![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: " womenonly " __ Pokażcie swoje ciuchy A&F i Hollister ! Zdjęcia Opisy Wymiary
wrzucam na prośbę
A&F Kids, rozm XL, jill https://www.abercrombiekids.com/weba...tegoryId=12798
jestem bezmyślna, nie mam poglądów ani nic ciekawego do powiedzenia Edytowane przez Krystle Carrington Czas edycji: 2010-05-26 o 04:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Dot.: " womenonly " __ Pokażcie swoje ciuchy A&F i Hollister ! Zdjęcia Opisy Wymiary
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
z tego co tutaj zobaczyłam trzeba brać rozmiar mniejsze,
czy dobrze rozumie?
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zdarza się tak że wiele sweterków trzeba brać o rozmiar mniejsze ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Spódniczka rozmiar 0
Koszulka rozmiar XS - napisy pokryte brokatem..fajnie się mieni,cieniutki miekki materiał ![]() ![]()
Perfect boyfriend doesn't drink, doesn't smoke, doesn't cheat on his girlfriend....doesn't exist.... Edytowane przez malwicha Czas edycji: 2010-06-01 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Administrator
|
Spodniczka Abercrombie
![]() ![]() Załącznik 3156478 Bluzeczka Abercrombie, rozmiar XS , Kolor: szara w biale paski, 100% bawełna ( raczej cienka) bardzo dopasowana, sliczna ![]() Załącznik 3156504 Bluzeczka Abercrombie, rozmiar XS Kolor: zlota, na zywo bardziej przypomina bardzo jasny kolor zielony, bardzo duzy dekold ( spada z ramion) w talii bluzeczka dopasowana, ogolnie rozmiar duzy jak na XS, 100 % bawelna raczej gruba. Załącznik 3156526 Bluzeczka Abercrombie, cudowna ![]() ![]() ![]() Załącznik 3156578 Bluzeczka Abercrombie, rozmiar XS, granatowa z haftowanymi wzorami kwiatkow + wszyste koraliki ( czesc juz odpadla ![]() Załącznik 3156618 Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
' oceanside super skinny legging jean'
Edytowane przez whoai Czas edycji: 2010-06-06 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie bluzeczki są w rozmiarze Xs/S
Pierwsze zdjecie po wypakowaniu paczki od Eary ![]() ![]() ![]() Z kidsa dwie bluzeczki(zdjecie numer 2 i 4) sa w rozmiarze L.. póziej dodam wymiary bo dopiero weszłam z pracy i musze sie troche obyc ![]() ![]() 1.Boy hugger- Kids rozmiar L 2.Hollister z misiem XS 3.Kids z kokarda L 4.Hollister S 5.Hollister S 6 Bluza jeansowa Rozmiar S Hollister 7. Szara z koronka rozmiar Xs 8.Kombinezon w kwiaty rozmiar S Edytowane przez Goffka Czas edycji: 2010-06-11 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
o jaaa.. a ja tak się czaje na tą bluzke z Af KIds- z kokardą napiszesz później wymiary?!
![]() ![]() - myślisz że w rozmiar M też dało by się "wejść"- bo z białej jest tylko M ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Goffka a jak ta szara z koronką? Chciałam ją zamówić ale się waham się. Warto?
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Goffka,
super ta koszulka szara w paski ![]() Na zdjęciu na stronie Hollistera nie zauważyłam, że góra jest prześwitująca. |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale wracajac do tematu jak dla mnie ona jest rewelacja chce jescze taka sama w innym kolorze ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- jezeli nosisz xxs to wejdziesz w mke.. ja swojej L nie mierzylam jescze nie moge centymatera znalezc:P ale powiem szczerze ze mala jest:P moze takie Xs.... jak zmierze dam dokladniejszy opis:P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
za odpowiedz inne zapytania skieruje na inny wątek bo widze że ten słuzy do pokazywania i opisu ciuchów,sorki ![]()
allevo ![]() ![]() 11 lipca desmoxan walka z nałogiem :nie pale 04.09.2014.silimed 310 hi nuance T.K.Kraków Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2010-06-13 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
1 Bluzeczka cudowna, fajny materiał, wykończenie u góry to prześwitująca siateczka
2 Sławny sweterek, materiał--> bardzo mięciutki i przyjemny, jednak jest na mnie za duży i musi pójść w świat ![]() 3 Bluzeczka bardzo fajna, choć materiał jest jakiś taki "leisty". Rozmiar za duży, ale została zmniejszona przez krawcową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
La Jolla, XS
wymiarki bez rozciągania. Może jest jakas chetna na nią ? bo dla mnie za mała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
To i ja wkleję swoje coś.
