|  2010-01-28, 08:31 | #32 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: LRP, Etiaxil, kosmetyka naturalna, perfumy...

Wczoraj udało mi się dotrzeć do Douglasa, przetestowałam podkład na ręce i wydawał się ok  (mam nadzieję, że sztuczne światło mnie nie zmyliło). Sprawdziłam kremik LRP i wydał mi się jakiś taki lekki - myślę, że jest go mniej niż mi się wydawało, teraz oceniam na około 50%  ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat: 
 Mogę oddać Etiaxil za: całe opakowanie preparatu Solgar lub za 40 tbl. Solgar + paletka do brwi E.L.F. Edytowane przez esterie Czas edycji: 2010-01-28 o 08:36 | |
|     |   | 
|  2010-01-28, 16:49 | #33 | |
| kosmita jakiś normalnie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: po trzeciej stronie lustra 
				Przekupka: 239 pkt  / 100% pozyt. | 

Cytat: 
  Natomiast nie wiem cóż by tu zrobić na temat kremiku, a nie masz cosik tam schowane pozawątkowo z moich łiszów - przyznaj mi się tu zaraz    
				__________________ Przeproście i Spieprzajcie  Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej. | |
|     |   | 
|  2010-01-28, 18:34 | #34 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 W wątku mam Dove Summer Glow, ale dla jasnej karnacji. Poza wątkiem mam profesjonalny pędzelek do cieni Rossmann, złotą kredkę do oczu Rimmel, mogę zrobić małą odlewkę Euphorii... i chyba tyle. -- Znalazłam jeszcze duży nowy Carmex i podkład LRP. Mam nadzieję, że coś dobierzesz   Edytowane przez esterie Czas edycji: 2010-01-28 o 20:00 | |
|     |   | 
|  2010-01-28, 20:14 | #35 | |
| kosmita jakiś normalnie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: po trzeciej stronie lustra 

Cytat: 
  , odleweczka Euphorii zawsze mile widziana  , uwielbiam poprostu, moja "setka" niebezpiecznie się kurczy  , a do noszenia w torbie i tak za ciężka, więc miałabym "dotorebkowo" te odleweczkę ... no to konkrety kochana, na jaką odleweczkę mogłabym liczyć   
				__________________ Przeproście i Spieprzajcie  Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej. | |
|     |   | 
|  2010-01-28, 20:37 | #36 | 
| Zakorzenienie | 

Mogę odlać max do 10 ml. Niestety nie znalazłam atomka, wiec najlepiej by było gdybyś przysłała.

| 
|     |   | 
|  2010-01-28, 20:47 | #37 | |

Cytat: 
  , mam gdzieś atomek tylko z zapachem, który mi jakoś w zyciu wadzi, więc muszę go jakoś odpachnić, albo może w Sephorze nabędę? - Cosik wymyślę  A podsumowując, to dla Ciebie Isadora High Performance, a dla mnie kremik LRP + chusteczki Neutrogena + odleweczka Euphorii - jeśli tak, poproszę o PW z adresikiem   
|     |   | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2010-01-28, 20:50 | #38 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2010-01-28, 21:12 | #39 | 

Ups! Oczywiście - przepraszam - traktowałam go jako gratis i stąd pewnie nie wyliczyłam  - ale tak, z całą mocą potwierdzam, testerek burżujka Twój   
				__________________ Przeproście i Spieprzajcie  Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej. | 
|     |   | 
|  2010-01-29, 14:55 | #40 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Wielkopolska 
				Przekupka: 175 pkt  / 100% pozyt. | 

znajdziesz coś u mnie za Keratynowe serum do włosów silnie regenerujące - mogę zrobić 10 ml KLIK!

__________________ BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... | 
|     |   | 
|  2010-01-29, 18:41 | #42 | 
| Zadomowienie | 

niestety nic

__________________ | 
|     |   | 
|  2010-01-29, 20:42 | #44 | 
| Zakorzenienie | 

szkoda, bo szukam większych ilości tego typu preparatów  więc chyba na razie nic nie wyjdzie z wymiany. | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-02-01, 11:17 | #46 | 
| Zakorzenienie | 

To może za min.  moje waxy: Soraya Lactissima Forte Acive, Żel ginekologiczny do higieny intymnej wychwalany na KWC - mogę podzielić się odlewką do 100 ml, bo sama nie dam rady zużyć, data ważności 09.2012 KLIK! Keratynowe serum do włosów silnie regenerujące - mogę zrobić 10 ml KLIK! rozumiem, że serum już jest gotowe do użycia, nie trzeba go już z niczym mieszać? Lancome Hypnose, odlewka 7 ml KLIK! Nasiona lnu duża odsypka (do 250 g) - polecam! - doskonałe do maseczek zarówno na twarz jak i włosy KLIK! Olejek eteryczny jaśmin EcoSpa KLIK! Hot Liss krem do prostowania włosów, zostało ok. 45%, data ważności 03.10.2009 KLIK Golden Rose Lakier do paznokci Classics ciemny fioletowo-brązowy, z 10 ml zostało 50% Rimmel Glam'eyes maskara pogrubiająco-wydłużająca czarna, nie wiem ile zostało, ok. 10%-50%, mokra, swieża KLIK! Odp. proszę u mnie  
				__________________ I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. | 
|     |   | 
|  2010-02-01, 14:34 | #47 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2010-02-01, 14:39 | #48 | 
| Wtajemniczenie | 

