APLEFIT - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-05-29, 12:29   #31
talus
Wtajemniczenie

Dot.: APLEFIT

ja go odstawiłam, bo opóźniał mi okres komuś się to zdarzyło?

Na
talia
talus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-30, 08:58   #32
magdalenaa
Zadomowienie

ja biore od wczoraj zobaczymy jakie beda efekty
Stary 2007-06-01, 09:01   #33
ooliwka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
mam pytanie dotyczace tego specyfiku. czy dziala on jakos na tabletki anty?? bo ja biore yasminelle i chcialabym zacza brac rowniez aplefit i nie wiem czy bedzie to mialo jakis wplyw. z gory dziekuje za odpowiedz.
ja też jestem tego bardzo ciekawa

dziewczyny bierzecie je z anty???

Bóg jest zajęty, w czym mogę pomóc?
ooliwka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-01, 10:20   #34
Smile_Smile
BAN stały

ja naprawde polecam, jest super. nie cwicząc nic a bedac tylko na diecie schudlam 3 kg w prawie 2 tyg, co jest dla mnie niezlym wynikiem wczesniej bez aplefitu mesiac bylam na takiej samej diecie i nic nie chudlam. czuje ze mi pomaga naprawde. jem go juz miesiac, 2 tabl.dziennie rano i przed obiadem, zadnych skutkow ubocznych nie widze.
Smile_Smile jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-31, 21:15   #35
brokoolka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
mam pytanie dotyczace tego specyfiku. czy dziala on jakos na tabletki anty?? bo ja biore yasminelle i chcialabym zacza brac rowniez aplefit i nie wiem czy bedzie to mialo jakis wplyw. z gory dziekuje za odpowiedz.

cos mi sie wydaje ze moze miec to niezbyt dobry wplyw na tarczyce bo hormony plciowe zaleza w jakims stopniu od niej. A aplefit zawiera jod, ktory ulega przemianie wlasnie w tarczycy. To sa jedynie moje domysly wiec musisz sie zapytac albo farmaceuty albo lekarza.

Co do samego preparatu, jestem stanowczo na nie . Koncze juz ooakowanie i jestem zla ze je w ogole kupilam. Mam niesamowite zaparcia i wcale nie czuje zadnego ucisku w brzuchu, ktore zwykle gna do ubikacji; nic ale to nic nie schudlam i dlatego ze na Was dziala odchudzajaco.. Zazdroszcze efektow i jesli moge polecic komus na kogo aplefit nie dziala to polecam therm line II. Duzo drozsze ale w moim przypadku skuteczniejsze.
brokoolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-04, 19:29   #36
brokoolka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez talus Pokaż wiadomość
ja go odstawiłam, bo opóźniał mi okres komuś się to zdarzyło?

Mnie też opóźnia okres, a na dodatek bolą mnie piersi od trzech tygodni
brokoolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-08, 08:20   #37
LovelyGirl
Raczkowanie

Ja też sie zastanawiam nad jakims wspomagaczem!

A czy ktoras z was wie jak wypada ten produkt w porownaniu np. z BioCLA z zielona herbata?
LovelyGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 09:06   #38
MYsłowice
Przyczajenie

witam was dziewczyny!! ja mam pytanie tez mam te tabletki Aplefit ale przerwalam je jesc - nie mialam zadnych sutkow ubocznych ale mam pytanie zwiazane z tymi tabletkami -- CZY JE MOZNA ZAZYWAC JAK SIE ZAZYWA TABLETKI ANTY???DOKLADNIE BIORE TABLETKI ANTY - YASMINELLE - czy to nie bedzie kolidowac?czy nei zmniejszy to dzialania tanletek anty jak bede jest ten APLEFIT???
MYsłowice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 09:29   #39
MYsłowice
Przyczajenie

juz sie dowiedzialam na innym forum bo tu nikt mi nie odp.wiec sie dowiedzialam -----ze aplefit zawiera duzo blonnika i ze w duzej ilosci moga dzialac na tablety anty.
MYsłowice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 12:26   #40
bryczek18
Raczkowanie

