![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: "Ty dziw*o!" czyli jak mamusia reaguje na współżycie swojej 19letniej córki...
Cytat:
Przecież napisałam że tylko raz nas poniosło, a po tej pierwszej wpadce się hamujemy i jesteśmy cichutko, także mama musiała stać pod drzwiami żeby coś usłyszeć;]
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: "Ty dziw*o!" czyli jak mamusia reaguje na współżycie swojej 19letniej córki...
moja mama jak już dochodzi do takich rozmów teraz<też mam 19>lat mówi - "ma swoje lata, krzywdy sobie nie zrobi, rozum też ma swój a ja za stara jestem żeby się wtrącac"jak miałam prawie17 lat i znalazła pod łóżkiem prezerwatywy <nie używane, w dodatku koleżanki - to inaczej mówiła... Widać osiągnęłam dopuszczalny wiem do seksu
![]() pomyliłam się pisząc że trochę przesadził z tym esem , MOCNO przesadziła... Zapytaj jej też kiedy masz wypier... Edytowane przez tofaniutka Czas edycji: 2010-02-18 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
zabezpieczacie sie w czasie pettingu? nie wiedzialam ze jest taka potrzeba hmm
![]() anyway to dom mamy ma prawo nie chciec myslec o tym ze sie kochanie w czasie gdy ona jest w domu a chlopak domu nie ma? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Moi rodzice zawsze byli bardzo liberalni, z niczym nigdy nie robili mi problemów, nawet gdy przypadkowo dowiedzieli się, że jako 16latka straciłam dziewictwo.
Ale nigdy nie pozwoliłabym sobie na żadne igraszki i o zgrozo! wydawanie przy tym odgłosów, gdy rodzice byli za ścianą. Z takiego zwyczajnego szacunku dla nich. I w sumie wcale nie dziwię się Twojej mamie. To Ty powinnaś zmienić zachowanie, a nie próbować zmienić nastawienie Twojej mamy..
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: "Ty dziw*o!" czyli jak mamusia reaguje na współżycie swojej 19letniej córki
Postaw sie na miejscu mamy. Jak czulabys sie kiedy zamyka sie w pokoju z jakims panem i sie zabawiaja
![]() No chyba dosyc niezrecznie w swoim domu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
Nie miałabym nic przeciwko ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=764220 WYMIENIAM SIĘ ---> CZERWIEC ![]() Edytowane przez Podmuch_Wiosny Czas edycji: 2010-02-18 o 17:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
I nigdy nie ma wolnej chaty ? Po takim SMSie jaki dostalas ostatnio na komorke od matki, to ja na jego miejscu bym sie w Twoim domu nie pokazywala...wiec wasz duzy dom tez juz raczej spalony nawet jak matce z czasem przejdzie - w co watpie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() Moja matulka i matulka mojego półobecnego nie mają z tym problemów, więc sobie nie żałujemy...ale gdyby którejś przeszkadzało, to łapy przy sobie i nie ma zmiłuj, kombinowało by się na inne sposoby...
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Raz na pół roku się zdarzy.Niestety jak ludzie się kochają, to nie mogą bez siebie wytrzymać ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Twoja mama jest z innego pokolenia (tak jak moja) taka jest i już, nie zmienisz jej zastawienia, nie oczekuj,z e powie córeczko, jesteście dorośli seksijcie się ile chcecie. Moja mama jest bardzo podobna.
Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie kochac się z M. kiedy ona jest w domu i szczerze mówiąc nie życzyłabym sobie, zeby w przyszłościmoja córka tak się zachwoywała. Jest to po prostu krępujące. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może dlatego Twoja mama nie chce Was słuchać, by nie przestać go lubić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
Druga sprawa - czy ktokolwiek mówi tutaj o seksie w kiblu zamiast w mieszkaniu? Jakich odpowiedzi oczekiwałaś? "Zabawiaj się z chłopakiem ile wlezie, Twoja mama jest staroświecka i nie ma nic do gadania"? Bo chyba tylko na taką byś nie zareagowała pogardliwie. Wiesz, że Twojej mamie przeszkadzają odgłosy z Twojego pokoju, ale oczywiście nie masz zamiaru się ograniczać i jeszcze podkreślasz, jak cudowny jest Twój związek i że nie macie zamiaru rezygnować z "zabawiania się"... Ja bym się jednak powstrzymała. Ja też mam 19 lat (za miesiąc kończę 20), więc jesteśmy rówieśniczkami, ale jak czytam Twoje wypowiedzi to zachowujesz się jak 15-letnia dziewczyna, która ma tylko swoje zdanie i mimo, że pyta innych o opinię, to oburza się, kiedy ktoś wypowie swoje zdanie. Mieszkasz w małym mieście, więc stancje u Ciebie pewnie nie są drogie? Skoro tak Cię to męczy, to idź do pracy i wynajmij z chłopakiem kawalerkę. Twoja mama też nie zachowuje się w porządku, ale wyobrażam sobie, jakie to uczucie słyszeć swoją córkę zabawiającą się z chłopakiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Moje osoboste niezbyt przychylne zdanie:
1. komentuję patologiczne jednostki i równie patologiczne zachowanie. 2. Twoja Mama nie ma do Ciebie szacunku 3. Ty nie masz do Mamy szacunku 4. Wasze relacje są na zasadzie "mama mnie karmi i daje mi dach nad głową" 5. Masz chłopaka-pierdołę. gdyby nie był pierdołą to w 1 sekunde byście znaleźli rozwiązanie: U NIEGO W DOMU.
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W lesie bardzo przyjemnie, my z TZ na początku wykorzystywaliśmy tzw. okazje, wolna chata, wczesne ranki, późne wieczory, różne miejsca, teraz jest co wspominać ![]() Postaw się w sytacji mamy, ze to Twoja córka wzdycha za drzwiami ![]() Krępować się możesz na przykłąd tym, ze to dom Twoich rodziców i to oni ustalają zasady. Jak to mówią, takie jest życie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzeniona
|
Dokładnie, ja całe życie miałam pokój z siostrą, a mój chłopak z bratem, więc bardzo rzadko mogliśmy sobie pozwolić na seks w domu, bo na ogół ktoś był - i jakoś żyję, bo nie wyobrażałam sobie zabawiać się z chłopakiem, kiedy rodzice są za ścianą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
A czemu nie? Skoro nie przeszkadza Ci towarzystwo Mamy, to komarów też nie powinno ![]() Ad.2 To, że Tobie się wydaje że nie słychać nie znaczy, że tak faktycznie jest ![]() P.S. Ostatnio sprzedałam samochód...z prawdziwym żalem żegnałam się z pogniecioną radośnie maską ![]()
"Widziałeś tę dziewczynę? Ma nogi za milion złotych!" - pomagamy Dianie ![]() Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2010-02-18 o 17:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Matki nie masz szans zmienić więc nalezy sie skupic na sobie .
Wyprowadzic sie seksic sie u chłopaka nie robic tego w domu ,zostawić otwarte drzwi do pokoju a matka da ci spokój. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-02-18 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz miedzy robienie tego w domu matki a seksem w wc jest jeszcze kilka innych opcji od hotelu po nie robienie tego. Nie poruszam kwesti tego jak matka się do ciebie odzywa bo to oczywisty brak szacunku a i moze obaw ze cie zle wychowała i zaraz wpadniesz i bedzie dziecko i co sąsiedzi powiedzą. A być może jej matka (twoja babcia) tez w taki sposob chciała ja "ochronić" przed życiem . (swoja droga masz dopiero 19 lat i chlopka z ktorym jestes dopiero rok to tak na marginesie a chlopacy dzisiaj sa jutro ich nie ma.) a zaraz rozwinie sie setna dystkusja na temat co wolno doroslym dzieciom pod dachem rodziców. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-02-18 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
no tak ale autorka zakłada wątek, że mama ją tak i tak nazwała, ale sama nie ma nawet cienia skruchy, więc jak dla mnie to chyba takie przekonywanie jej nic nie da, ale musze się z zgodzić z tym co paula napisała.