Niestety nic

__________________  http://www.youtube.com/watch?v=oCGPz...x=0&playnext=1 od 30.04.2004 MY 28.04.2012 ślub  | 
|     |   | 
|  2010-02-01, 14:41 | #49 | 
| Zakorzenienie | 

Z tej listy, którą wymieniłam wcześniej - co oddasz za 2 waxy? Na matrixa mam dużo chętnych i jeszcze się wacham... 
				__________________ I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. | 
|     |   | 
|  2010-02-01, 14:56 | #50 | 
| Zakorzenienie | 

Za same Waxy sie nie wymienię, bo doszłam do wniosku, że się nie opłaca, jesli chodzi o cenę wysyłki, wolę duże wymiany.

| 
|     |   | 
|  2010-02-01, 18:39 | #51 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Hot Liss krem do prostowania włosów, zostało ok. 45%, data ważności 03.10.2009 KLIK PO DACIE WAŻNOŚCI! Golden Rose Lakier do paznokci Classics ciemny fioletowo-brązowy, z 10 ml zostało 50% TYLKO 50%! Rimmel Glam'eyes maskara pogrubiająco-wydłużająca czarna, nie wiem ile zostało, ok. 10%-50%, mokra, swieża KLIK! TYLKO 10-50%! No ale nic na siłę, jak powiedziałaś. 
				__________________ I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. | |
|     |   | 
|  2010-02-01, 18:49 | #52 | 
| Zakorzenienie | 

Oczywiście brałam to pod uwagę, ale rzeczy jest aż 8, w tym perfumy (odlewka warta jakieś 25-30 zł).

| 
|     |   | 
|  2010-02-02, 13:23 | #54 | 
| Zakorzenienie | 

znajdziesz u mnie coś za: Passion Dance Avon, 50 ml w kartoniku, kilka psików testowych Proszę odpisz u mnie   Mój wątek  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395074 | 
|     |   | 
|  2010-02-02, 13:30 | #55 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2010-02-04, 17:52 | #56 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nic. pozdrawiam

__________________ Zaślubiny: 31.07.2021 r. Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280977 | 
|     |   | 
|  2010-02-05, 15:54 | #57 | 
| Zakorzenienie | 

Hej hej Waxy dziś lecą do Kisska ale za: - błotko Bielenda do włosów - glinka biała w tubie możemy się wymienić. Zauważ jeszcze, że szykuję dokładkę odżywek/kremów/szamponów Lorysa - może też Cię zainteresują? Odp. proszę u mnie   
|     |   | 
|  2010-02-05, 22:09 | #58 | 
| Zakorzenienie | 

Hej za moje: - błotko Bielenda - biała glinka - mleczko/tonik elizabeth arden - mała próbeczka Lorys (w moim 1szym poście wymieniłam jakie będę miała) - (gdybyśmy robiły większą wymianę to może jeszcze gliss kur na końcówki) (ja też wolę większe wymiany  ) Twoje: Soraya Lactissima Forte Acive, Żel ginekologiczny do higieny intymnej wychwalany na KWC - mogę podzielić się odlewką do 100 ml, bo sama nie dam rady zużyć, data ważności 09.2012 KLIK! Keratynowe serum do włosów silnie regenerujące - mogę zrobić 10 ml KLIK! Lancome Hypnose, odlewka 7 ml KLIK! Nasiona lnu duża odsypka (do 250 g) - polecam! - doskonałe do maseczek zarówno na twarz jak i włosy KLIK! Olejek eteryczny jaśmin EcoSpa KLIK! Golden Rose Lakier do paznokci Classics ciemny fioletowo-brązowy, z 10 ml zostało 50% Rimmel Glam'eyes maskara pogrubiająco-wydłużająca czarna, nie wiem ile zostało, ok. 10%-50%, mokra, swieża KLIK! Olejek z kiełków pszenicy odlewka (do 25 ml) KLIK! Rossmann Young Asia próbka szamponu, z 50 ml zostało 40 Oprócz rzeczy z wątku mogę zrobić próbki fajnych kosmetyków do włosów  - jakich kosmetyków?  ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- To ja poproszę jeszcze próbki: Fitomed rumiankowego do włosów blond (nie mam wprawdzie blond ale ciekawi mnie ten fitomed   i odżywki profesjonalnej Tresemme do wlosów zniszczonych stylizacja Jakie ilości próbek proponujesz? Aha, muszę jeszcze dodać, że na lorysy sama jeszcze czekam (na kuriera), więc jeśli Ci to nie przeszkadza wyślij pierwsza, jeśli nie to niestety będziesz musiała troszkę poczekać  ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Ok, nie ma sprawy, oczywiście rozumiem, i wyślę pierwsza  . Dam Ci znać jak dojdą lorysy i zrobię odlewki (po ile?) Rozumiem, że mam Ci robić rezerwację? Proszę o to samo  . Co do oleju vatiki - ja do olei nie jestem jakoś szczególnie przekonana, i szczerze mówiąc zrobiłam do niego tylko kilka podejść, więc jakichś powalających efektów nie zauważyłam. Może jeszcze zrobię do niego podejście? A może Ty byś go chciała? Ale to tylko za coś extra. I chyba spoza Twojej listy  bo tam już nic nie widzę. ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Ok, odezwę się, jak będzie kurier    
|     |   | 
|  2010-02-08, 11:00 | #60 | 
| Zakorzenienie | 

Witaj   Pisałaś już u mnie, a ja niestety nic nie widzę dla siebie, podobała mi się fioletowobiała sukienka ale już została wymieniona   
				__________________ Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651488 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.