![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Młode mamusie łączmy sie .........:)
Dziewczyny, nie chcę was straszyć, ale moja mała też zaczęła marudzić przez ząbki chyba ok 5 miesiąca, a wyszły jak miała 9. Ale w sumie to marudziła właśnie w tym 5 miesiącu, potem uspokoiło się i wyskoczyły bez wielkich płaczów
![]() ![]() Agamili wiem co to znaczy ruchliwy szkrab, jak mała zaczęła siadać, raczkować to narzekałam, że taaaka ona szybka i nie można oka spuścić. A teraz czasami tęsknię do tego, dosłownie para oczu nie wystarcza ![]() A do tego od 2 miesięcy, mamy 3 miesięcznego kociaka, więc na prawdę cyrk ![]() A wasze dzieciaczki wychowują się z jakimś zwierzakiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sie zmienil wiecie przykro mi czasem ze ten czas tak leci.. ze oni tak rosna smutno troche bo niedlugo beda stresy zwiazane z pojsciem do przeczkola itp.. oj jeszcze tyle przed nami. ![]() Cytat:
![]() jaka to jest czesc Londynu?west ?east? Puma prawdziwa z ciebie pocieszycielka! ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
To ja się tez zapisuje
![]() prawie 20 lat to chyba młoda jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
to i ja tu jeszcze dołącze,26lat,ale czuje sie na18(prawie)..ale mamusia stażem młoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
witam
![]() to ja też dołącze,mam 23 lat jestem z Poznania i mam 7 miesięczną córcie Zuzie,której właśnie wyszły dwie dolne jedynki. ![]() ![]() Kasia,Aga ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Bravurko,czytałam o Twoim synku i 3mam kciuki,wiem że z tego wyjdzie ![]() Sama urodziłam w 34 tygodniu ciązy z tym że moja pannica była ogromna bo ważyła 4100 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
BAN stały
|
Cytat:
dziękuje za kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Czesc Ircia
![]() Bravurko ja wczoraj godzine czytalam Twoj watek i trzymam kciuki za Patryczka. Plakac mi sie chcialo ze takie malenstwo tyle musi wycierpiec zeby zyc. Wierze, ze wszystko bedzie dobrze, przybierze na wadze i za kilka tygodni bedzie z wami, w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() walczymy o kazdy dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Bravurko widze, ze jestes bardzo silna dziewczyna, wszystko bedzie dobrze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Bravurko
![]() wszyscy się modlą za Patryczka
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
witam, bravurka trzymamy wszyscy kciuki za was bedzie dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
AgaMili, zanka205,paulina5172 Dziekuje bardzo dziewczyny . jesteście kochane
![]() a mi dzionek mija nie ciekawie. mam lekkie przeziebienie i ograniczony kontakt z synkiem ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
my mamy psa, Filip go uwielbia, jak tylko widzi Bustera to piszczy z zachwytu i rączki wyciąga, a Buster bardzo jest cierpliwy i wyrozumiały, mały go obkłada rączkami a ten ani drgnie, czasem poliże Filipa po rączkach albo stópkach
Buster to amstaff
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Iwciag, Ira, Brawurka witam
![]() Brawurka, ja również trzymam kciuki za Twoje maleństwo ![]() ![]() A Co do tych ząbków, to pisałam, bo nie zapomnę tego, jak codziennie rano sprawdzaliśmy czy już są, a one zrobły psikusa i wyszły w 9 miesiącu ![]() A do nas dzisiaj przyjechali dziadkowie i pradziadkowie, więc mała miała frajdę, że ma tyle osób, które może zaproawdzać do swojego pokoiku i pokazywać wszystkie zabawki ![]() Zanka,o świetne że się tak fajnie dogadują z psiakiem, my też mamy psa, krzyżówkę sznaucera z owczarkiem niemieckim i też jest super wyrozumiały dla małej i pozwala jej na wszystko. Amelka potrafi z godzinę na nim leżeć i coś tam szepczą sobie do ucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Puma jesteś z Poznania?
![]() ![]() My nie mamy zwierząt popierwsze mała ma AZS,a po drugie mamy 2pokojowe mieszkanko i troche mało miejca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
widze że nas coraz wiecej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
super pomysł z tym watkiem dla młodych mam
![]() bo ludzie mają rózne opinie o dziewczynach które wczesnie zachodza w ciąże |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Hej mamuski
![]() Dolaczam sie waszego grona ![]() W marcu skonczylam 21 latek, wiec mloda chyba jestem ![]() ![]() 30 kwietnia 2009 na swiat przyszedl moj synek Kubus ![]() Teraz ma 3 miesiace i 8 dni, czas leci jak szalony ![]() Widze, ze sa tu mamuski z mojego watku Maugoszatka i Poiglot ![]() Bravurko wczoraj bylam na twoim watku i wszystko przeczytalam z zapartym tchem. Jestescie z Tztem bardzo dzielni ![]() ![]() ![]() ![]() Modle sie za twojego Patryczka.
