![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Life's got to always be messing with me. Życie zawsze będzie mnie zwodzić.
#32 |
Raczkowanie
|
![]()
' Znów popełniasz błąd , wchodząc mi w drogę .
Nie czujesz tego ? Ja Ci w tym pomogę . ![]() ' .. bo on chwyta mnie za serce , gdy myślę o przyszłości . ![]() ' Nie zastąpisz prawdziwej kobiety zwykłą dzi.wką . ' ' Bliżej niż myślisz . ' ' Mocniej niż wam daje tobie to co daje siłę nie tylko nam ' . ' Bliżej jest niż myślisz ta największa miłość bliżej jest niż myślisz pozorna uczciwość . ' ' Ograniczam swoją ufność tylko dla najbliższych patrząc w oczy czuję, że nie dbają o korzyści .. ' ' Bliżej niż myślisz jest największa strata możesz tonąć w ścianie smutku choć mijają lata . ' ' Szczęście i miłość zawsze jak najwięcej ' ' Mówi : jesteś tu tylko dla mnie ? . I co ty mu ufasz , przecież on kłamie .' ![]() ![]()
#33 |
Raczkowanie
|
Już XVI cz. ![]() ![]() ![]() talenciary ![]() ![]() ![]() _____________ -człowiek jest tym o czym myśli cały dzień -w takim razie jestem Tobą - ja go chyba kocham..tylko mu nie mow.. - on to napewno wie i sie ucieszy - skad wiesz? - bo stoi za Toba i sie uśmiecha ![]() "Żaden człowiek nie jest samotną wyspą; każdy stanowi kawałek kontynentu, część lądu. Jeżeli morze zmyje choćby grudkę ziemi, Europa będzie pomniejszona tak samo, jak gdyby pochłonęło przylądek, włość twoich przyjaciół czy twoją własną. Śmierć każdego człowieka umniejsza mnie, albowiem jestem zespolony z ludzkością. Przeto nigdy nie pytaj, komu bije dzwon; bije on tobie" Nie należy lekceważyć drobnostek, bo od nich zależy doskonałość. Gdyby Ludzie Myśleli O Tym, Co Mówią, To Nie Mówiliby Tego, Co Myślą Bywa nieraz, że stajemy w obliczu prawd, dla których brakuje słów. Czy gwiazdy świecą tylko po to, aby każdy mógł znaleźć swoją? Lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich. Wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak, płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Nic nie wiesz o nie,
oprócz tego że w sercu noszę miłość do Ciebie. Co Ty robisz ? -Oglądam nasze wspólne zdjęcia. -Ale my już od roku, przecież... -Wiem... ale od roku nie umiem się z tym pogodzić i żyję wspomnieniami. Mijamy się jakby nic nas nigdy nie łączyło. Ty zapomniałeś, ja żyję naszą miłością do tej pory.
#35 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ' Czuję jak spełniam marzenia . ' ' Żyję tylko marzeniami . ' ' .. pamiętam nie zapomnę tych wszystkich co mówili 'Nie uda Ci się' , bo to oni we mnie nie wierzyli . ' ' Zrobić coś co da satysfakcję . ' ' Poczuć miłości smak . ' ![]() ' kocham widoki towarzyszki kiedy się uśmiecha z tym obrazem w sercu chciałem żyć i umierać ' . ' mimo wszystko my nie zamierzamy przestać . ![]()
#36 |
Zadomowienie
|
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-01-25 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Słodkie spierdalaj i nie wracaj.
'..patrzysz na mnie swoim cudownym spojrzeniem a ja bezwarunkowo się zakochuję ...' `Bo prawdziwym przełomem w życiu człowieka... Jest nie tylko odnalezienie szczęścia... Lecz wykorzystanie go prawidłowo... Tak aby ono trwało wiecznie... I nie straciło sensu istnienia...` "Skąd mam na dłoniach nieba ślad - nie pytaj mnie."
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
dotknij. dotknij mnie a poczujesz jak się rozpalam gdy jesteś obok.
#39 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ' Chcesz naprawiać świat , więc zacznij od siebie . ' ' .. każdy z nas gdzieś tam ma upragnione marzenie ' . ' dopiero czas im dziś pokazał co najważniejsze nie złoto, srebro, platyna, a dusza i serce . ' ' Śmierć bliskiej osoby skłania do przemyśleń . ' ![]() ' Ja serce w to wkładałam i za to szczęście otrzymałam ' . ![]() ' To była nauczka losu za zdeptaną przyjaźń ' . ![]() ' Dzięki Tobie , Zaczęłam wierzyć w siebie i w lepszy los . ' ' Od najmłodszych lat życie już mnie nauczyło Jedna szczera miłość, bez niej by mnie tu nie było ' . ' Świat zaczął się obracać zupełnie innym tempem Coraz szybciej, coraz gorzej, więcej . ' ![]() ![]()
#40 |
Raczkowanie
|
i mnie w nowej części nie możę braknąć
![]() * Wspomnień nie zapakujesz w pudełka Sprawy nigdy nie są tak czarne, jak nam się wydaje. Martwić się to nie to samo co kochać. *
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
inquiring - < 3
_____________________ a Ty .. jak bardzo mnie kochasz ? do miłości jeszcze daleko.. Kocham Cię - aż tak trudno zrozumieć ?! Bo człowiek widzi to co chce widzieć. Pamięta to co chce pamiętać. Kocha to czego kochać nie może.. był na wyciągniecie ręki , a ja jak zwykle musiałam to przemyśleć .. zawsze i na zawsze.pamiętasz ? wiem,że lubisz patrzeć , kiedy myślisz,że nie widzę..
