do tego brnąć ![]() ![]() tym razem też takie coś obmyślę i będę odkładać, ale to dopiero potem wam napiszę co wymyśliłam sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez julitta17 Czas edycji: 2010-01-26 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Heroin Chic a na usg nic Ci nie wyszło?może wiesz iśc jeszcze na konsultacje do innego lekarza
z tymi słodyczami będziemy się wspierac tzn czekolada, bo u mnie jest cięzko, ale 3 dzien już nie jem ![]() to studentka farmacji wam powie, że siemie lniane to najlepiej przy zaparciach czy biegunkach ![]() ![]() ![]() w przerwie na nauke skakalam na skakance 300razy zaliczone ![]() ![]()
studentka ![]() Edytowane przez martaj145 Czas edycji: 2010-01-26 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A z tym odkładaniem to fajny pomysł. A co przedstawiają te tatuaże? Chyba nie cyferki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
puki co mam jeden, na karku znaczy tak właściwie to z lewej strony kregosłupa na szyi, ale nie przedstawia "59";p mam tam wydziranego kotka - taki kontur przedstawiającego siedzącego z klasą kotka ;D jest boski
![]() tak dokładnie to tego: http://tatuaze.us/upload/foto/0/12326312520_0.jpg tylko artysta, który mi to robił dodał jeszcze cienie, które tworzą super efekt jako całość ![]()
![]() Edytowane przez julitta17 Czas edycji: 2010-01-26 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Heroin Chic, ależ jesteś śliczna.
u mnie dobrze, choć szczerze mówiąc nie wprowadzam jakichś większych zmian poza wyeliminowaniem slodyczy. Zjadłam dzis telarz frytek domowej roboty, były straaaasznie tłuste, ale cóż. Od 18 nic nie jem, już ktorys dzien z koleji. Buźka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Ja miałam wczoraj całkiem dobry jedzeniowo dzień. Wszystko wg planu, tylko zamast sałatki z tuńczyka na kolację zrobiłam placki otrębowe (łyżka serka naturalnego, 8-10 łyżek otrębów, jajko, przyprawy.... i potem smażę na teflonie)... dodatkowo dodałam do niego siemię lniane w tych ziarenkach i okazało się, że nie mogę całego zjeść (chyba rzeczywiście zapycha).
![]() Eh... dziś mój stalowy rumak znowu nie odpalił:/ Wkurzyłam się i przyjechałam do pracy taksówką. A plan na dziś: 1. 2 parówki + 1 kromka chleba pełnoziarnistego 2. jogurt naturalny + orzechy i siemię lniane 3. kisiel 4. gulasz mięsny z makaronem (wiem, niezbyt dietowo, ale ugotowałam to, bo dziś mój TŻ przyjdzie do mnie na obiad a on potrzebuje kalorii:P) 5. pewnie ta sałatka z tuńczyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Podróżniczka
|
Heroin Chic dziekuje za wstawienie fotek
![]() ![]() Powodzonka w odchudzaniu Wam zycze! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
julitta17
![]() ![]() ![]() to z tym patentem jest bardzo dobre ![]() A jak będzie 58 to się zapisze na pierwsze jazdy samochodem ![]() piękny ten tatuaż! Ja mam plan jak osiągnę cel czyli 48 zrobię sobie tatuaż permanentny ale nie makijaż tylko tatuaż Palolinka hmm bardzo apetycznie te placki otrębowe brzmią! Jak tylko remont u mnie się skończy to sobie zrobię tylko podaj jakoś ten przepis dokładniej jak dla dziecka, bo ja w sumie nie jestem aż taka dobra w kuchni ![]() Co jadłyście dzisiaj na śniadanko?? W ogóle śniadanie to mój ulubiony posiłek w ciągu dnia, zawsze go celebruje ![]() A i Heroinko ( mogę tak do Ciebie mówić?) Ja ćwiczę rano ale tylko gimnastyka i trochę siłowych około 20 minut. Bo biegać rano nie lubię( mam bieżnie) wole wieczorami... Więc biegam tylko w soboty i niedziele. bo tylko wtedy mam czas Aha ktoś pytał o włosy? Polecam picie pokrzywy! TU jest link do wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
1-1,5 łyżki (takiej kopiatej) serka naturalnego (homogenizowany może być, czasami dodaję serek wiejski, bez różnicy... byle nie słodki) do tego dodaję 8-10 łyżek otrębów (pszennych, żytnich albo owsianych... ja robię często każdych po trochu, ale nie musi tak być), 1 jajko i dużo przypraw (ja dodaję minikosteczkę knorr koperkową, ale może być wegeta, zioła prowansalskie, pieprz, papryka). Wszystko razem dokładnie mieszam (ma być takie gęste) i smażę jeden placek na całą patelnię teflonową (dodaję odrobinę oleju albo oliwy). Smażę na wolniutkim ogniu z obu stron (trzeba uważać przy przewracaniu żeby się nie rozpaćkał). Potem jem to np. z sosem paprykowym, ketchupem, sałatką z pomidorów... zależy na co mam ochotę ![]() A czasami modyfikuję dodając do placka jeszcze np. kukurydzę albo szynkę. SMACZNEGO! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale kiedyś tak samo się skusiłam na przepisy na owsiankę z wizażu i żadna mi nie smakowała ... Po prostu owsianka jest zdecydowanie nie dla mnie :P.
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
jedyna rada to po prostu spróbować
![]() radzę też dać dość dużo lubianych przez siebie przypraw, wtedy będzie lepsze. Wiele dziewczyn na różnych forach je robi i są zadowolone. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.