|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walentynki 2010 :)
Nie lubię walentynek. Nie obchodzę ich też. Także, pewnie będzie to dzień jak każdy, dziwna jestem , wiem
a kiedyś dawnoo wysłałam przyjacielowi taką samą walentynkę co on mi, lecz my nie wiedzieliśmy o tym ;D
|
|
|
#32 |
|
after hours
|
super pomysł z cukierkami
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyczytałam go na wizażu
Tylko teraz pokłóciłam się z TŻ
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie obchodzę, dla Mnie to strasznie sztuczne, komercyjne święto.. jeśli się kogoś kocha to okazuje się to każdego dnia. więc spędzę ten dzień jak każdy inny... Może z Tż, a może i nie
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale chcialabym zrobić tak, zeby ta druga osoba poczuła się tego dnia szczegolnie wyjątkowa
|
|
|
#36 |
|
Marudziara
|
Echhh walentynki zbliżają się wielkimi krokami a ja nadal bez pomysłu POMOCY
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam już prawie 40 powodów, trzeba jeszcze jakiegoś ładnego pudełeczka poszukać
|
|
|
#38 |
|
Komplikatorka
|
Ja właśnie przed chwilą wymysliłam co kupie TŻ-towi. Ma dosyć sporawy łańcuch złoty to mu dokupię blaszkę złotą z moją literką imienia a z tyłu dedykacje wygraweruje
Do tego czekoladki ręcznie robione z prawdziwej czekolady - mam nadzieję że będzie zadowolony
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam go realizować z ferie.. Ale z TŻ się pokłóciłam i nie wiem jak będzie
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
My z Lubym mamy podobne zdanie na temat Walentynek, zresztą jak i wiekszość Was
czyli komercyjne, wymuszone itd ale żeby nie było postanowiłam zrobić niespodziankę- dzień przed walentykami chce przygotować jego mieskzanie (świece itp) i zrobić kolację razem z deserem najpierw takim czekoladowym a później takim "osobistym" deserem ![]() mam nadzieję że się uda
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lubię walentynki
i cieszę się, że mam je z kim spędzić. acz uważam, że miłość powinno się sobie okazywać codziennie - przez cały rok, a nie tylko z okazji święta a spędzimy je pewnie na jakimś wyjściu do kina, na piwo czy coś w tym stylu. a tak na prawdę świętować będziemy dzień później jedziemy razem w góry ![]() hmm co do prezentu to jeszcze nie wiem. może zrobię coś sama. pomyśli się, trochę czasu jeszcze jest
|
|
|
|
|
#42 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ja kupiłam swojemu nowa obudowę komputerową
, taka pomarańczowo czarną iboxa - bardzo mi się podoba. Muszę tylko przepiąć mu cały środek, mam nadzieję, że zdążę zanim z pracy wróci .A do tego myślę, że jakaś kolacyjka pewnie, przytulanie i film - miło i sympatycznie w domku. Planowałam wyjazd, ale nie wyszło . Ale na urodziny chcę go zabrać do kopalni soli, nigdy nie był - chyba do Bochni, podobno można tam spać, muszę tylko obczaić co i jak.
Edytowane przez fooosy Czas edycji: 2010-02-04 o 14:32 |
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Ja myślę nad zrobieniem mega czekoladowego torta i ozdobić go jakimiś serduszkami i płatkami migdałów
. Mój TŻ uwielbia ciasta, ciastka więc myślę, że to będzie strzał w 10 kiedy przyniosę mu wielkiego torta i powiem, że jest tylko dla niego
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie jestem pewna czy z tymi cukierkami to dobry pomysł ;/ Nie wiem czy to się może spodobać takiemu pragmatycznemu fizykowi jak mój TŻ. macie jakiś pomysł na coś innego?
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
hmm
słodko ja najprawdopodobniej posiedzę sobie w domu na sytym kacu ![]() i nawet nie będę o tym myślała. a same walentynki mam za przeproszeniem głęboko w nosie. i to nie dlatego, że nie jestem aktualnie w związku z żadnym "miejscowym", tylko dlatego, że osoba, która powinna napisać mi chociaż trzy miłe słowa, nawet nie wie, że takie święto istnieje.. ale trudno. poświęcę za to trochę czasu na myślenie o moim niespełnionym TŻ haha ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-02-06 o 22:13 |
|
|
|
|
#46 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Planuję coś podobnego. Tylko macie jeszcze jakieś plany na umieszczenie tych karteczek "101 powodów" w inny sposób? ![]() Też uważam że Walentynki to komercyjne święto więc wolę dostać i zrobić coś własnoręcznego
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
fajny ten pomysl z powodami. tylkoo njie wiem jak wymyslic te 101 powodów ^^ zeby sie nie powtarzały za bardzooo :P
Hmmm jakie mozna napisać 101 powodów :P
