![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CK Euphoria, Lolita L de, Halloween, Armani mania, Disel fuel for life, Dior gl
Witaj,
może cos Cię u mnie zainteresuje w zamian za perfumy, poza wątkiem mam jeszcze Claire de Nilang Lalique połowa z 50 ml ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CK Euphoria, Lolita L de, Halloween, Armani mania, Disel fuel for life, Dior gl
Odpisalam u siebie
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Odpisane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
interesuje Cie tylko zapachy? poza watkiem nic innego nie mam. Mam np ładny cien Lancome jasny róż satynowy. Nie wiem co Cie interesuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Szczerze powiem, ze nie lubie czuc sie ignorowana. Zwykla kultura nakazuje odpisac na czyjas wiadomosc. Skoro odpisujesz tylko na niektore to widze, ze Ty podzielasz inny poglad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Za Manię mogę zaproponować:
Flower by Kenzo pełne 50 ml plus mleczko do ciała pełne 75 ml lub Eternity Moment C.Klein 25/50 ml plus Pure White Linen Lauder 15/30 ml Proszę Cię o odpowiedź, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Pytanie wycofane, nie jestem i nie będę już zainteresowana, wobec braku jakiejkolwiek odpowiedzi
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Vgirl, a chcialam zapytac ktora wersje Euphorii masz, edt czy edp?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Jesus Del Pozo Halloween około 80-90 ml ze 100 ml (tester)
Dior Addict plastic gloss odcień 854(głęboka czerwień zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
coś za diesel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.