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Ja tez bym ostro zareagowala gdybym slyszala jakies pojekiwania za sciana . To jest dla mnie chamskie i obrzydliwe. Fakt jednak ze matka zareagowala zbyt ostro. Ale sprobuj to zrozumiec- kiedy wlasna coreczka robi to pod jej dachem w jej obecnosci
I skoro mieliscie wpadke to chyba powinniscie wycagnac jakies wnioski z tego opanowac sie i zaczekac az chcoiaz wyjdzie Dziwi mnie postawa Twojego chlopaka . Ja na jego miejscu zapadlabym sie pod ziemie. Ale skoro jemuto nie przeszkadza ![]() Poprostu unikajcie igraszekkedy wiesz ze mama jest w domu. I PS nie jestem jakas dewota, mam 19 lat. Jak chcialam uprawiac seks to korzystalam z okazji kiedy bylam pewna ze nikt nie wroci za 10 minut ![]()
Studentka ![]() Edytowane przez malwinac Czas edycji: 2010-02-18 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
To wiadac bedzie musialo Wam to wystarczyc skoro nic innego nie jestescie w stanie wykombinowac
![]() Ale przeciez spotykania sie u Ciebie w domu z chlopakiem, matka Ci do tej pory nie zabraniala. Teraz to chyba nie chce go juz widziec po tym jak znowu ja wkurzyliscie olewaniem jej opinii co do nie uprawiania seksu kiedy w domu (jej domu, jak pewnie mysli). Teraz to juz w ogole macie przerabane. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
szok! nie wyobrażam sobie zebym miała dostać takiego sms ![]() z drugiel strony...ekhem...ja nigdy gdy rodzice byli w domu nie robiłam niczego co powodowałoby jakiekolwiek "odgłosy" ani moje ani TZ ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Swoja droga to mnie przeraza jak bardzo niektore matki sa zacofane...zamiast porozmawiac z corka jak z czlowiekiem, okazac jej szacunek, pogadac otwarcie o swoich obawach to nie...ona nie umie, krepuje sie. Ale powiedziec do corki per dziwka to sie juz jakims cudem nie krepuje.
Wspolczuje Ci autorko watku i jeszcze bardziej doceniam swoich rodzicow. Nie gadajcie o innym pokoleniu, bo moi rodzice sa juz grubo po 50tce, a jednak jakos bardziej postepowi sa w tym wzgledzie. Zawsze byli. Co nie znaczy, ze pozwalali mi uprawiac seks na swoim lozku. Po prostu szanowali moja intymnosc, nigdy niczego nie komentowali, nie wchodzili do mnie do pokoju jak bylam z chlopakiem. Wlasnie dlatego i ja nie szalalam jak oni byli w domu. To dziala w dwie strony, o czym tak niewielu rodzicow pamieta. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-02-18 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że Cię to denerwuje, nie pasuje Ci to, ale takie są realia mieszkania z rodzicami.
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie powinnaś dostać po tyłku że uprawiasz seks gdy mama jest za ścianą A WIESZ że tego sobie nie życzy. Twój brak szacunku do niej i do jej przekonań równoważy słowo na d (czyli jak cie nazwała). Uznajmy że jesteście kwita.