#42 |
Zadomowienie
|
(:
XVI - jak najmniej spięć, jak najwięcej inspiracji :** ... sypiać ze mną to nadrzeczywistość. ta dziewczyna.. podoba mi się. ma zgrabne obojczyki. nie potrzebujesz ulotki czy konsultacji z farmaceutą, po prostu.. użyj mnie!
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2010-01-26 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
elo
![]() jak byśmy byli szczęśliwi gdybyś nie kochał mnie wcale. a gdybym obiecała dzielić z Tobą każdy sen? wszystko traci na wartości.
#44 |
Zadomowienie
|
"Widzisz tych dwóch ?
No co, jakieś ciule z ula..."
#45 |
Rozeznanie
|
witam w nowym wątku, kochane.
![]() Ruda wiewióra - moje serducho jest już Twoje od dawna. <3 ![]() _Panna_Migotka_ - no i mamy odwzajemnione uwielbianie, skarbie. ![]() ![]() 'Zawsze będę cię kochał' w twoim słowniku stoi przy haśle 'Będę cię kochał, dopóki nie znajdę kogoś lepszego'. Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej. Mam zamiar wybaczyć i zapomnieć. Wybaczyć sobie głupotę i zapomnieć, że kiedykolwiek istniałeś. - Mamo... - Czyje to dziecko i dlaczego nazywa mnie mamą? - ;/ ? Wszyscy popełniają błędy. Sęk w tym, żeby popełniać je wtedy, kiedy nikt nie patrzy. Kiedy życie podkłada Ci pod nos cytrynę, rzuć nią w kogoś!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Jestem zagubioną rzęsą.
Wewnętrzne piekło odcinek 3429 Głos utkwił w przełyku, a serce. Serce śpi. Mam tę swoją cholerną wewnętrzną zimę. Porozmawialiśmy ze sobą śpiąc.
#47 |
Raczkowanie
|
Pomimo tych wszystkich nieporozumień zawsze będziesz mój. ;*
Jestem przy tobie tak jak ty jesteś przy mnie. <3 Jeżeli życie to album to nagrałam utworów parę. ON-mój ulubiony kawałek. ;* Czy ty wiesz , że kocham Cię każdego dnia coraz bardziej? ;* Moje życie - Twoje smsy. ;* Czasami nie potrafię usnąć bez twojego " Dobranoc Kochanie " ;* ____________ " Szczęście wchłaniam z powietrzem " |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Witam w nowej części.
![]() * Widzę, że Ci się układa.. To ja już chyba skasuję Twój numer...
#49 |
Raczkowanie
|
Na Boga, milcz i daj mi się kochać... Rzadko kobieta rozumie że kochać ją przez całe życie to nie znaczy że bez przerwy... Słyszałam o mężczyźnie który słowa wymawia tak pięknie, że może mieć każdą kobietę ledwo tylko wypowie jej imię... Kiedy tęsknię zamykam powieki i jesteś Rano budzę się z kacem życia Pragniesz go!!! Jak narkoman pragnie kolejnej dawki narkotyku... I nie mów że nie!!! I chyba nikt jej nie mógł mieć, bo była tylko snem, Dopóki chciałeś wierzyć w nią, zjawiała się co noc... Chyba kochałeś ją... Intuicja podpowiada że wpakuje się w kłopoty Serce nie wybiera miłość nie umiera "Śmieszą mnie ludzie którzy mówią że nigdy mi nie wybaczą. Są bardziej chorzy ode mnie"B. Rosiek "Alkohol, prochy i ja" Dzisiaj tak jakoś skromnie bo brak humoru z powodu urodzin :/ brr... nie lubię ich obchodzić... A no i witam w kolejnym wątku... Gwiazdy moje ![]()
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
![]()
Pani_Czekoladowa: Pomimo tych wszystkich nieporozumień zawsze będziesz mój. ;*
Kraadnę . ;** ![]()
Do wyspy szczęścia gdzie spełnienie marzeń, Tam prawdziwi przyjaciele są zawsze razem . Nigdy nie będę już śnić o tym, by ponaprawiać błędy Nie będę szukać chwil - tych, które odeszły . Edytowane przez Zaczarowana xdd Czas edycji: 2010-01-25 o 13:51 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
ciężkie czasy przemoc dookoła mnie.
jesteśmy jak nuty na pięciolinii razem czy osobno zawsze dobrze brzmimy. mamy cel obrany w jego kierunku podążamy. Kropla potu na kartkę spływa.
