![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Burberry,Armani,Calvin Klein, Body Shop i inne - zparaszam :)
może coś u mnie za:
Olay - Regenerist - Emulsja na dzien UV SPF 15 , 75 ml , nowy w folii ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395074
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- niestety nic nie znalazlam, pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1673836 3]coś u mnie za: Aquolina - Chocolovers- Suflet do ciała 250 ml, nowy Bourjois - Czekoladka- brązer, ubytek 10% ?? ![]() niestety nic nie widze, pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Pharmaceris A, Maxima - Sensilium, krem-ratunek dla skóry podrażnionej i zaczerwienionej - użyty trzy razy, bardzo wydajny, z higieniczną pomką http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...rwienionej.htm to mi sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Ceith, nic nie znalazlam, pozdrowienia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Zakorzenienie
|
za co mialabym szukac?
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
pozdrawiam ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() * Nuxe Aroma Perfection Emulsja przeciw niedoskonałościom cery 40 ml -[jest do konkretnej cery? ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny, jutro odpisze na posty na ktore nie zdazylam odpisac dzisiaj ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Zakorzenienie
|
tomamo,
* Bioderma Sensibio micel 25o ml * Vera Wang Princess 27/50 ml podobaja mi sie te dwie rzeczy ![]() jesli Nuxe jest do mieszanej to nie bede ryzykowala bo na pewno mam wrazliwa i teraz jeszcze sucha ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
pytam bo kupilam kiedys Clinique w pudeleczku i okazal sie ciemno czerwono- brudno brazowy i wygladalam w nim troche posmiertnie ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Stilla - Brązowy tusz do rzęs - nie otwierany,nowy, 5 ml - który to dokładnie tusz?
Avene- Eau Thermale, ubytek 5 ml/150 ml, swieża. Coś u mnie?
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Aquolina - Chocolovers - Peeling do ciała 250 ml, nowy
Aquolina - Chocolovers- Suflet do ciała 250 ml, nowy Bourjois- Róż , kolor Lilas D'or - ubytek 10% cos u mnei?
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
nie to taki odcin jak clinique - to taki najzwyklejszy braz
![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- muciu, czy masz jakies eyelinery? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
napisalam PW
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Chocolatino, nie znalazlam nic ![]() pozdrowienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
ok, to daj znac jak sie namyslisz,
moglabym oddac tez ten preparat za roz + Aquolina - Chocolovers - Peeling do ciała 250 ml, nowy i Aquolina - Chocolovers- Suflet do ciała 250 ml, nowy oczywiscie moge cos dorzucic, odpisz prosze u mnie, pozdrawiam Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2010-01-27 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
a coz Cie u mnie interesuje?
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
a moze interesowala by cie jakas bizuteria ?
![]() widze ze dodalas jeszcze wiecej cudow benefit ^^
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Miracle
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- dagmarko przykro mi,ale nic nie znalazlam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
a chomikujesz moze cos jeszcze? pamietam, ze kiedys rowniez jakis zapaszek mi sie u Ciebie podobal, ale nie moge sobie przypomniec cóż to bylo
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z bizuterii to hmm.. ja nosze taka troche kiczowata, z jakimis kamyczkami - srebrna jak np Twoja z lyzeczka, ale alurat ta mi sie srednio podoba ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
nie martw sie mi tez sie srednio podoba
![]() malo udany prezent ![]() to moze ja ci pstrykne zdjecia ( ktore beda niestety slabo jakosciowo) bizuterii ktora moge wydac - wiekszosc to nieudane prezenty od kolegow z pracy :d wiec nowa ![]() bo jak zobaczylam ze masz thrroba na wydaniu...ja go pragne ![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
tak niestety podoba mi sie jedynie zlota kredeczka, moze znajdziesz cos za nia?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
tu sa te moje nieudane prezenty
![]() moze ci sie cos spodoba- wszystko nowe nieuzywane ![]()
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley ![]() Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2010-01-27 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
*rozświetlacz sypki THE BODY SHOP, kupilam go w Belgii ze 3 miesiace temu, daje śliczny efekt różu ze złotymi drobinkami, jedynie wytestowany Chloe podoba mi sie ten rozswietlacz. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
wizaz mi szwankuje - ale juz sie poprawilam
![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
a moge blizsze zdjecie tego serduszka na ostatniej fotce?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
mozesz
![]() chociaz to bedzie za malo za thrroba ![]() za chwilke wkleje - chociaz ostrosc bedzie cienka ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
zdjecie zrobione
![]()
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
irsin, moze interesuje Cie diroseal?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.