Hej. ja kupiłam aplefit za 23 zł w aptec internetowej. Biorę go drugi dzień, ale poza tym od 4 dni staram sie ograniczyć jedzenie i nie jeść po 18. Zobaczymy czy będa jakieś efekty. Wcześniej brałam therm line, a potem ananas jednak nic mi nie dały. po therm line poprawiła mi sie perystaltyka jelit, niestety po ananasie miałam zaparcia!!!!
bryczek18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 19:56   #41
mojito
Raczkowanie

mnie odstreczal generalnie rzeczy biorac lekki zapaszek octu ktory wyczuwalam biorac te tabletki a poza tym niestety nic a nic mi nie pomagaly
mojito jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-14, 10:25   #42
bryczek18
Raczkowanie

a ja mam w poniedziałek pierwsze ważenie po tygodniu stosowania i zobaczmy jakie będą efekty
Stary 2007-09-14, 14:42   #43
summerlove01
Raczkowanie

beznadziejne tabletki, nic a nic nie pomagają, mialam po nich zaparcia co sie nigdy przedtem nie zdarzalo.. i wcale nie sprawialy, ze nie czuje glodu.. kompletna strata pieniedzy.
"Jeżeli szukasz Domu, a znajdujesz Piaszczysty Dołek, zacznij szukać Dołka. W ten sposób będziesz pewien, że Dołka więcej nie znajdziesz. Natomiast znajdziesz wtedy być może coś, czego wcale nie szukasz, i może to będzie właśnie to, czego szukasz naprawdę..."
summerlove01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-14, 14:44   #44
Smile_Smile
BAN stały

a ja odchudzania bez aplefitu sobie nie wyobrazam na slodycze nie moge patrzec jak go 2 razy dziennie jem;d chudne szybko......... bez niego ani rusz (sprawdzilam juz 3 razy).
Stary 2007-09-14, 14:45   #45
bryczek18
Raczkowanie

ja biore je trzeci dzień i od tamtej pory tylko siku robiłam :/
Stary 2007-09-14, 14:53   #46
summerlove01
Raczkowanie

widocznie na jednych dziala, na innych nie
"Jeżeli szukasz Domu, a znajdujesz Piaszczysty Dołek, zacznij szukać Dołka. W ten sposób będziesz pewien, że Dołka więcej nie znajdziesz. Natomiast znajdziesz wtedy być może coś, czego wcale nie szukasz, i może to będzie właśnie to, czego szukasz naprawdę..."
Stary 2007-09-14, 19:30   #47
OnLy,,I"
Raczkowanie

Mam pyatnko...CZy chrom jest równie dobry jak ten applefit? Bo słyszałam że nie chce się po nim jesc słodkiego?!
OnLy,,I" jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-14, 20:13   #48
joasia65
Raczkowanie

Zgadzam się w 100%z summerlove01 brałam Aplefit przez 3 tygodnie i nic nie schudłam. Biorąc go regularnie miałam zaparcia ale gdy przypadkiem zdażyło mi się go zapomnieć to wypróżniałam sie normalnie. Chciałam do końca skonczyc opakowanie mysląc ze moze jednak cos to da ale gdzieś w necie wyczytałam ze w pewnym stopniu wpływa na działanie tabletek anty. I tak na mnie nie działał więc wolałam nie ryzykowac.

Cytat:
Napisane przez brokoolka Pokaż wiadomość
jesli moge polecic komus na kogo aplefit nie dziala to polecam therm line II. Duzo drozsze ale w moim przypadku skuteczniejsze.
Również polecam w moim przypadku therm line II zadziałał bez problemów
Stary 2007-09-17, 07:18   #49
bryczek18
Raczkowanie

jestem po pierwszym wazeniu po tygodniu diety i brania aplefitu. na wadze 0,5 kg mniej. ale wydaje mi sie ze to raczej nie jest efekt schudniecia :/ poza tym mam zaparcia po tym apleficie :/ w ogole nie zmniejsza apetyetu. po therm line nie mialam zaparc i rzeczywiwscie mniej chcialo sie jesc. nie wiem co mam ztym aplefitem teraz zrobic bo szkoda mi cale opakowanie wyrzucic a z drugiej strony po co sie meczyc biorac go :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-17, 19:24   #50
summerlove01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bryczek18 Pokaż wiadomość
jestem po pierwszym wazeniu po tygodniu diety i brania aplefitu. na wadze 0,5 kg mniej. ale wydaje mi sie ze to raczej nie jest efekt schudniecia :/ poza tym mam zaparcia po tym apleficie :/ w ogole nie zmniejsza apetyetu. po therm line nie mialam zaparc i rzeczywiwscie mniej chcialo sie jesc. nie wiem co mam ztym aplefitem teraz zrobic bo szkoda mi cale opakowanie wyrzucic a z drugiej strony po co sie meczyc biorac go :/
wlasnie.. mi tez prawie cale opakowanie zostalo ale nie mam zamiaru sie truc.. tym bardziej, ze nic mi nie pomaga..
Stary 2007-09-18, 07:51   #51
bryczek18
Raczkowanie

tak sie jeszcze zastanawiam bo wczesniej bralam blonnik ananasowy i tez mialam po tym zaparcia. wiec to na bank blonnik na mnie tak dziala. tyle ze wszedzie pisza ze trzeba brac jak najwiecej blonnika ktory poprawia przemiane materii i perystaltyke jelit ( nawet farmaceutka powiedziala mi ze w sumie to wszyscy powinni brac blonnik w tabletkach bo spozywamy go za malo i mamy niedobory ). to w takim razie skad u mnie odwrotna reakcja na blonnik????
Stary 2007-11-18, 12:46   #52
choineczka
Przyczajenie

