![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: obozy młodzieżowe - z jakich biur podróży
My z tż tez sie wlasnie rozmyslilsmy, chyba wybierzemy Włochy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
pierwszy raz pojechałam z watrą-travel , drugi raz z Lider Tour z Lublina , teraz znów jadę z watrą-travel,a za rok chcę pojechać z Lider Tour. Jadąc z Watra-travel ludzie byli zbierani po drodze . Opiekunowie, hmmm
Jadąc z watrą mieliśmy 3, facet na wszystko nam pozwalał,jedna baba była okropna (to co z nią tam przeżyłam to było dla mnie okropny szok,z resztą nie tylko ja tak sądze na jej temat-okropne babsko),druga baba to była nawet fajna ![]() Jak jechałam z Lider Tour to był facet i babka,babka była nawet śmieszna jak po 10 razy liczyła wszystkich i za każdym razem ktoś jej w tym momencie odchodził ,czasem okropna,czasem dało się z nią pogadać,facet nam opowiadał sprośne kawały ,większość obozu go nie lubiła,nazywali go "superman". Jak pojechałam z watrą to cisza była przestrzegana (no ale byliśmy razem z kolonią więc nie ma co się dziwić ),jak pojechałam z Lider Tour tak żadnej ciszy nie było,tylko opiekun budził (dzwonił) na śniadanie. Dla tych z Lublina polecam oba. Zarówno Lider Tour jak i Watra Travel były na podobnym poziomie ![]() A wspomnienia to już inna sprawa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jadę do hotelu consul, rimini, z alamturu 24.07-4.08 ![]() opowiadajcie jak tam było, bardziej szczególowo, co jak gdzie (i gdzie warto isc!) ![]() ja mogę opowiadać o hiszpanii <3
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
fajnych opiekunów i ratowników ma biuro podróży Funclub. Dodatkowo ostatnio dostałam ich newsletter, że mają tańsze obozy do Hiszpanii, do Lloret de Mar.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Czesc wam
![]() ![]() POzdrawiam ![]() Edytowane przez DagaUst Czas edycji: 2012-02-11 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zdecydowanie warto. ; ) Niezapomniane wakacje. <3 jeśli chodzi o pieniadze, to w Hiszpanii jest baardzo drogo.. ale mysle ze jak weźmiesz 200 euro to bedzie ok. ; ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
W tamtym roku byłam w Bułgarii. Było po prostu nieziemsko! Hotel 3*+ "Kotva". Dwa baseny + mini aquapark
![]() w tym roku Cesenatico. https://www.facebook.com/events/155011581275404/ 24.07-4.08 <3333 dawajcie z nami. gg : 37856426. ___ 2010. Lloret <3 2011. Sunny Beach <3 2012. Cesenatico <33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jaki termin? Bo wiem, że w sierpniu jedzie lajtowy wychowawca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie polecam BUT-a ! Super kadra (oczywiście jeśli chcesz się wyluzować i imprezować, bo słabo z organizacją). Jak byłam w 2011 w sierpniu w Słonecznym Brzegu w Bułgarii to nasz opiekun zaspał na wycieczkę i musieliśmy stać 30 minut na przystanku i do tego opiekun nie wiedział w jaki autobus mamy wsiąść. Za to wyjścia do klubów jak najbardziej udane
![]()
' Wszystko, co zdarza się raz, może już się nie przydarzyć nigdy więcej, ale to, co zdarza się dwa razy, zdarzy się na pewno i trzeci. ' ![]() Edytowane przez szczudlo96 Czas edycji: 2012-04-24 o 17:27 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
ja wybrałam almatur,ponieważ co roku jeżdzę z tego biura i jest ono zaufane
jadę do hiszpanii,do Lloret,obawiam się tylko trochę o opiekunów bo wiek tego obozu to 12-18 lat ale z tego co słyszałam to za granicę jeżdzą raczej starsze osoby..wiec mam nadzieje że nie bedzie aż tak źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Polecam biuro podróży BUT
![]() Byłam z nimi rok temu w Bułgarii w Złotych Piaskach na Party Zone 16-19 lat, najlepsze wakacje!!! ![]() Imprezy meeega <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
a ja polecam biuro Olimp, byłam rok temu w Złotych Piaskach, i tak bardzo mi się podobało, że w tym roku wybieram się z tego samego biura, w to samo miejsce
![]()
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Ja teraz na ferie zimowe byłam z margotravel z wrocławia w Austrii na obozie narciarskim i było super!!! a w wakacje chyba wybiorę się z nimi do Hiszpanii, ale jeszcze termin muszę z koleżankami dogadać! ktoś się może wybiera do Lloret de Mar?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Polecam artykuły o koloniach i obozach młodzieżowych.
Znalazłam dużo potrzebnych informacji i pomysłów jak zorganizować dzieciom wakacje. Przekonali mnie i w tym roku zgłosiłam się po ofertę do biura podróży Juventur. I ja i moja córka jesteśmy bardzo zadowolone ![]() http://turystycznyblog.pl/kolonie-id...je-dla-dzieci/ http://turystycznyblog.pl/obozy-mlod...-i-za-granica/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
A czy teraz się coś pozmieniało?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Witam. Moja 16-letnia córka była w tym roku na obozie z biurem funclub w Bułgarii w Słonecznym Brzegu. Mam z nią bardzo dobry kontakt i dużo mi opowiadała. Córka wróciła zachwycona, uczestnikami, kadrą, zwłaszcza dużo o pani kierowniczce opowiadała. Córka była na 2 wycieczkach, aquapark i chyba jakis rejs. z hotelu też była zadowolona, jedyne co narzekała to jedzenie. podczas jej wyjazdu ja również miałam kontak zarówno z biurem gdzie wykupilismy wycieczke jak i opiekunem (chyba p. Pawlem z tego co pamiętam), gdyż córka musiała skorzystać z wizyty u lekarza. Naprawdę nie mam zastrzeżeń co do organizacji tej kolonii. dlatego osobiście mogę polecić to biuro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Obserwuję wątek i widzę że przycichł i to mocno, a szkoda :P Ja mogę się podzielić opinią o biurze kochamwakacje, bo ostatnio właśnie z tego korzystałam, a raczej moje dzieci. Syn był na obozie językowym na Malcie- wrócił bardzo zadowolony, twierdzi że trochę się nauczył, a na pewno dużo zwiedził, no i zabawa też była super. Córka jest młodsza sporo (13 lat) i była na obozie nad polskim morzem- mnóstwo atrakcji, bardzo się usamodzielniła Teraz wybiera się na taki zimowy obóz narciarski do Austrii i powiem wam że o dziwo jestem spokojna, myślę że wszystko będzie ok, bo mam już zaufanie do tego biura. A wy? Wysłalibyście 13 latkę za granicę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Ja tak samo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Witam, ja też pochwalę się moimi ostatnimi wakacjami.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.