|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain, Gucci, MAC, HR, Shiseido i inne - zapachy, kolorowka, pielegnacja :)
Habibusiu a do odleweczki 5 ml mogę dorzucić 2 ml Angela lub Aliena Sunessence (że tak się tu wetnę z propozycją znienacka
), sama mam po niecałe 20 ml każdego ale chętnie się podzielę
Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2010-02-16 o 13:23 |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain, Gucci, MAC, HR, Shiseido i inne - zapachy, kolorowka, pielegnacja :)
Cytat:
Mam skleroze Mialam sobie dzis dac psika magikowego i woodowego zeby ocenic, co bardziej kocham ale zapomnialam Prosze o czas Mam chyba jakies problemy ze skupieniem i pamiecia ostatnio ![]() Ale kusisz
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście miał być ALien Sunessence, a wkradł się Angel :P no ale wszyscy wiedzą o co chodzi
testuj Habibku spokojnie, mi się nie spieszy |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
habusiu, patrzylam na Twoj watek, ale niestety nic nie widze z kolorowki
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
moze za cos z tych rzeczy?
MAC sypki prep&prime, uzyty 3 razy (chyba mam kartonik) - tylko za pogrubione WISH - Benefit paletka 2 rozswietlacze, blyszczyk i 2 cienie (bialy i brazik), nowa z wymiany - MAC roz w kolorze brazu kolor emote, nowy w kartoniku- tylko za pogrubione WISH - Estee Lauder Double Matte puder prasowany, kolor 01 Light, nowy w karoniku - tylko za pogrubione WISH - OPI Merry Midnight, lakier ze swiatecznej limitowanki uzyty 1 raz - MAC liner Girl Groove z kolekcji Hello Kitty, ubytek jakies 10%. - MAC wklad cienia kolor Noctrunelle, ubytek minimalny - najchetniej na inny, chlodny kolor, ktorego nie mam - Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SPF 30, kolor SP 40 - nowy - tylko na jasniejszy lub pogrubione WISH - GUERLAIN Meteorites Perle - baza rozswietlajaca pod makijaz, uzyta 2 razy ale bede uzywac pewnie w miedzyczasie (tylko za cos wow ) - tylko za pogrubione WISH - MAC Full Coverage NW20, kremowy kompakt, minimalny ubytek. Z wymianki z Ranka. http://www.macpro.com/templates/prod...CT_ID=PROD1541 - MAC Brushed Metal - X Cream Shadow, kolor Glided Ash, mazniety 2 razy. Nie jestem pewna, czy chce sie rozstac. Daje super, metaliczny efekt. |
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co z tego chcialabys za rzeczy, ktore wymienilam u Ciebie?
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
habibku wiem ze wysłałąś mi wiad. ale nie moge jej odczytac - wizaz mi szwankuje
![]() mozesz mi napisac u siebie w watku ?
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Haaaaabi, Haaaaabi, testowałaś?
czekam i czekam i zalewam się łzami rozpaczy
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nie płakusiam![]() to w week wieczorkiem będę Cie znów napastować ![]() buziaki |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
anarsia czytała i wiad napisała nawet wczoraj
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polu, mam tez dzis na pysku lucka ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Anarsia, nie moge odczytac Twojej wiadomosci |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
moze cos u mnie za: MAC roz w kolorze brazu kolor emote, nowy w kartoniku- tylko za pogrubione WISH - OPI Merry Midnight, lakier ze swiatecznej limitowanki uzyty 1 raz - MAC wklad cienia kolor Noctrunelle, ubytek minimalny - najchetniej na inny, chlodny kolor, ktorego nie mam ![]() zapraszam |
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak bys widziala wymiane??
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
nie zrobiłam boku jak cos to moge dorobic
wole żebys sobie sama oceniła bo ja to zielona i mogłam znowu kupic podróbę ![]() chociaz niby top seller to był.. w bonusie masz rysunek - dzieło mojej córci
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
pasuje tyko jeszcze pokaze ci zdjatko...chyba w transporcie pekla zakretka ...jak ci pasuje to zapraszam na PW
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

), sama mam po niecałe 20 ml każdego ale chętnie się podzielę
Mam skleroze
Mialam sobie dzis dac psika magikowego i woodowego
Mam chyba jakies problemy ze skupieniem i pamiecia ostatnio
Dziekuje za wyrozumialosc i bede krzyczec

Odczytalas wiadomosc w koncu? Mi dzis udalo sie odczytac wszystkie