|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dla kogo kolor blond?
Witam jestem kolejna brunetka i chciałaby sie przefarbowac na blond ale nie wiem jaki odcien by mi pasował.prosze doradzcie mi cos
Edytowane przez blackpaola Czas edycji: 2010-06-29 o 16:38 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
to zdjęcie w bikini mogłaś sobie już darować, to nie fotka peel
![]() na podstawie takiego zdjęcia nikt Ci nie oceni czy Ci blond pasuje, czy nie... wg mnie dla Ciebie są stworzone tylko ciemne kolory Bardzo ładnie Ci w obecnym odciniu, jakoś nie widze Cię w blondzie |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Może na początek zrób sobie, balejaż lub kilka pasemek blond...
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Kolory blond łagodzą ostre rysy twarzy i uwypuklają jasne kolory oczu, nie prawdą jest, że bez rozjaśniania nie da sie go otrzymać. mój przykład z ciemnego brązu (włosy farbowane) do bardzo jasnego popielatego blond w niecałe 4 tygodnie przy użyciu zwykłej farby garnier nr 9.1 bardzo jasny popielaty blond. Po pierwszej aplikacji wyszedł średni złocisty blond, po drugiej jasny złoty blond z popielatym refleksem, a po trzeciej kolor taki jak na opakowaniu czyli bardzo jasny popielaty blond. odstęp pomiedzy aplikacjami ok 10 dni w tym czasie do każdego mycia fioletowy szampon który świetnie wyciąga żółć i ochładza odcień i olejek arganowy żeby odbudować włos i wzmocnić cebulki. Oczywiście nie dla każdego odcień blond jest dobry. Osoby o ciemnej oprawie oczu i brwiach będą wyglądały jak przeniesione z lat 80 tych, wtedy właśnie panowała moda na tzw kocice a`la madonna ;-P również bardzo jasna karnacja i piegi nie współgrają z blondem, osoby takie sa przytłoczone kolorem i wyglądają na "chorowite". I na koniec takie małe spostrzeżenie: blond jest jednym z najbardziej wymagających kolorów, niewłaściwie pielęgnowany, szarzeje, żółknie,a nawet potrafi zrobić sie zielonkawy. Przykłady chodzą miedzy nami po ulicy, wystarczy sie rozejrzeć ;-)
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Może przymierz perukę w kolorze blond i sama zobaczysz czy pasuje do ciebie czy nie
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Powiedziałabym, że blond pasuje każdemu, trzeba tylko dobrać odpowiedni odcień, bo blond niekoniecznie musi być jasny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)