Wink Aplefit a antykoncepcja

Witam dziweczyny mam pytanie odnosnie tabletek aplefit czy je stosowayłyście i czy schudłyscie czy ćwiczyłyscie przy tym i przedewszystkim jak reaguja z antykoncepcja gdyz wyczytałam ze osłaniaja one cos gdzie sie wchłania tłuszcz i moze to zmniejszyc wchłanianie sie tabletek anykon. czkeam na odpowiedzi pozdrawiam
choineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 14:18   #53
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: Aplefit a antykoncepcja

Cytat:
Napisane przez choineczka Pokaż wiadomość
Witam dziweczyny mam pytanie odnosnie tabletek aplefit czy je stosowayłyście i czy schudłyscie czy ćwiczyłyscie przy tym i przedewszystkim jak reaguja z antykoncepcja gdyz wyczytałam ze osłaniaja one cos gdzie sie wchłania tłuszcz i moze to zmniejszyc wchłanianie sie tabletek anykon. czkeam na odpowiedzi pozdrawiam
myślę, że warto poczytać tutaj w wątku, wszystko pisze...

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-18, 15:49   #54
Tataraczka
Rozeznanie

Dot.: Aplefit a antykoncepcja

Brałam Aplefit przez 3 tygodnie, i niestety widzę same negatywy:
- masakryczny wysyp pryszczy
- nie zmniejszył apetytu na słodycze,wręcz przeciwnie
- jak dziewczyny zauważyły, powoduje zaparcia
Teraz zamierzam kupić Therm Line II,może coś pomoże.
Stary 2007-12-08, 19:51   #55
sloneczko00
Przyczajenie

a ja mam pytanie.czy przestając brac owe lub o podobnym działaniu tabletki następuje efekt jo-jo?
sloneczko00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 20:04   #56
Aga0122
Przyczajenie

Question niepewna

hej zainteresowalao mnie wasze forum czytajac wasze wypowiedzi na temat Aplefitu nurtuje mnie teraz niepewnosc gdyz chce zaczac brac ten lek ale boje sie ze nie bedzie skutkowal pomozcie plissssssss
Aga0122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-13, 21:00   #57
Smile_Smile
BAN stały

Dot.: niepewna

Cytat:
Napisane przez Aga0122 Pokaż wiadomość
hej zainteresowalao mnie wasze forum czytajac wasze wypowiedzi na temat Aplefitu nurtuje mnie teraz niepewnosc gdyz chce zaczac brac ten lek ale boje sie ze nie bedzie skutkowal pomozcie plissssssss
musisz sama sprawdzic, na jednych dziala super na innych nie.
ja gdy nie biore aplefitu i jestem na swojej diecie prawie nie chudne gdy nie cwicza, zas jedzac aplefit 2 x dziennie i bedac na tejze diecie tez nie cwiczac- chudne jakbym sporo cwiczyla, czuje ze mam jakis szybszy metabolizm, zero zaparc a wrecz przeciwnie - 2 razy dziennie ubikacja,no i ochota na slodycze zerowa, tak wiec, na wszystkich dziala inaczej, sama musisz sprawdzic...
Stary 2007-12-20, 19:06   #58
sidorcia
Rozeznanie

czy jest jakieś ograniczenie wiekowe na ten Aplefit?
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-03, 14:35   #59
camra
Raczkowanie

Na opakowaniu pisze, że preparat przeznaczony jest dla osób dorosłych z wyjątkiem kobiet w ciąży i matek karmiących.
Od jutra zaczynam jego stosowanie 2x dziennie: przed śniadaniem i przed posiłkiem o 14.30.
Po 2 tygodniach wrócę tu żeby wam powiedzieć o efektach....
camra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-06, 11:08   #60
kuba2904
BAN stały

Powiem szczerzy ten preparat jest niesamowity!!Biore go juz ponad tydzień a przez pierwsze 3 dni zażywania schudłem dokładnie 2,7kg!!!!!!!!!!
kuba2904 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości