![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: dlaczego niektore dziewczyny zaklocaja szczescie udanym zwiazkom???
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Pewnie kieruje nimi to samo co facetami, którzy startują do kobiet dopiero wtedy, kiedy się dowiadują, ze zależy im na innym facecie. Sama mam podobną sytuację i mam dosyć telefonów, maili, wiadomości na NK i GG. Ja po prostu na nie nie odpowiadam i myślę, ze się w końcu odczepi... Jak się jasno rysuje granice, to jest spora szansa, że delikwent/delikwentka w koncu da swiety spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego czy laski wole winic rywalki..hmm.. cos w tym jest. Ja osobiscie winie oboje. Jednak mimo wszystko faceta moglam ukarac i dac mu nauczke- jej nie ma jak- to sprawia ze do niej ma wieksze obrzydzenie. Poza tym laska w ogole nie kumala, ze pakujac lapy w cudzy zwiazek zrobila cos zlego ![]() Jeszcze byla na tyle bezczelna, ze stwierdzila, ze nie rozumie, czemu jej nie lubie teraz! ![]() Dopiero gdy posunela sie o jeden krok za daleko wszyscy nasi znajomi i TZet przejrzeli na oczy co to za typ.. Szkoda, ze tak pozno! ![]() Nie wiem w ogole jak mozna pchac lapy w cudzy zwiazek ![]() Co do facetow to tez znam takich co potrafia wydzwaniac, jeszcze po pare lat i truc tylek, nawet jak im sie mowi, grozi itp. Jednak mimo wszystko oni sie tak nie "upakarzaja" przy tym.. Raczej po prostu sa bezczelni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
przezylam to...
do tz pisala panna która latała za nim przez 1.5 roku w liceum, pisala na poczatek co tam? co slychac? jak nauka? bo wiesz u mnie to, pstro, siamto...gdy tz napisał jej po tyg takiego pisania ze nie widzi sensu zeby do niego pisala i ze ma sie odczepic, to ona wtedy ustawila sobie na kilka dni taki opis na gg: xy(imie i nazwisko mojego tz) ŻALLLL! JESZCZE POZAŁUJESZ! smiechu warte |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
ja stwierdzilam ze ta laska ma duzy problem z glowa, smiem nawet twiedzic ze ma problemy psychiczne, bo nikt normalny sie tak nie zachowuje, a gdyby nawet, to w koncu zrozumialby ze ma dac sobie spokoj i nie zadreczac ludzi swoimi smsami i telefonami, a ta nic... zero reakcji... moj TZ jest gentelman'em ale nie wytrzymal wczoraj, odebral ten telefon od niej i powiedzial jej kilka nieprzyjemnych slow, nawet wspomnial, tak jak tu radzila jedna dziewczyna, o policji... a ona go wysmiala i dalej swoje... ale mam nadzieje ze to podzialalo, bo od tego telefonu sie juz narazie nie odezwala...
wogole ja to mam chyba jakiegos pecha do takich panien.. ![]() ![]() ![]() dlatego wlasnie ze to nie jest pierwszy raz gdy cos takiego mnie spotyka zalozylam ten watek... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Caroline1920- Niektore laski tak maja, ze im bardziej je sie olewa tym bardziej one lgna (z reszta to stary sposob, jak zwykly podryw nie dziala, to mala olewka dziala potem bardzo skutecznie zazwyczaj).
Tej "mojej" odechcialo sie dopiero jak odwinela niezly numer i po prostu poszlo wiele niecenzuralnych slow pod jej adresem oraz miala zapowiedziane, ze nie ma tu czego szukac. Ale i tak potem nasylala kolezanki, rodzicow itp, ktorzy opowiadali jaka to ona jest nieszczesliwa i zeby to teraz jakos naprawic.. Nie udalo im sie cale szczescie, bo by nas meczyla pewnie 100 lat jakby sie jej darowalo. Niby poskutkowalo, bo zniknela na pare miesiecy, ale potem znow mimo zakazu przyszla i udawala ze nic sie nie stalo- poczatkowo sie ja olewalo, ale jak kolejne raz sie pojawila to juz nerwy poszlo i znow byl dym i znow latala na skarge.. zenada.. Dorosli ludzie, a zachowuja sie jak dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.