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
Cytat:
dziękuje bardzo za wsparcie i modlitwy. ![]() Oczywiście bede informowac. narazie stan patryczka jest średnio - cięzki ale poprawia się już jest to bardzo silny chłopak (po tatusiu) więc napewno da rade!! pozdrawiam ja narazie mam z nim ograniczony kontakt żeby go nie zarazić ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My wyanjmujemy dom z takim chlopakiem i dziewczyna ona ma 32lata jest niania.. nie ma dzieci i wogole wiec chamsko mowila czy ja wiem na co sie pisze i czymdam sobie rade bo jestem mloda.. ze jej kolezanka w jej wieku ktora po slubie jest juz 10 lat wlasnie tez jest wciazy i rodzi miesiac po mnie tak ja chwalila itp.. i co? Dziewczyna poniecalym miesiacu odstawila go od piersi bo jej zaciezko .. caly czas ktos u niej jest i pomaga bo ona nie daje sobie rady.. a ja? karmie piersia non stop w dodatku od rana do nocyjestem sama w domu z dzieckiem bo tz zazwyczaj w domu jest o 22 dopiero wiec jak widac wiek tu nie gra roli do bycia dobra matka .. i po co tu bylo byc chamskim i oceniac z gory??? to jest bez sensu ![]() podalam przyklad z zycia wziety aby udowodnic ze to ze my mlode mamy jestesmy gorsze to bajka oczywsiscie zdarzaja sie przypadki nieodpowiedzialnych, strasznych matek ale czy tylko znajduja sie wsrod nich te mlode?-Nie.. nie ma co sie przejmowac wrednymi ludzmi Moja mama miala 21 lat jak mnie urodzila i jest dla mnie wzorem i wspaniala osoba ktora kocham nad zycie.. ![]()
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-08-07 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
BAN stały
|
Cytat:
oczywiście sa i takie "małolatki" co nie potrafią się dziećmi zajmowac bo wolą się jeszce w życiu bawić ale są też starsze dziewczyny co tego nie potrafią robić. przedwszytkim nie nalezy oceniać po wieku. nie kazda taka młoda mam ma swojego maluszka z powodu "wpadki" a nawet jesli się tak zdarzy to przeciez najważniejsze jest to że go bardzo kocha. wiek nie odgrywa zbyt dużej roli bo nawet młoda mama może sobie swietnie radzić czego przykładem jest poiglot91 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja sie tu staro czuję hehe
![]()
![]() |
#54 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
wśród Was tak
a tak serio to żaluję że wcześniej nie zdecydowałam się na dziecko teraz mogłabym mieć dwójkę z TŻ jesteśmy prawie 7 lat gdybym pierwsze dziecko urodziła mając 19/20 lat to teraz mogłabym mieć kolejnego bobaska
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Ira, tak jestem z poznania
![]() To prawda, że młody wiek nie oznacza, że jest się złą mamą. My staraliśmy się o małą rok, długo, ale się doczekaliśmy ![]() To ja chyba też jestem za stara (23) i zastanawiamy się nad drugim dzieciątkiem, w ciągu tygodnia chyba podejmiemy decyzję ![]() Edytowane przez Puma13 Czas edycji: 2009-08-07 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
my staraliśmy się 3 miesiące
akurat w tym miesiącu w którym odpuściliśmy zaszłam
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
My w marcu wzieliśmy ślub cywilny i w maju dowiedziałam sie że jestem w ciązy
![]() ![]() Co do nastych mamusiek,ciąza w wieku 19,20 lat jest jak najbardziej ok,tzn zdarzają sie "odchyły",np dzisiaj widziałam na oko 16 letnia dziewczyna,szpile do nieba faja w ręku,mały cały zasmarkany w wozku,a ta sie na niego drze,kurcze miałam ochotę podejśc i wyrwać ten wózek. ja sie dobrze czuje w roli mamusi ![]() Zanka,jakie staro,ja za pól roku kończe 23 i jestem młoda ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- co do drugirgo dziecka,narazie nie planuje,Zuza dopiero kończy 7 miesięcy,chcemy zacząć budowe domu na wiosne,ale za 5 lat może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
o właśnie chciałąm zapyta czy macie jakieś przykrości z tego powodu że w tak młodym wieku macie dziecko??
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- zajrze do was wieczorkiem bo ide z darią na spacerek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.