![]() Wipeout Beach Rozmiar M Na zdjęciu wyszła jakaś taka rozchlapana, ale na żywo wygląda lepiej. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Wklejam rzeczy z ostatnich zamówień oraz ze starszego zamówienia- ale z tej kolekcji
![]() Wszystko XS 1. cudowny tył ![]() ![]() ![]() 2. miękki, śliczne kolory ![]() 3. zwykły T-shirt, ale fajny kolorek, milusi 4. z tej tuniczki jestem bardzo zadowolona- chociaż dla mnie to nawet może byc sukienka ![]() 5. kolor trochę różni się od zdjęcia katalogowego. Po praniu trochę napis mieniący się sprał. Materiał średni - tz nie miękki ![]() Podziękowania dla Eary Grel i Svinecki ![]() ![]() ![]()
#51 |
Zakorzenienie
|
stroj fajny, gore wzielam xs a doł s i wszsystko pasuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Wklejam moje ostatnie nabytki, niestety nie mam zdjęć katalogowych większości rzeczy, a szkoda, bo by się przydały przy podawaniu wymiarów
![]() Hollister 1. Cali Beach Tote - jest po prostu ekstra ![]() Wymiary: wysokość bez uch: 3ocm, z uchami: 55cm, szerokość w najszerszym miejscu: 48cm. Załącznik 3246395 2. Sukienka Monarch Beach - troszkę się na niej zawiodłam, bo była w dziale sukienek i spodziewałam się cieniutkiej sukienki na lato, natomiast ona nawet za tyłek mi nie sięga ![]() ![]() Wymiary rozm S: szerokość na wysokości pach: 32cm, długość całkowita: 57cm Załącznik 3246414 3. Koszulka Hobson Park - bardzo fajny, mięciutki materiał, bardzo ładnie leży, fajne kwiatki ![]() Wymiary rozm S: szerokość na wysokości pach: 37cm, długość całkowita: 58cm. Załącznik 3246415 4. Top Clobberstones: śliczny turkusowy kolor ![]() ![]() Wymiary rozm S: szerokość na wysokości pach: 32cm, długość całkowita: 53cm. Załącznik 3246421 Załącznik 3246416 Załącznik 3246417 5. Topik Sunset Cliffs: Taki pasek ![]() ![]() Wymiary rozm XS/S: szerokość na wysokości pach: 33cm, długość w najdłuższym miejscu: 14cm. Załącznik 3246422 Załącznik 3246418 Załącznik 3246419 6. Spodnie dresowe Awesome Butt Pant - bardzo fajny, mięciutki materiał ![]() ![]() ![]() Wymiary rozm XS: szerokość na wysokości pasa: 37cm, długość całkowita: 100cm, długość nogawki: 82cm. Załącznik 3246420
#53 |
Raczkowanie
|
7. Bluza Faria Beach - jest wspaniała
![]() ![]() ![]() ![]() Wymiary rozm S: szerokość na wysokości pach: 40cm, długość całkowita całkowita: 55cm. Załącznik 3246475 Załącznik 3246476 Abercrombie: 1. Top Felicity - miłość od pierwszego wejrzenia ![]() ![]() ![]() ![]() Wymiary rozm XS: szerokość na wysokości pach: 34cm, długość całkowita: 64cm. Załącznik 3246472 Załącznik 3246473 Załącznik 3246474 Mam nadzieję, że te informacje się komuś przydadzą ![]()
#54 |
Raczkowanie
|
netty wielkie dzieki za wymiary, napewno sie przydadza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy ktoras z Was ma ten stroj i moze sie podzielic opinia na jego temat?
#56 |
Zadomowienie
|
Spodnie rozmiar 1 : pas -ok 35 cm x2
biodra na wysokości końca zamka - ok 42 cm x2 szerokość nogawki w udzie na wysokości kroku - 24 cm x2 stan -17 cm długość wewnętrzna nogawki od kroku - 76 cm Mam takie też w rozmiarze 3 : Pas - ok 37 cm x2 Biodra na wysokosci konca zamka - ok 43 cm x2 Stan - 17 cm Dlugosc zewnetrzna nogawki - ok 92,5 cm Długość wewnętrzna nogawki - ok 76 cm Szerokosc w udzie na wysokosci kroku - ok 24 cm
Perfect boyfriend doesn't drink, doesn't smoke, doesn't cheat on his girlfriend....doesn't exist.... Edytowane przez malwicha Czas edycji: 2010-08-05 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Miałam rozliczać zamówienia ale nie działają PW wiec wkleję wam zdobycze z dzisiejszych paczek
![]() ![]() 1) Top: Taryn, kolor: Navy Stripe, rozmiar: S Bardzo fajny.. na osobie prezentuje się dużo lepiej niż na realnym zdjęciu. Załącznik 3284775Załącznik 3284777 2) Szorty: Larissa, kolor: Light Heather Grey, rozmiar: S Są przecudne ![]() ![]() Załącznik 3284779Załącznik 3284781 3) Spodnie dresowe: Perfect Butt Boyfriend, kolor: Navy, rozmiar: S Standardowo noszę S w polsce, ta S jest troszkę za szeroka... gdybym miała wziąć je jeszcze raz wzięła bym XS. Szersze w udach wyglądają troche jak szarawary ![]() Załącznik 3284748Załącznik 3284749
Edytowane przez Eary Grel Czas edycji: 2010-07-27 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
1) Pasek: Vintage Stretch Belt, kolor: Navy i Dark Pink, rozmiar: XS/S
Pasek bardzo fajny ale niestety mimo że to dwa takie same rozmiary różnią się długością. Jak granatowy jeszcze jako tako trzyma mi się w talii to różowy na mnie wisi ![]() ![]() Załącznik 3286427Załącznik 3286428Załącznik 3286429 2) Sweterek: Neve, kolor: Heather Grey, rozmiar: XS Sweterek jest boski.. wygląda świetnie zwłaszcza do szortów. Mimo rozmiaru XS jest na mnie (S) idealny ![]() Załącznik 3286455Załącznik 3286456
Edytowane przez Eary Grel Czas edycji: 2010-07-28 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Powiem nawet że idealny
![]() ![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.