160 cm 78 77 76 Edytowane przez AnetkaWr Czas edycji: 2010-02-06 o 23:52 |
|
|
|
|
#48 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie muszą być wyszukane ale takie "Wasze": za to jak na mnie patrzysz, że przy Tobie zapominam o problemach, za to ze jestes inny niż wszyscy, za to jak slodko sie denerwujesz, za to ze mowisz ze jestem wyjatkowa, ze rozumiesz mnie bez słów,... o tak na szybkiego wymyśliłam
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
i ja też sama
.
|
|
#50 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I chyba wybiorę drugą opcję, bo nie wiem czy znajdę wystarczająco duże pudełko na 101 cukierków ![]() Cytat:
Ja dawałam podoby z życia, takie konkretnie związane z jakąś sytuacją, a ograniczałam te "oklepane".
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Świetny pomysł z tymi karteczkami "101 powodów", muszę go zastosować
|
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj już skończyłam robić
Tylko do pudełka wrzuciłam karteczki bez cukierków, bo z cukierkami by się nie zmieściły do pudełka, a na dnie położyłam ramkę ze zdjęciem
|
|
#53 |
|
Marudziara
|
Ja mam dwa pomysły na walentynki :
1 ramka z moim zdjęciem ![]() 2 tuba (opakowanie w kształcie tuby) do którego wsypie żelki i włożę kluczyk z bilecikiem (kluczyk do mojego serducha )
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
Może Wy mi coś doradzicie? ![]() Kupiłam dla mojego TŻa jakiś drobiazg i kartkę walentynkową. Zastanawiam się czy powinnam coś w środku dopisać? Na niej jest już napisane coś takiego: "Kochany Misiu, dobrze wiem jaki jesteś. Czasami jesteś taki: dobry i niewinny, z uroczym kwiatkiem w ręku, a czasem to Cie w ogóle nie poznaję - wręcz mały chłopczyk, ale właśnie takiego Cie lubię, nie innego, bo takiego samego jak Ty... (i w środku jest napisane: ) ...więcej na świecie nie ma!" Myślałam, żeby w środku umieścić jakiś wiersz, który pokazałby to co czuję (mój TŻ wie, że kocham wiersze ), ale z drugiej strony zastanawiam się czy nie będzie tego wszystkiego za dużo razem z tym napisem?Nigdy nie dawałam nikomu kartki walentynkowej, ale ta bardzo mi sie spodobała, bo pasuje do mojego TŻa , więc ją kupiłam.A co Wy o tym myślicie? Może macie jeszcze jakiś inny pomysł?
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i właśnie nie wiem czy zostawić cukierki czy zrezygnować z nich hmm... na dnie chciałam położyć bokserki, ale nie wiem czy to dobry pomysł
|
|
|
|
|
|
#56 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zrezygnowałam z cukierków, bo by mi się nie zmieściły do pudełka. Same karteczki też dobrze wyglądają ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
Ja bym napisała coś od siebie zamiast wiersza Wierszyk masz już wpisany, a Twojemu TŻ zrobi się miło jak przeczyta parę miłych słów od Ciebie
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mój TŻ też zawsze powtarza, że lubi czytać coś co piszę od siebie, 'z serca'![]() Tylko trudno przychodzi mi ubrać uczucia w słowa.. Ale to z pewnością bardziej go ucieszy ![]() Dziekuję za podpowiedź |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisz mu za co go kochasz, jak bardzo jest dla Ciebie ważny... Zobaczysz, że łatwo Ci pójdzie, bo słowa same będą się dobierać ;p
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Ratunku
![]() nigdy nie przepadałam za Walentynkami (komercha etc ) ale z moim Tż jesteśmy 2.5roku... rozstaliśmy się na 3 miesiące pół roku temu i teraz znowu jesteśmy razem od 3 miesięcy. Od tego czasu traktuje mnie jak księżniczkę, dostaję od niego drobiazgi bez okazji, zabiera mnie do restauracji, kina etc... żyć nie umierac. Dlatego chciałabym jakoś się odwdzięczyc, pokazac jak bardzo mi na nim zależy (chociaż wie o tym ) no ale ja mu nie robię prezentów od tak, oczywiście jak mu się krem, żel po goleniu, perfum skończy to mu kupię ale to raczej nie liczy się w kategoriach "preznt". Co mogę mu kupic/zrobic? ![]() Podoba mi się pomysł z pudełkiem. Ale lizaki serduszka są jeszcze lepesze na pudełku najkleic nasze zdjęcie i np kocham Cię 365dni w roku i w srodku 365 lizaków ![]() tylko gdzie kupuje się lizaki serduszka? :coje st: wyrosłam z nich troche...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

a kiedyś dawnoo wysłałam przyjacielowi taką samą walentynkę co on mi, lecz my nie wiedzieliśmy o tym ;D

Tylko teraz pokłóciłam się z TŻ

Ale chcialabym zrobić tak, zeby ta druga osoba poczuła się tego dnia szczegolnie wyjątkowa

:coje st: wyrosłam z nich troche...