|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
never say no to panda
|
Dot.: zakupy w Escentual.com - rozbieramy m.in. DK Fuel - pierwsza połowa lutego
Ludziska, ponieważ coś na kiepsko idzie, proponowałabym chwilę odetchnąć wspólnozakupowo i ruszyć z akcją dopiero po pierwszej połowie lutego
![]() co Wy na to?
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zakupy w Escentual.com - rozbieramy m.in. DK Fuel - pierwsza połowa lutego
jestem za
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Cbr, strasznie przepraszam, ale nie wydolę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie potwierdzam uczestnictwo. Czekam na wieści w drugiej połowie lutego.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Jestem za
![]()
#37 |
Zakorzenienie
|
Cbr dziękuję Ci za chęć pomocy w rozlaniu flakonika BC jednak muszę zrezygnować z zakupu całkowicie
![]() Przepraszam. Wezmę tylko odleweczkę Fuel.
#38 |
Zadomowienie
|
A ja wczoraj pierwszy raz niuchnęłam chaos i wpadłam. Poproszę zamiast planowanej flaszki Fuel, jedynie odlewkę 10 ml. Za to chciałabym chaos 40-50 ml + f.
Jeśli zajdzie ogromna potrzeba wzięcia drugiej flaszki Fuel, to ja bym mogła, ale tylko 25 ml, więcej nie dam rady. Baaardzo zależy mi na chaosie , proszę o wyrozumiałość ![]()
#39 |
Wtajemniczenie
|
Cbr-ku, skoro Figarro zrezygnowała, czy mogłabym wpisać się na 50ml nowego BC z flaszką?
![]() ![]()
#40 |
never say no to panda
|
będzie
![]() tylko skończę pakować odlewki i wyprawię się do mojego chuopa - tam wszyściutko uzupełnię ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
ja chętnie wzięłabym City Tower Bogart'a,
http://www.escentual.com/jacques-bog...ytower001/?p=1 patrzcie jakie ma super nuty: Top Notes: bergamot, incense and pink pepper. Heart Notes: nutmeg, geranium and cardmom. Base Notes: agarwood, french labdanum, musk and leather. flaszka 100ml jest za 45Ł, więc koło 2,25zł/ml, ja brałabym max.50ml z flakonikiem, a reszta do podziału. jeśli będą chętne to rozleję flaszencję ![]() |
![]() ![]() |
rozbi\u00f3rka: DK Black Cashmere, Fuel, Chaos ok.2,8-3z\u0142\/ml (luty\/marzec)","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Uroda\/Perfumy\/Wsp\u00f3lne zakupy perfumeryjne","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16382212,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4326,"CampaignName":"Ecom_box","WidgetId":4180}
-->
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edit: Ale jeśli cbr będzie rozlewać, coby poszło w jednej pace
Wymiana Edytowane przez mettemarit Czas edycji: 2010-02-09 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Cbr - założyłam swój wątek z chaosem, ale zainteresowanie jest dokładnie zerowe
![]() Wiem, że co chwila mieszam i zmieniam, ale chyba jeszcze troszkę czasu zostało do złożenia zamówienia, więc tak sobie wymysliłam, że gdyby udało rozebrać się dwie flaszki Fuela, a Chaos cieszyłby się małym powodzeniem, czy w takiej sytuacji mogłabym powrócić do pierwotnej wersji - Fuel 40 ml + f zamiast Chaosu? Na pewno w tych zakupach chciałabym wziąć jakąś flaszkę, tylko nie testowałam na skórze ani Fuela ani Chaosu i mam totalny chaos, co wziąć.... Czyli właściwie chciałabym wziąć to (jeden z tych dwóch zapachów), na co będzie więcej chętnych ![]()
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-02-09 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
never say no to panda
|
Dziewczyny, ja Wam wszyściutko powpisuję, ale dopiero ok. 17, bo teraz spieszę się, żeby w pół godziny zaadresować 30 przesyłek
![]()
rozbi\u00f3rka: DK Black Cashmere, Fuel, Chaos ok.2,8-3z\u0142\/ml (luty\/marzec)","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Uroda\/Perfumy\/Wsp\u00f3lne zakupy perfumeryjne","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16382212,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4327,"CampaignName":"Ecom_box"}
-->
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Kriss, kiedy byłby deadline wpłat za city tower?
