![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Obecne i przyszle mamusie 2009-2010
NA SZCZESCIE NA RAZIE ANTYBIOTYKU NIE BEDZIE,POBRAL DR WYMAZ Z UCHA ZEBY SPRAWDZIC CZY MA BAKTERIE CZY WIRUS JAK BAKTERIA TO ANTYBIOTYK MOWIE WAM JUZ MAM DOSYC,DO TEGO ZABKI IDA BBBARDZO POWOLI
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- [QUOTE=arinitti;17452566]Gosiak - ale nie rozumiem, po co zaczęłaś go dokarmiać raz dziennie sztucznym i butlą, skoro pił z piersi?????!!! Moim zd niem to dość głupie. Sorki, ale tak myślę. Widać po skutkac PEWNIE MLEKA NIE STARCZALO I DLATEGO DOKARMIALA BUTLA .MI NATOMIAST LEKARZ POWIEDZIAL ZE JAK CHCE BY DZIECKO LEPIEJ W NOCY SPALO TO PO MOIM MLEKU MAM DODAC MLEKO MODYF,JA NIKOGO NIE POTEPIAM SPRAWA INDYWIDUALNA .TAK JAK POROD JA WYBRALAM CESARKE I BYLAM ZA TO POTEPIONA NA FORUM BO KOBIETA TO POWINNA RODZIC NATURALNIE ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- nogi do goracej wody przed spaniem to troszke mi pomagalo,i zdrowia zycze
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Obecne i przyszle mamusie 2009-2010
Witam
jestem mama prawie 8miesięcznej Amelii rodziłam we wrześniu i nie wiem kiedy ten czas tak szybko zleciał ze to prawie już rok jest ze mna
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.