|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jakie dodatki do koronkowej sukni ślubnej
Witam serdecznie,
Mam podobny problem co koleżanki z tym, że ja mam taką suknie http://suknieslubne.pl/pl/produkt/129/5972/ i to jeszcze w kolorze ivory. Nie mam w ogóle pojęcia jaką biżuterię do tego dobrać i w jakim kolorze. No i co na głowę strasznie podoba mi się opaska którą dziewczyna ma na zdjęciu ale do tej pory nie udało mi się podobnej znaleźć. No i jaka fryzura jestem szczupłą blondynką mam ponad 180 cm więc kok odpada Może orientujecie się jaki kolor pasuje do ivory? Pozdrawiam Patrycja
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
pozdrawiam
Edytowane przez savia1 Czas edycji: 2013-03-25 o 17:57 |
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
rowniez prosze o porade w sprawie dodatkow. przesylam zdjecia katalogowe sukni oraz 1 zdjecie na zywo. jak widac suknia ma koraliki oraz koronke, ale klasyczny kroj. Mam do niej krotki welon, bez udziwnien. do tego planuje wiszace kolczyki oraz bransoletke z perel. wlosy luzny falowany niski kok (mam blond dlugie wlosy bez grzywki). zastanawiam sie czy kupic bolerko, czy szal, a moze krociutka marynarka w zlotawym odcieniu z krytymi guzikami ? Buty to beda raczej sandaly biale z krytą piętą obcas 7cm (NIGDZIE JUZ nie moge znalezc butow !!! )a mialy byc czółenka ecru matowe... a tu klops... albo nie ma rozmiaru albo są lakierowane :-( myslicie ze moje wybory będą trafne? dodam jeszcze ze planuje bukiet kremowych roz z paroma sukulentami ktore uwielbiam
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Cześć,
to mój pierwszy post. Proszę o pomoc w dobraniu fryzury i dodatków. http://suknie-slubne-dorin.pl/kolekcja2015/?page=1 (suknia KIZZY jedyna zmiana to brak trenu) Bukiet będzie okrągły goździki i frezje (biało-pomarańczowy). Jeśli chodzi o biżuterie myślę o bransoletce i kolczykach.. Tylko jakie??? Jestem dużo niższa niż narzeczony. Buty będę miała na niskim obcasie. Myślałam o takiej fryzurze tylko jak do tego dopiąć welon? Chciałam by był przypięty od dołu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

Może orientujecie się jaki kolor pasuje do ivory? Pozdrawiam Patrycja

)