![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ****Lancome, Guerlain, Chanel****
Ależ rozumiem Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
i już niż więcej Ci się nie podoba... ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Tu masz kochana o Terracotce
![]() Jej ubytek jest znikomy ![]() Daje ładny efekt bezdrobinkowy. Kochana chetnie zamienie Terracotke na meteorki ![]() A nie masz paru innych kuleczek meteorków do dorzucenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
spox. dajesz pastele, czy nie?
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
wpadły mi w oko jedynie guerlain white pastel, i na nie poluję. jeżeli zdecydowałabyś się oddać całe opakowanie, oddam bez wahania goldy. za puder nic nie znalazłam, bo sama właśnie zamówiłam dwa zestawy nuxe z kremikami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy.
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Rypko, zaraz odpiszę, jeszcze nie zdążyłam. ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
A Guerlain Russian Doll Blush by Cie interesowal? Czym w ogole kusic?
![]() ![]()
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za kulki szukam meteorków pastel white, imperiali albo motyli. mogę przemyśleć pryzmy dantelle. cienia shiseido jest połowa, jest on tak wydajny że nie sposób go zużyć. ogólnie szukam czegoś extra, nie muszę na siłę oddawać tych rzeczy. a jak nikt nie znajdzie pasteli, to będę musiała je zakupić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
podoba mi się końcówka pryzm, połowa podkładu givenchy - o ile jest dla jasnej mieszanej cery, i te kulki pastel white, które wrzuciłabym do swoich kulek, jeżeli nikt nie odda całych pasteli.
![]() ![]() edit: a może dorzuciłabym 1/5 podkładu chanel mat lumiere nr 030 na testy, a Ty mi resztę pryzm i byśmy uskładały wymiankę korektora, reszty chanel wzamian za połowę podkładu i resztę pryzm? jak byś się na to zapatrywała? ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
![]() cienie chanel oddam chętniej, chociaż są naprawdę cudowne, więc też będę wybredna. oddałabym je za podkład guerlain parure aqua lub extreme nr 02, pryzmy nr 02 albo inne cienie diora lub guerlain. nie lubię tylko kolorówki givenchy, więc na ich cienie się nie skuszę. napewno zawsze byłabym chętna na idealista i coco m. w wersji edp, więc wybredna jestem ![]() ![]() edit: widziałam, że masz cienie guerlain nr 407 - za nie napewno oddałabym 4 chanel. ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- nic nie znalazłam, przeglądałam swatche puderku chanel, ale za mocno on złoty dla mnie, a szkoda. pozdrówka ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- nic :-( Cytat:
![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-01-27 o 16:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
tak ju oddalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Kochana ma tylko to o tym brazerku:
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P0754 A taka wzmianke znalazłam w necie LEGENDARNY PUDER BRĄZUJĄCY GUERLAIN - NOWY ODCIEŃ Terracotta Moisturizing Bronzing Powder 00 Make Up Artist Matowa elegancja Naturalna, ucałowana słońcem skóra, bez połysku. Ekstra-matowa wersja pudru brązującego Guerlain Moisturizing Bronzing Powder - 00 Make Up Artist podkreśla efekt naturalnej opalenizny. Puder wolny od połysku, o subtelnie różowym odcieniu to tajemna broń wizażystów - kosmetyk niezbędny w telewizji i na planie filmowym, spełnia marzenia kobiet (i mężczyzn!) o super dyskretnym makijażu. I jak widzisz wymianke??? ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Moje odczucia co do tego pudru.Ładnie brazuje , daje efekt pięknej naturalnej opalenizny, długo sie trzyma, jest niesamowicie wydajny, ma sliczna puderniczke, Nie daje efektu pomaranczy ani cegły. Niestety nie porównam go z EL ani Diorkiem bo niestety ich nie mialam ![]() I jak??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
buu gdzie twoj stary avatar ??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
...gdzie pijaca pani mloda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
wyładniałam, a co!
![]() Cytat:
![]() nie ma ![]() ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-01-27 o 16:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- nie piję już, poszłam na odwyk ![]() zjadłam właśnie ananaska i jogurcik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
australia ??brr tam jest tyle jadowitych swinstw i krodyle i osy i weze i pajaki..blech..moze juz lepiej grenlandia ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Królis za pomoc w okresleniu kolorku
![]() Layla daj kochana znac co i jak czy chcesz Terracotke czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
WITAJ, coś u mnie za poniższe:
Chanel 4 golden eyes, czekolada, trzy iskrzące rozświetlacze do kącika oka, ubytek max 10 proc. Guerlain poczwórne cienie, nowa seria, nr 480, szarości, antracyt, jasny szary mat, testowane, jak nowe, z kartonikiem, welurem, ulotką Guerlain meteorites gold temptation, limitowane, pojemność 80 proc., dorzucone kulki pastel white i imperiale, dużo pyłku w środku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- [1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;16770952]WITAJ, coś u mnie za poniższe: Chanel 4 golden eyes, czekolada, trzy iskrzące rozświetlacze do kącika oka, ubytek max 10 proc. Guerlain poczwórne cienie, nowa seria, nr 480, szarości, antracyt, jasny szary mat, testowane, jak nowe, z kartonikiem, welurem, ulotką Guerlain meteorites gold temptation, limitowane, pojemność 80 proc., dorzucone kulki pastel white i imperiale, dużo pyłku w środku[/QUOTE] sprawdziłam ten podkład w kompakcie LP, ale niestety za ciemny dla mnie. nie masz jakiegoś bronzera, który byłby np. zbyt jasny dla Ciebie? albo inne paletki cieni? najbardziej 4 guerlain albo 5 diora. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
A może ,ewentualnie...chciałabys za meteoryty Allure Sensuelle edp ponad połowa z 35 ml? Proponuje,chociaz nie jestem przekonana do takowej wymiany bo odcień Twoich kulek znam tylko ze zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.