![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zdrowo i przyjemnie.. ;) - odchudzanie do wakacji ;)
Witam
![]() Ciesze się. że jest nas co raz więcej ![]() Mam takie pytanko: Czy moge pić tak zrobione kakao: 2 szklanki mleka 0,5% + 2 szklanki wody(lub troche mniej), razem ugotowane + jedna czubata łyżeczka kakaa naturalnego + słodzik dla 'osłody' ![]() A i czy moge pic to często? bardzo lubie kakao i 'lepiej mi wchodzi' niz herbata czy kawa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Więc skoro pozwoliłyście mi do siebie dołączyć to teraz pochwalę się moją nieproporcjonalną wagą do wzrostu. Mam 155 cm a ważę 63 kg. Jestem malutka i widać na mnie strasznie tą wagę a najbardziej to mnie ten mój brzuszek denerwuje. Postanowiłam ćwiczyć brzuszki itp, ale ciężko idzie. No ale tak się pocieszam, że z czasem będzie mi łatwiej się kulać po podłodze. Napiszcie mi czy też miewacie chwile zwątpienia, a jeśli tak to czym się motywujecie? Słowo motywacji i otuchy jest mi bardzo potrzebne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
heszka oczywiście, że z czasem będzie ci łatwiej wykonywać brzuszki, zresztą każde ćwiczenia
![]() ![]() Moja motywacja jest fakt, że wkońcu będę się sobie podobać i dobrze czuc we własnym ciele, przy wejsciu do sklepu nie będę modlic sie o to, żeby był mój rozmiar spadni (nienawidze ich kupować ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
EnIgMaTyCzNa, dziękuję za dobre słowo. Doskonale Cię rozumiem. Czuję to samo co Ty i to rzeczywiście doskonała motywacja. Uciekam się pokulać. Buziaki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
heszka kulaj, kulaj ostro
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
No to i ja sie przyłączę. Nie wiem (i nawet nie chce wiedzieć) ile waże. Podam wagę jutro rano. Planu co do sposobu odchudzania nie mam. Wszystkie chwyty dozwolone byle by cel był osiagniety
![]() ![]() Codziennie zaliczam spacer - rano 30 min i popołudniu godzinny. Tylko dlatego że prowadzam córkę do szkoły ![]() Myśle że razem z Wami dam radę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
EnIgMaTyCzNa, widzę, że mamy podobny styl życia-nauka. Ja znalazłam sobie w necie takie zestawy ćwiczeń i staram się je wykonywać codziennie. Mam nadzieję, że wytrwam. Powodzenia w nauce. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Oj kobitki, wczoraj się ważyłam aby sprawdzić aktualną wagę. Niestety 73 kg po przeszłość... Ważę 73,5 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
wejdź na stronę www.************ tam są zestawy na płaski brzuch, talie osy, nogi i pośladki na biust i ramiona. Nie musisz robić wszystkich od razu. Nie są wyczerpujące, najgorzej jest na początku. Przynajmniej ja tak miałam, ale po tygodniu jest już lepiej. Napisz co o nich myślisz jak już je znajdziesz. pozdrawiam ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez heszka Czas edycji: 2010-01-28 o 09:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
a tak w ogole dziewczyny jak wam idzie odchudzanie ??
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Ja dziś pierwszy dzień
![]() Rano prowadziłam J do szkoły i zaraz znowu lecę po nią - spacer zaliczony (łącznie 1,5 godz). I w pracy byłam (a mam fizyczną więc się trochę namachałam) Zjadłam dziś: * 3 jajka gotowane * plasterek szynki * kubek kawy * prawie litr wody A jak u was? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, kurde cos mi nie wychodzi. Ciągle coś podjadam.
Nie, nie mogę się poddać! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Ja też chcę z wami!! Mam 167 cm i chyba 74 kg. Razem damy radę! Super, że jest nas tyle i mamy wspólny cel;]
---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Motywacja? Pomyśl o tym, jaka będziesz piękna już niedługo! Poczuj te spojrzenia innych na sobie;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
kolorowesloncee nie martw się, z nami dasz radę !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś wszamałam: -owsianka z 1 łyżeczka kakaa + parę wiśni z dżemu niskosłodzonego + parę kostek bloku czekoladowego lihgt ![]() -> ćwiczenia 0,5h (brzuszki, rozciąganie, skakanka etc.) -jabłko,podgryzłam 1/5 marchwi i mały gryz kiełbaski wędzonej -> 0,5 h kręcenia hula-hop-em - 2 kromki chlebka razowego(jedna sucha, druga z pomidorem, sałata i serkiem twarogowym szczypiorkowym i czosnkowym-pół na pół ) + miska zupy fasolowej zrobionej na bulionetce knorra i bez zabielania śmietaną -parę wisienek z dżemu niskosłodzonego Piłam maślanki trochę, kawę z rozrobiona śmietanką 12%(kapka śmietany + duzo przegotowanej wody, niestety mleko skończyło się ![]() Na dzis to koniec, tylko herbatka/kawka/maślanka oraz jeszcze poćwiczę. Muszę przestać tyle jeść ! ![]() ![]() Tak właściwie to witam wszystkie nowe duszyczki ![]() heszka możesz mi na priva przesłać tą stronkę z ćwiczeniami? ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie!
