|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlian Parure Extreme 02 i 03
Cytat:
dawaj znaka, jak zrobisz rozeznanie, bo mi te dwa podkładziki baardzo się przydadzą albo jeden chociaż ![]() edit: aparat foto najprawdopodobniej poleci do Małgosi,ale puder nadal do wzięcia wzamian za 02. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-02-13 o 14:33 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
A ja zapytam czy za odcień 03 coś byś u mnie sobie wyszperała, dodam tylko, że za dobry podkład lub puder oddać mogę perfumki
![]() Zapraszam do mnie
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
wszystkich zainteresowanych goraca przepraszam za 4 dni ciszy
ale no takie dni w pracy były ze szkoda gadac) m-habibi - jak najbardziej decyduje się wymienić 02 u ciebie, jesli nadal zainteresowana jestes! w zwiaku z czym o3 wciaż oddaje : Layla79 - jeśli jesteś chętna samo 03 za puder, to tez daj znaka itaka - LOVE IS ALL Guerlain EDT 50 ml - jest interesujace dajcie znaki
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubtek nadal ten 10 pompek, czy cos sie zmienilo?
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
ok mi pasuje guerlain parure extreme 03 wzamian za puder sypki EL nr 01 lucidity, tylko potwierdź proszę jaka została pojemność podkładu. Acha, jako nową Wizażankę poproszę żebyś wysłała podkład jako pierwsza, ok? puder już dla Ciebie spakowany i czekam na pw celem wymiany adresów
przesyłka tylko listem poleconym priorytetem w kopercie bąbelkowej.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

dawaj znaka, jak zrobisz rozeznanie, bo mi te dwa podkładziki baardzo się przydadzą 

Bo ja jednak bylabym chetna na 02