|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak zacząć...
Cytat:
Poza tym śmieszą mnie rozterki typu "on uzna mnie za łatwą" - przepraszam, a on łatwy nie jest? Czas zmienić to podejście - może i to walka z wiatrakami, ale ja i tak będę robiła to z uporem maniaka .
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie to masz racje a pisząc zlinczowana miałam na myśli liczne sytuacje krytykowania związków takich jak np mój, gdzie jest facet i małolata. Wyjęłaś mi to z ust ![]()
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez sloneczko42s Czas edycji: 2012-06-12 o 17:24 |
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
nie Ty i Ja pierwsze i ostatnie, wiele jest takich związków ale już kiedyś była na forum sytuacja że coś się komuś nie spodobało (jeśli sie mylę to proszę mnie w te pędy poprawić.
) zresztą, wszystko zależy od osobistych upodobań ;-)
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
heh powiem szczerze że nie ma reguły po jakim czasie można iść z sobą do łóżka. Ja mojego chłopaka zaczęłam dotykać "tam" po ponad pół roku związku. A po mniej wicej roku zaczęliśmy się kochać...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

Łapanie za kroczę to może zbyt śmiałe po miesiącu, patrząc tak ogólnie, ale pocałunki po całym ciele, pieszczenie uszu, szyi, wodzenie językiem czy gorącym oddechem po brzuchu może być dobrze przyjęte 
Poza tym śmieszą mnie rozterki typu "on uzna mnie za łatwą" - przepraszam, a on łatwy nie jest?