![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: głównie zapachy i trochę różności
Iono, bardzo Ci dziękuję za propozycję, ale jednak się nie zdecyduję - wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że Kenzo Amour będzie moim prezentem na Dzien Kobiet, więc z mojej listy "wish" właśnie wypada...
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Tylko Lempicka interesowałabymnie .Nie dobrałabyś do niej jeszcze czegoś z wątku kosmetycznego?Mam sporo próbek aptecznych i nie tylko kremów,próbkę Addicta.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-02-25 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Demeter Brwnie Organza My Insolece Hot couture Cavalli oro próbkę AA naczynka ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Jakie odlewki proponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Freyko, jednak nie zdecyduję się na zapas delicious, tyle, ile mam, wystarczy mi, bo mam jeszcze trochę innych zapachów. Ale nadal interesuje mnie Pleasures Intense, może chciałabyś za nie Eternity Moment C.Klein, 25/50 ml, plus Stella 10 ml w atomizerze? Lub Helmut Lang edp 20/50 ml plus Stella?
Edytowane przez iona Czas edycji: 2010-02-27 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Eternity mam swoje, Helmuta nie znam i w ciemno nie bardzo
![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
cosu mnie za DKNY Be delicious - około 60/100 - Tylko za zapach z wish list. Będę wybredna.? czy to jest edp czy edt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
ok, estee tez wolne, co bys chciala dobrac?
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- jeszcze jutro bede w perfumerii to sobie dokladnie zobacze DKNY - jesli mi sie naprawde spodoba to moze i za euphorie. wiec na razie tylko wstepnie jakbys mogla napisac co ew. chcialabys dobrac do estee sensous. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- wybacz moje niezdecydowanie ale na razie wycofuje estee z watku bo nie jestem do konca przekonana czy chce oddawac ten zapach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Gosiu, niestety w ciemno się nie zdecyduję, bo nie znam zapachu. Z nut wydaje mi się, że by mi przypasował, ale nie mam w tej chwili jak przetestować w perfumerii, więc niestety
![]()
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Ok, a ile byś chciała Lolity? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
3-4ml Lolity + Amla (na moje oko jest jej gdzieś 120ml)? Może być?
Jeśli za mało to krzycz, bo szczerze mówiąc to nie wiem w jakiej granicy cenowej jest My Insolence ![]() EDIT: Jeszcze tylko napiszę, bo właśnie sprawdzałam datę przydatności. Amla jest ważna do 06.2010 Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2010-03-01 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Guerlain Terracota voila d’ete odlewka 9 ml odlewka w atomizerze
to jeszcze mi się u Ciebie spodobało ![]()
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z Amarige to na pewno podoba mi się werska Amarige Mariage...., za d'amour podziękuję (a Amourka już się pozbyłaś...? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.