|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Hej - problem z wadą zgryzu i rodzicami :)
Cytat:
Girl99-a próbowałaś skontaktować się ze stomatologiem? Słyszałam,że diastemę można wyprostować aparatem ale można także to zrobić inaczej A co do Autorki: Wiesz... byłam w podobnej sytuacji co ty,ale rok temu.Miałam okropną wadę.Od dziecka byłam wysyłana do ortodonty,ale jak to dziecko wszystko olewałam,bo nie miałam pojęcia o konsekwencjach. Dopiero rok temu "przyparłam" rodziców do muru.Prosiłam ich tylko,żebyśmy poszli na tą jedną gupią DARMOWĄ konsultację-i poszliśmy ![]() W gabinecie ortodontka tak nakrzyczała na moich rodziców,że jak mogli tak nie dbać itp,że już 3 miesiące noszę aparat Więc może też tak zrób? Poproś ich,żeby poszli z tobą chociaż na konsultację bo to już połowa sukcesu.Ortodonta oceni wadę i wszystko ci wytłumaczy Pozdrawiam
Edytowane przez angela0033 Czas edycji: 2010-01-29 o 11:21 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak wiem mozna licowki:P
Ale ja nie chce licowek wiem, ze zle bym sie z tym czula .... Moglyby sie odkleic czy cos. I przeraza mnie to, ze moze istnialaby potrzeba spilowania zeba .... Ale nie poddam sie bede zbierac na aparat sciagany nosze juz hohohoh chyba z 10 lat (nie przesadzam), moze dzieki temu zeby nie sa jakies strasznie krzywe(ale idealne tez nie sa), ale na diasteme nie dziala musi byc na stale...
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Zęby z górnej szczęki tak się do przodu wysuwają się i już.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Jak się wysuwają?
Nie rozumiem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wiem, ze zle bym sie z tym czula .... Moglyby sie odkleic czy cos. I przeraza mnie to, ze moze istnialaby potrzeba spilowania zeba .... Ale nie poddam sie
(nie przesadzam), moze dzieki temu zeby nie sa jakies strasznie krzywe(ale idealne tez nie sa), ale na diasteme nie dziala