![]() Również przyłanczam się do odchudzania. Ważę 55 kg przy wzroście 165 cm, ale miakurat to nie przeszkadza. Ostatnio wróciłam do swojej starej wagi, (przytyłam 2 kilo po świętach) i doszłam do wniosku, że nie jest mi z tym tak źle, chce tylko zmniejszyć swoją objętość i zdrowiej się odżywiać, więc zaczynam od ćwiczeń ![]() Jeżeli nie miałabyś nic przeciwko heszka to też prosiłabym o te zestawy ćwiczeń, z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() A ja na obiad miałam 3 gotowane udka bez skóry A na kolację Aktimel 0% tłuszczu z 3 (naturalny) łyżeczkami płatków owsianych. A to moja motywacja: http://www.allegro.pl/item890757327_..._38_40_42.html http://www.allegro.pl/item886183127_...mily_40_l.html Musze schudnąć żeby się w bikini wcisnąć ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
hej. ja dzisiaj załamka. Grzechy! Laysy, słodycze i piwo! nie dobrze ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj zjadłam może trochę za dużo, ale za to pobiegałam, zrobiłam pare brzuszków i porozciągałam się. Dawno tego nie robiłam i od razu czuję mięśnie. Super uczucie
![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Donka94 wszystko będzie ok, jutro jest nowy dzień - damy radę!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() u mnie z dieta chyba jak na razie dobrze ![]() ![]() jak na razie zero słodkości mam nadzieje że jakoś dojde do celu ![]() ![]() w ogóle dzisiaj byłam na lodowisku więc terochę sie poruszałam ![]() ![]() w ogóle u was też tak dużo śniegu?? tzn teraz to to pewnie wszystko się roztopi i będzie jedna wielka chlapa ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
oj dzisiaj duzo z nas popelniko grzeszki
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- ja juz swoje bledy przemyslalam choc nie wiem jak bedzie w weekend ( bo w weekend najtrudniej ) ale od poniedzialku biore sie za siebie porządnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Halinaa no dużo, dużo
![]() ![]() Świetna motywacja ![]() ![]() ![]() Donka94 kibicowałaś przy tym Polsce? ![]() ![]() martusia585 u mnie zasypało równo, ale, że jest na plusie temp. to teraz robi sie chlapa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Dobranoc.
Jutro ważenie, mam nadzieję, że chociaż 0,5 kg ubyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
a wazenie nie mialo byc 5 lutego ??
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Tak, 5 lutego.
![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
uuu to dobrze jak 5 lutego :d do tego czasu uda mi się co nieco zrzucić
![]() ![]()
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
ja tez sie ciesze ze to wazenie jest za tydzien bo jakbym jutro weszla na wage to bym sie chyba zalamala
![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, wiecie co próbowałam wysłać w wiadomości prywatnej już tą stronę, ale nadal pokazują się kropki w miejscu adresu. uwaga spróbuje napisać tak
www kropka wdziek kropka info wiecie o co chodzi w miejsce wyrazu kropka wstawcie kropkę i oczywiście wpisujcie w pasek adresu przez odstępów ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- powiem Wam jeszcze że tych zestawów należy szukać w zakładce fittness. Mi one jak najbardziej pasują chociaż jestem straszny leniuch. Początkowo tak mi było ciężko się podnieść. Wszystko przez mój tryb życia. Ja tylko siedzę i się uczę. Aktywność fizyczna u mnie jest dramatycznie niska. No ale teraz jest już lepiej, najpierw ćwiczyłam nie codziennie, żeby jakoś przyzwyczaić organizm a teraz już ćwiczę co dzień chociaż jakoś tak mnie opanowuje rezygnacja powoli. No ale muszę być twarda, EnIgMaTyCzNa mnie nastroiła dobrze. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Hej
No to ja nie wiedziałam (nie doczytałam) i ważenie było dziś rano. Cos sie tam ruszyła i jestem lżejsza o co nie co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.