![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: ciuszki m/l/xl
cd.
1. białe bolerko, raz założone TYLKO ZA COŚ FAJNEGO 2. czarna spodnica Atmosphere, z podwyższonym stanem, głęboka czerń, tylko za coś ekstra! ![]() 3. retro kamizelka 4. Reserved, kurtka wiosenna rozm. xl. Za płaszczyk wiosenny/kurtke. Tylko za coś ekstra, nie widac sladów użytkowania, była bardzo droga. (sprzedaje bo schudłam i jest za duża.) 5. katana/kurteczka, z odpinanym kapturem rozm xl, wszystko jak wyżej ![]() 6. marynarka oversized, długa, świetna! Na mnie niestety za szerok w ramionach i biuście. 7. Vero moda, sweterek rozm. L długi ( bede wybredna ![]() 8. spodniczka krótka z USA 9. sweterek basic, bedzie pasował na m/l trochę spranym ale ładnie sie prezentuje. 10. top wiązany na szyi, kolor jajeczny w kawowe kropeczki. ![]() Edytowane przez Ula91 Czas edycji: 2010-05-11 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
i kolejna porcja...
![]() 1. zielona tuniczka, posiada gdzies maleńką dziurkę, jednak nie widac jej podczas noszenia ![]() 2. żółty top, evie 3. koszulka kibica rozm . s/m/małe l 4. głęboka czerń, długi rękaw, marszczenia an dekoldzie 5. intensywna czerwień, xl, Butik 6. gora od pidżamy snoopy, sprana ( posiadam spodnie do kompletu w razie zianteresownia. spodnie długie.) całość rozm/ m/l/xl 7. zielona bluzeczka, bardzo przyjemny materiał rozm l, nie wiem czy chce oddać ![]() 8. tunika szara ( tlyko za coś ekstra! ) 9. sukienka, była droga więc tlyko za cos super ![]() 10. New Yorker, rozm m/l/ xl głęboka czerń, błyszcząca twarz ![]() Edytowane przez Ula91 Czas edycji: 2010-05-11 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
cd.
![]() 1. bluzeczka rękaw 3/4 głęboka czerń m/ 2. bluzka promocyjna ;P raczej jko scoś luznego po domu, mogę dorzucic do większej wymianki w razie zianteresowania ![]() 3. C&A czapka, nie widac sladów używania 4. Butik torba skórkowa błyszcząca 5. Vero moda, sweterek rozm m/l 6. New Yorker, top w pseczki, xl, sprany 7. bluzeczko/tuniczka taka sama jak zielona 8. dwie chusty, jasnoniebieska z blyszczącymi aplikacjami ( w kolorze rtęci!) orz kolorowa w kratę z frędzlami 9. góra od kompleciku rozm. m/l sprana bardzo 10. tunika/sukienka idealna na lato, tylko za coś ekstra! ![]() Edytowane przez Ula91 Czas edycji: 2010-05-11 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Moge oddac sweterek+maskę lub golfik czerwony+maskę wybierzesz sobie co chcesz jak podam wymiary
![]() Widzę,że masz dokładkę ![]() ![]() Sporo tego ale jestem w stanie oddać za te rzeczy torbę,lokowkę,sweterek,go lfik czerwony i maskę i co tam jeszcze chcesz ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
a wiec droga ulu podoba mi sie :
7. Vero moda, sweterek rozm. L długi (poprosze wymiary) 9. sukienka, była droga (wymiarki) 7. bluzeczko/tuniczka różowa (wym) 8. kolorowa w kratę z frędzlami chusta poprosze wymiarki tych rzeczy ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się tylko to: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1265801736 ;D więc możemy zrobić mniejszą wymiankę. Tylko zależy co byś za to chciała, bo wszystkiego nie oddam
![]()
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
podobają mi się niektóre, ale niestety nie moje rozmiary.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
1. satynowa tuniczka, diamencikowe serduszko na środku ( nie wiem czy oddam ;D)
2. torba diverse srebrna ( nie tak bardzo byszcz aa jak na fot ) zamek nei ma suwka! 3. tunika Troll, rozm. z metki L 4. fot nie oddaje uroku bluzki, bluzeczka długa, rozciągliwa, kolor mniej rózowy a wpada w pomarancz? nie wiem sama, ipękny intensywny kolor, le nie tak rażący jak na zdjęciu ![]() Edytowane przez Ula91 Czas edycji: 2010-02-11 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
a czy byłaby możliwość zobaczenia tej sukienki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1265802088 na kimś?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
a jakie sa wymiary tej dziko rózowej bluzki i tej białej tuniki?
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
To ja poproszę zdjęcie w tej sukience i wtedy się określę, na razie nie wiem czy znajdę coś za wszystkie 4 rzeczy moje, może jak zrobisz dokładkę - możesz zerknąć u mnie na pierwszy post bo wymieniam się praktycznie tylko za rzeczy z listy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
a wiec chcialabym :
sweterek (myslisz ze wejdzie na xl?) sukienke (czy moglabym prosic o foto na Tobie) Chuste w rozowa krate szara tunike co za to byś chciala ?