Bo ja mogę 5 ml wziąc w 1tomku 10 tce, ale czy możliwa byłaby wpłata do tygodnia powiedzmy? Miało być "bardzo chciałabym", nie "mogę" ![]()
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-02-09 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Jeśli można, to ja też zaklepie sobie miejscówę, bo zaczyna się tu robić ruch
![]() ![]() ![]()
#49 |
never say no to panda
|
dzisiaj nadrobię wszelkie zaległości w wątku i uzupełnię pierwszy post
co do rozlewania - niestety zbliża mi się spore odlewkowanie paczek z Lucky i nie wydolę z tym wszystkim ![]()
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno w tych zakupach chciałabym poznać FUEL, bo taka okazja prędko się nie nadarzy. Chaos w drugiej kolejności, bo to jednak częściej rozbierany na forum zapach.
![]() |
#51 |
never say no to panda
|
luz, rozbroić mogę pomóc
![]() jeszcze pozostaje kwestia, czy wszystkie butle będą dostępne na E., bo same braki ostatnio widzę, ale to zagadam z kimś z obsługi ![]()
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: bo moja pomoc chyba na nic się tu nie przyda (patrz wątek: ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403851)
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-02-10 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
rozbi\u00f3rka: DK Black Cashmere, Fuel, Chaos ok.2,8-3z\u0142\/ml (luty\/marzec)","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Uroda\/Perfumy\/Wsp\u00f3lne zakupy perfumeryjne","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16382212,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4329,"CampaignName":"Ecom_box"}
-->
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
może
![]() a z kasą spokojnie - pewnie jak Cbr rzuci hasło do wpłaty to za Was założę i spokojnie będę czekać na przelewy ![]() nie wiem czy uda nam się zebrać chętnych na rozbiór 100-tki więc gdyby nie to możemy wziąć 50-tkę za 35Ł i wtedy 1ml wyjdzie coś koło 1,75zł Chłopaki brać na spróbowanie - przecież to męski zapach a Wy nic, nawet kukuryku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
never say no to panda
|
kriss - się skuszę na 1ml
![]() zaraz się biorę za przerabianie pierwszego postu - dajcie mi 15-20min ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- dobra, przemyślałam sprawę - mogę rozlać flachoniki, bo chyba w ten sposób znajdzie się więcej chętnych na zakupowanie (zawsze lepiej, jak 4 różne odlewki lecą od jednej osoby, niż od czterech) ![]() i jeszcze trza przemyśleć, jak tu rozreklamować nasze flakoniki, bo wydaje mi się, że ludzie zwyczajnie nie wiedzą, co w tym wątku się rozbiera ![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
cbr wpisz mnie proszę na 10 ml BC, muszę go w końcu porównać ze starą wersją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Cbr w linku do nut City Tower jest błąd - otwiera się Fuel
|
![]() ![]() |
rozbi\u00f3rka: DK Black Cashmere, Fuel, Chaos ok.2,8-3z\u0142\/ml (luty\/marzec)","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Uroda\/Perfumy\/Wsp\u00f3lne zakupy perfumeryjne","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":16382212,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4330,"CampaignName":"Ecom_box"}
-->
![]() |
#58 |
never say no to panda
|
no tak, zapomniałam zmienić linków do nut
![]() dzięki, zaraz poprawię ![]()
![]() |
#59 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super - to ja poproszę testowo po 1 ml wszystkiego oprócz BC (bo już ją mam od Ciebie i u Ciebie) oraz Fuel (mam ochotę na co najmniej 10 ml) oraz bez Chaosu (bo i tak wezmę z pewnością najwięcej - jak ktoś będzie chciał z kolei chaos + więcej niż ja ml, to wtedy zamiast 25 ml wezmęod tej osoby 10 ml). Mam nadzieję, że nie zagmatwałam ![]() może spróbuję czytelniej: Fuel jest super opisany przy moim nicku Agnieszka32 10ml lub 40ml + F ![]() przy chaosie proponuję Agnieszka32 25 ml + F lub 10 ml coby dać większe szanse na rozbiórkę, jak największej ilości flaszek ![]() Oprócz tych dwóch rzeczy po 1 ml z każdej rozbieranej flaszki bym baaaardzo prosiła ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
- pojawiłby się wnowych wątkach - - można dać mu bardziej chwytliwy tytuł ... ale nie wiem jaki ![]() W sumie pierwotnie, to miał być tylko Fuel z Harrodsa, a od tego czasu wiele się zmieniło ![]() ![]() edit: no i termin pierwsza połowa lutego brzmi dziwnie i odstraszać może tych, co tu jeszcze nie zajrzeli. Myślę, że założenie nowego wątku jest lepszym pomysłem niż kolejna zmiana nazwy tego wątku - tym bardziej, że radykalne zmiany nastąpiły właściwie dzisiaj (czego wyraz jest w pierwszym poście).
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-02-10 o 15:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
never say no to panda
|
ale to nie ma co zamykać, tylko napisać do Modek z prośbą o zmianę tytułu
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.