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A kradnij słońce. ![]() ![]() _____________ " Szczęście wchłaniam z powietrzem " Edytowane przez Pani_Czekoladowa Czas edycji: 2010-01-25 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiecie, jaka to przyjemność, być tutaj z Wami ... powodzenia w kolejnej części. ![]() .. I uśmiechnę się, byś znów poczuł się przegrany, byś mógł uderzyć się w pierś i szepnąć pod nosem "za późno" ... W moim życiu nie ma miejsca na takie banały, jak szczęście czy miłość. Prawdziwy uśmiech do mnie nie pasuje. Niszczy mi wizerunek śmiertelnie poważnej, chorej na życie kobiety. Lubię przyglądać się zmarzniętym oknom i wyobrażać sobie, że stoisz za nimi. Zakochane oczy nigdy nie zauważą w ukochanych oczach oczu, które przestały kochać... Ty, na samotność. _________ ciiri, agattee, ajem, inquiring, Sorciere25 - coś wspaniałego, no. ![]()
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-01-25 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Witam w kolejnej części mondziołki
![]() Następnych stu takich wspaniałych ![]() <3 ' - Nie uchronisz mnie przed całym złem tego świata.
- Może i nie, ale nie zamierzam przestać próbować. ' Wdycham całego ciebie, ale przytrzymuję, chcąc przesiąknąć tym zapachem, nie pozwalając na jego wydostanie się.
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2010-01-25 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Gosia (cirii), patrz jestem! głuptasko jesteś fenomenalna.
![]() ![]() ruda ( pozwolę sobie tak powiedzieć ) gratuluje talentu.: D I nakładała tonę makijażu bo on podobno lubi `lalę.` Mówisz, że jesteś szczęśliwy. I kur^a się nie ciesz bo niedługo Ci przejdzie. Adrenalina, podekscytowanie i te motylki w brzuchu. A ona prosiła tylko by dał jej spokój Edytowane przez TurlajDropsa Czas edycji: 2010-01-25 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
say you love me it will be perfectly .
powiedz, że mnie kochasz będzie idealnie. I want to kiss you can I? chcę cię pocałować mogę ? _____________ Już kolejna część ? Witam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
weny, weny i jeszcze raz weny Rudzielec Wam i sobie życzy ![]() _____
dziewczynka, którą kiedyś kochałeś jest teraz wredną suką, przykro mi kotku. zdiagnozowane jest, że jestem chora na Ciebie. ... a na dowód mojej miłości, wymienię Ci wszystkie drobiazgi związane z Tobą, o których Ty sam nie wiesz. przyszedł czas, kiedy muszę radzić sobie sama w każdej sytuacji .. lecz nie ukrywam, że łatwiej było by mi, gdybyś był przy mnie Ty. każdego dnia ubierasz mnie w miłe słowa, każdego wieczoru Twój dotyk sprawia, że chcę mieć Cię tylko dla siebie, na zawsze. kochać chcę tylko Ciebie, patrzeć chcę tylko na Ciebie, mówić tylko do Ciebie, nawet pieprzyć chcę się tylko z TOBĄ. moje ciało, na Twój dotyk reaguje wyjątkowo, widać - ma dobry gust.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-01-25 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
nadzieja umarła,serce zamarzło..już nawet łzy nie płyna ;(
gdyby serce mogło mówić.. ;/ "kocham Cie" tyle wystarczyłoby żeby ocalić NAS "..dziś jeszcze my...jutro już nikt.." |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
absurdalnie, blondii69, Cukiiereczek, TajemniczaPanna - rybki dzięękuję wam za wyróżnienia z poprzedniej części, uwielbiam was <3.
Chwilkę mnie nie było, stęskniłam się ;* witam was wszystkie w nowej części ![]() 3martyna3 - w końcu jesteś ;* otojest - zgadzam się z kamishą, przypominasz mi taką jedną genialną ![]() Okradłam ;** Myślałam że słowo 'razem' ma magiczną siłę. Ze pomoże nam przetrwać. Znalazłam się miedzy miłością a nienawiścią. Atakują mnie raz po raz a ja nie potrafię z nimi walczyć. Jesteś jak tworzywo sztuczne. Plastik przecież nie ma uczuć. Rozdmuchujesz moje smutki jak kurz ze starych mebli.
#60 |
Zadomowienie
|
Przepraszam... Witam w nowym wątku ciasteczka <3
Śmiech to zdrowie, lecz czasem się umiera. - Co zrobić, gdy serce aż w piersi kołacze... - To niech się nie kołacze.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.