![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staniki - Katie Price, New Look, Marks&Spencer Ceriso i skórzane buty New Look
Gomra, tarczynka, eMPi, tifico, pati 334, Mucia18, isiaczekk, martunia20, diamond512, Ago18 - odpisane Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2010-02-05 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Staniki - Katie Price, New Look, Marks&Spencer Ceriso i skórzane buty New Look
a to juz zalezy co bys znalazła w kosmetykach:
) ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- 8.Testowany krem relaksujący do słoni i stóp planet Spa 11.ZAP TROPICAL MANGO 235ml POZOSTAŁO ok100ml 15. .Masło do ciała testowane -raz użyte na łydkę - o zapachu kiwi i karambola tutti frutti. 17.Zestaw świetnych błyszczyków sephora używane pędzelkiem niewielkie zużycie 3. Maybelline testowana czarna to jest wolne a toniki narazie w rezerwacji
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Oddałabym , butki mega w moim guscie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Śladów brak, ponieważ była użyta może hmm... 3 razy. Mam do niej orginalne opakowanie ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Ok jestem na tak ![]() ![]()
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-02-05 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
hmmm... w wiekszosci mam ubrania w rozmiarze UNI
![]() a dla mnie UNI to właśnie ciuszki troszke wieksze w których nawet drobniejsze osoby wygladaja ok ![]() ![]() co do platform to miałam je na sobie moze 2 razy. fabrycznie maja małą wade widoczna na zdjeciach. moze da sie cos z tym zrobic nie wiem. mam nadzieje ze cos Ci sie spodoba bo na platformy takie, jakie masz w watku długo polowałam ![]() Załącznik 2846966 Załącznik 2846967 Załącznik 2846968 Załącznik 2846969 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
ja nazywam tu UNI bo nosze S i wyglada na prawde fajnie tylko jest luzniejsze granatowa sukienka to z metki 44, biała tunika z tego co pamietam 42, szary nietoperek z tego co pamietam tez cos kolo tego ale wygladaja i ok na mniejszych rozmiarach... no ale nic...
buty wkładka 25,5-26, obcas 12cm, sa na platformie o ile sie nie myle 2cm wiec sa na prawde stabilne i fajnie sie w nich chodzi. nie wiem czy chce je wymieniac bo sa na prawde swietne, ale szukam czarnych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
coś za buty?
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- a masz na wymiane jakieś botki lub platformy z odkrytymi palcami? Bo za gladiatorki takich szukam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
BAN stały
|
i jak z tymi butami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
bardzo proszę o foto, jestem zainteresowana
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- po przewroceniu jest 3/4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Lady of Harley-Davidson
|
czytalam, ze masz na zbyciu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. Czarny stanik Katie Price (nowy bez metek papierowych, z metkami firmowymi) - rozmiar 36F = 80F,
* skład materiału: 56% - nylon, 30% bawełna, 7% elastil, 7% poliester, * czarny w cienkie białe paseczki, ślicznie wykończony kokardkami i koronką, zapinany na 3 rzędy haftek; 3. Cieniowany fioletowo-różowy stanik New Look (nowy ze wszystkimi metkami) - rozmiar 36DD = 80DD, * skład materiału: 92% poliester i 8 % elastil * cieniowany, kolory przechodzą z różu w fiolet, zapinany na 3 rzędy haftek; cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.