Wymiana w MAJU- same nowe rzeczy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post59983276 Edytowane przez aleksandra188 Czas edycji: 2010-02-10 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Dobra jasne nie ma problemu, zarezerwuje te rzeczy. Przejrzalam jeszcze raz Twoje ciuszki i wpadła mi w oko jeszcze jedna tunika, ale najpierw chcę zobaczyć jak tamta sukienka leży. Ja może jutro zrobię zdjęcia w płaszczyku i wstawię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
szara narzutka ma dł70cm a szerokosc jest uniwersalna
![]() chetnie bym ja wymieniła na ten sweterek i legginsy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- narzutka była droga.... jest bardzo modna ![]() moge ja oddac za sweterek Vero Moda (ten długi) i legginsy... niestety nic innego nie widze.... a i tak bedziesz na plusie po takiej wymianie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
po za watkiem mam jeszcze biala tuniczke z new yorkera rozmiar L moglabym ja dolozyć. Buciki są tylko przymierzone wiec w idealnym stanie, torba tak samo. Jeśli chodzi o te dwie rzeczy to mogłabym je oddać za :
Sukienke Sweterek Chuste i dorzucilabym ta tunike ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- narazie nie moge zrobic fotki ale to taka bluzeczka dłuzsza na krotki rekawek i ma delikatne srebrne wzroki w stylu emo. rozmiarel L/XL. ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- zaraz pójde zmierze ja ![]() a z biżu i kosmetyków co konkretnie masz ? No chyba bardziej zależy mi na sukience i chuscie i mogę za to oddac buty albo torbę i ew.coś dorzucić.
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
woda termalna iwostin, pianka do demakijażu Lirene, kremy do depilacji veet, ( wszystko nowe, nawet nie próbowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
wybacz, ale jestem wzrokowcem i strasznie ciężko jest mi się poruszać po Twoim wątku, poza tym nie podajesz wszystkich rozmiarów ;(
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
dokładka! ;D
1. top ciemnozielony w serducha! rozm. L 2. bolerko wiązane ciemnofioletowe ( śliwkowe) rozm. uni 3. spodnie NIKE nieużywane rozm s/m n niską osobę raczej ( oddam za coś ekstra! mają w środku siateczkę, oryginalne z metką ![]() 4. spodnica jeansowa rozm m/l 5. spódniczka Orsay ecru rozm l/xl 6. bluza czerwona (trochę ciemniejsza) HOUSE xl 7. bluzeczka długa! z kapturkiem, rozciągliwa (bede wybredna ;P ) 8. jeansy rozm. 40/42 9. spodnica rozm m/l 10. spodnie Prawdziwe DZWONY! Reporter. Rozm. 42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
11. spodniczka Terranova rozm L/xl
12. jeansy rozm 40 13. sukienka, elegancka kolory calkiem inne na zywo ;x sukienka czekoladowa, a lamówki zlote błyszczące ![]() 14. czarny golfik kamizelka (rozm. m/l/xl, rozciągliwy) 15. bluzeczka biała, plecy koronkowe! rozm m/l 16. Americanos bluzeczka rozm l 17. koszulka bordo (dużo ciemniejsza) 18. koszulka house, dobrze lezy na pulchniejszych osobach bo nie jest cieniutka że widać wszystkie fałdki, tylko z fajnego grubego materiału, rozm xl 19. c&a rozm. L nie wiem czy chce oddawać ;D możecie próbować 20. bluzeczka ma kolor typowo malinowy, ciemny. rozm. M Edytowane przez Ula91 Czas edycji: 2010-02-11 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
21. Orsay rozm/ L łęboka czerń, srebrne lamówki, tochę zmechacona
22. retro bluzka w kratę m/l/xl 23. turkusowa (ciemniejsza niz tu) bluzka z dekoltem łódka 24. bluzeczka z Anglii, jakas firmowka, rozm M małe L 25. New Yorker, rozm m/l rczej na niższa osobę bo b. króciotka a szeroka ![]() 26. bluza rozm L 27. Butik rozm L, taka jak na fot ![]() 28. HANDMADE rozm m/l bluzeczka 29. spodnica kolor oliwkowy rozm 42 30. bluzeczka w serduszka rozm L , oddam tylko za coś MEGA! jak nowa! Edytowane przez Ula91 Czas edycji: 2010-05-11 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
może znajdziesz coś u mnie za czarną spódnicę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1265801736 ?
![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
31. HANDMADE spodnica, ciemny fiolet połyksujący, na gumce rozm l/xl
32. koszulk Reebok, glęboki granat rozm. L 33. ciemnobrązowa sztruksowa spodnica, rozm 40/42 34. rękawki amisu rozm L 35.rozowy top ze staniczkiem rozm L/xL 36. Melazowy golf, swietny stan, nie wiem czy oddam, tylko za coś MEGA! ![]() Moje kochane, póki co to wszystko z mojej szafy, mam nadzieje, że coś wymienimy ![]() Edytowane przez Ula91 Czas edycji: 2010-02-11 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
to jak zrobisz dokladke to daj znac
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.