Co ja ci powiem. Jestem w tym samym wieku, z tym że mój chłop ma 22 lata. I rozumiem że jesteś sfrustrowana. Ja praktycznie nigdy nie mam wolnej chaty, on też nie - jego mama bezrobotna i zawsze ktoś jest w domu - zawsze. I co my robimy? Nic nie robimy. Kombinujemy. Ale pewnych rzeczy nie przeskoczysz, trudno, nikt nie ma aż takich rodziców którzy kupią ci mieszkanie z wielkim łóżkiem małżeńskim i zapasem pigułek antykoncepcyjnych na rok 'a masz córko miłego *****' ![]() Mamy nie zmienisz NIESTETY. Ale co ja bym zrobiła; oznajmiła że już od X czasu uprawiam seks i dziecka nie mam, zabezpieczam się. Jak minie rok a dziecka nadal nie będzie, to ci trochę zaufa. Z czasem, spokojnie. Moja też bała się mnie wypuszczać na wyjazd wakacyjny z chłopakiem, ale jak zobaczyła że faktycznie umiem zadbać o siebie i nic złego się nie dzieje, żaden człowiek mi się w brzuchu nie pojawił - oswoiła się z tym i zaakceptowała to. CZAS, potrzeba CZASU. Cytat:
tak, masz się krępować.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
no cóż, skoro Twoja rodzicielka nie życzy sobie żebyś uprawiała seks w jej domu pod jej obecność to musisz uszanować to zdanie, choćby nie wiem jak zacofane i konserwatywne nie było.
z resztą sama też nie jesteś aż taka wyzwolona skoro seks rano nie, bo nie jest romantycznie, a poza domem to już straszne i fuj. a co to seks tylko po zmroku i w łóżku można uprawiać ![]() oczywiście drugą sprawą jest to że Twoja mama najwyraźniej nie potrafi rozmawiać i nie potrafi uszanować twojej osoby zwracając się w ten sposób ale jednak wyraziła w wyjątkowo chamski sposób swoje zdanie i raczej nie polecam baraszkowania gdy jest za ścianą ![]()
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Oczekujesz, że Twoja matka zgodzi się na seks za ścianą i jeszcze ma tego słuchać bez słowa? No błagam. Ale dziewczyny już wszystko powiedziały. Ja powiem coś innego- pomyśl nad facetem który pozwala na takie coś, bo nie ma za grosz szacunku ani do Ciebie, ani do Twojej rodziny, w tym przypadku- matki, możesz się wkurzyć na mnie za te słowa, ale takie zachowanie jest tego wyrazem. Tak jak ktoś napisał wyżej- kombinujcie, bo to jest normalna sprawa , że dla rodziców jest to po prostu niesmaczna sytuacja ( i dla Was też powinna być..), a zbytnia liberalność jest czasem gorsza od totalnej tolerancji na wszystko. Twój facet nie jest dzieckiem i niech zapewni Wam odpowiednie warunki do tego.
Edytowane przez kasiaen1 Czas edycji: 2010-02-18 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
Nie wyobrażam sobie wydawania z siebie dźwięków rozkoszy, kiedy inni są obecni w domu :/ Poczułabym się też bardzo niezręcznie, gdyby moja własna córka jęczała tak głośno, że wyraźnie bym ją słyszała. Jeśli nie potraficie się opanować na tyle, by podczas miłosnych uniesień zachowywać się cicho, jak mysz pod miotłą, to znajdźcie sobie inne miejsce na seks, niż dom Twojej mamusi. Niestety sprowokowałaś ją do podsłuchiwania tym, że nie potrafiłaś za 1 razem powstrzymać się od piszczenia. Może Ci się wydawać, że w domu możesz robić wszystko, ale niestety - mylisz się. Zachowanie Twojej rodzicielki pozostawia wiele do życzenia, ale sama nie zachowujesz się lepiej. Wiesz, że jest konserwatywna, wiesz, że ma swoje zasady. Rozumiem, że się z nią w tych sprawach nie zgadzasz, w ońcu nikt nie może Ci przecież zabronić uprawiać pettingu, czy seksu, ale czemu okazujesz to w tak ostentacyjny sposób? Sama sobie nagrabiłaś.
Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 Czas edycji: 2010-02-18 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.