![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior J`adore L`eau EDC - 1,62zł/ml
Cashmeerko, jakby co może być w dwóch atomkach, najwyżej dopłacę za wysyłkę więcej. Coś wymyslimy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
to ja wezme jescze to ostatnie 6 ml
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
super słuchajcie postaram się jak najszybciej zrobić rozliczenie i jeszcze prośba do Iwonki i Ukryciora czy zgodzićie się na odlewki w dwóch atomkach wtedy wyglądało by to tak:
ukrycior - 30ml = w atomkach 2x20ml Turczynka30 - 12ml = atomek 12ml Hawa - 20ml = atomek 20ml Iloneczka1 - 7ml = atomek 12ml Iwonkaw87 - 26ml = atomek 20ml + 12ml wtedy zamówiłabym 4 x 20ml z aukcji jaką podałam http://allegro.pl/item919731651_bute...rfumy_itp.html chyba żę wstrzymamy się do poniedziałku i sprawdze jeszcze u mnie w rozlewni czy mają atomki 20ml i 30ml ![]() ![]()
#34 |
Wtajemniczenie
|
To nie ma już 8ek?
http://www.allegro.pl/item920245766_...we_okazja.html http://www.allegro.pl/item919250377_..._promocja.html tu są fajne ![]() Pod tym drugim linkiem wychodzi 2 zł za atomek 8 ml, jest komplet po 10 szt za 20 zł, zdazymy, 11 dni do konca aukcji
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-02-13 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
mi tez pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- poczekajmy do poniedziałku i ja sprawdze w rozlewni u mnie czy mają atomki 20ml i 30ml wyjdzie z pewnością taniej niż na allegro ![]()
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
racja, racja, tak zrobimy jak bedzie najwygodniej
![]()
#39 |
Zakorzenienie
|
tutaj w moim wątku pierwsze dwa z lewej to właśnie te 12ml
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1263766548
#40 |
Przyczajenie
|
Jeśli zostało jeszcze te 6 ml to ja poproszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
słuchajcie znalazłam rozwiązanie
![]() 10ml atomizer za 3,5 bez kosztów przesyłki bo sprzedający jest z mojego miasta ![]() cashmeree 30ml + f ukrycior - 30ml (kupiłam już atomek 30ml za 7zł) Turczynka30 - 12ml (atomek 12ml po 3,5) Hawa - 20ml (2x10ml za 7zł) Iloneczka1 - 7ml (atomek 10mlza 3,5) Iwonkaw87 - 26ml (tu mam problem bo albo 2x12ml za 7zł i oddasz mi 2 ml zapachu spowrotem albo 3x10ml za 10,5) elfka oddam Ci z mojej puli 6ml jeśli chcesz i wtedy też w atomku 10ml za 3,5 Jak nikt nie zgłasza sprzeciwu to w pierwszym poście robie rozliczenie i podam dane do przelewu które bedą widoczne do jutra rana Iwonko zrobie rozliczenie na obydwie opcje powiedz jaka Ci pasuje bardziej??
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Nie zgłaszam sprzeciwu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie zglaszam
#44 |
Wtajemniczenie
|
nie zgłaszam, wpłaciłam
![]()
#45 |
Zakorzenienie
|
Przelew poleciał.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
mam pieniążki od Ukrycior(a)
![]() zaraz klikam flaszkę dziewczyny dajcie znać czy wpłaciłyście pieniążki tu w wątku ![]()
#47 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie boje, co z tymi atomkami się okaże, aukcja została usunięta przez pracownika allegro, moze zapytajmy w watku weryfikacyjnym co mogło sie stać? Moze jakąś wadę mają albo jest to problematyczny sprzedawca?
Nieraz czytalam na tym forum, ze te allegrowe atomki ciekną, cena raczej za niska jak na takie w obudowie? Albo mu konto zawiesili, albo ludzie zgłosili wady?
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-02-17 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- kochana ja ide do hurtowni kupic te atomki bo oni mają siedzibę u mnie w mieście jak tam bedę zapytam się dlaczego zamknęli im aukcję , a wybieram się tam jutro . Kurcze nawet nie wiedziałam że im aukcję zamknęli w razie czewgo znajdziemy inne atomki tu akurat nie problem zawsze zostaje kilkanaście aukcji na allegro z atomkami 10ml ![]()
#49 |
Wtajemniczenie
|
Coś musieli pokombinować, najgorsze jest to,że te wady ujawniają się w podróży pocztowej, np stożki piątki.
Widzę PW ale do skrzynki nie docisnę się, muli jak nie wiem co, może za chwilę. 44 tys osob na wizażu!
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
napisałam im PW zobaczymy ja i tak jutro do nich idę i zobaczę jak te atomki wyglądają a co do zapaszku to znalazłam u tej samej kupującej
GUERLAIN AQUA ALLEGORIA LILIA BELLA 125ml za 109zł plus przesyłka i się zastanawiam mocno bo to jeden z moich zapaszków jest ![]() I własnie widzę że źle policzyłam cenę ml za Diorka zamiast 1,62 powinno być 1,67 ale to nic bo ja rozbiorę tą AA na 99% więc cena się nie zmienia a ml AA będzie kosztował 0,92 zł więc jakbyście były chętne to zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Hawa ja tez widzę PW ale nie dopcham się do skrzynki obecnie 95 tyś na Wizażu!! wariują Ci ludzie ![]() ![]()
#51 |
Przyczajenie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
dostaam opowiedz od tej hurtowni mają te atomki dziś pojadę kupić i dowiem się od razu dlaczego zamknęli im aukcję.
Dziewczyny proszę wpłąćcie mi dziś reszte pieniązków bo na weekend muszę zapłacić a nie dysponuję taką gotówką na koncie aby wyłożyć ![]() A Aqua Allegoria bedzie najprawdopodobniej dziś rozbierana jakby któraś miałą ochotę to dajcie znać tutaj to odrazu was dopisze ![]()
#53 |
Zakorzenienie
|
Mój przelew poleciał dzisiaj rano z Mbanku.
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Iloneczko mam wpłatę
![]() Iwonko zmieniłam już rozliczenie na 24ml ![]() Mam już atomizery kupiłam bez problemów okazało się żę aukcję zamknęli z powodu zgłoszenia od konkurencji także nic złego , atomki są ładne łądnie wykonane nie przeciekają (sprawdziłam na jednym) opakowanie jest metalowe złote mechanizm przyzwoity wewnątrz opakowania jest plastikowa buteleczka mam nadzieję że będziecie zadowolone ![]()
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-02-18 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Doszła przepisowo
![]() Ładne atomki ![]() ![]()
#56 |
Zakorzenienie
|
wiesz co nie wiem wydaje mi się że nie trzeba ale sprawdze to bo w jednym mam już Aniołka i wrzuciłam do torebki wiec zobaczymy jak to będzie wyglądać czy coś się uleje czy nie
![]()
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
Cashmeerko, pieniazki dzis poszly,ale za jako obecnie jestem bezkontowo-bankowa;/ to poszly PP. A, ze to powazna instytucja to i dlugo pojdzie moj przekaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Poskarżyłam się na technicznym, ze muli
![]() ![]() ![]() ![]()
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-02-18 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.