![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna Zuzia wymiata! - część kolejna :)
chcialam sie odniesc do jajcunkow Wroblowych i do posta Takiej - co mnie rozchichral i usmial, ale nie moge, bo mi tamten moj kochany wewontek zamkli
to niech sie teraz pocaluja w dupe ( przypomnila mi sie Danuta Szaflarska w filmie "Pora umierac" ![]() ide ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- abo zostane udawalam te histeryczne odejscie ![]() to znaczy ide, bo On napusil wody i bedziem bulgotac Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-02-26 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() <hehe, właśnie odebrałam porcyjkę werbalnego dopieszczenia ![]() Czarny ![]() Na targach prawie posikałam się na stoisku Shoei i Suomy ![]() ![]() ![]() Coś pięknego! Z nadrukami na licencji Eda Hardy'ego i połyskującymi wzorami. No normalnie RE-WE-LA-CJA! Ale 3,5 tysiąca to cholera dużo ![]() A jak wrażenia Twoje i Twojego ![]() Słusznie ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Piers do przodu
|
O Kuro! Udanego bulgotania
![]() Wcięłam na dobry humor miseczkę budyniu waniliowego ![]() Aniele - kolor bike'a boski ![]() Sasine jajcuny wymiatają ![]() ![]() ![]()
#34 |
czyli Endżi
|
Kokoszko, miłego bulgotania - cokolwiek kryje się pod tym kryptonimem
![]() Katty, ja właśnie tak średnio lubię czerwone ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2010-02-26 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie poszlam
bardzo mi sie podoba, ze sie teraz nazywam Okura Okura brzmi tak po chynsko/japonsku - hajaa! Okura! Kasiu, chcialam Ci powiedziec, zes mnie naprowadzila tym budynkiem i jutro go do brzuszka mojego zaaplikuje ![]() Aniele, bedziesz popylac szybko czy popylac wolno na tej czortopchalce*? Nasturcjo, kochaj nas! teraz ide *czortopchalki- tak moja babcia nazywala motocykle dziadka Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-02-26 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
No, przymierzamy się właśnie do Shoeia. Mamy kaski Caberga, ale Shoei spodobały się nam bardzo... TŻ szuka szczękowca dla okularników
![]() Na mnie duże wrażenie zrobiły Triumphy ![]() ![]() ![]() ![]() KasioSan - ![]() A, Okuro, podoba mi się Twoja ksywa. Okura to brzmi dumnie! ![]()
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2010-02-26 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Określonko strasznie słodkie, nie spotkałam się z nim jeszcze ![]() Cytat:
![]() Brat ma Shoei i bardzo sobie chwali. Można do nich dokupować różne pierdołki i bajerki. Jakieś elementy wyciszające, usztywniające... No i wizualnie są przepiękne. Ponadto w testach bezpieczeństwa wypadają dobrze. Już Wam zazdraszczam ![]() Triumphy były sporym, pozytywnym zaskoczeniem ![]() A jaka była obsługa u BMW ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
#40 |
Zakorzenienie
|
Handzia obmacywała wszystko, właziła na każdy motor, domagała się cukierków, ulotek, kalendarzy, baloników, pozowała do zdjęć (nie naszych!
![]() ![]()
#41 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Przylajzłam
![]() doczytałam piąte przez dziesiąte ![]() Okura brzmi jak O'Hara ... nie wiem czy to dobrze ![]() ... bowiem "Scarlett O'Hara nie była piękna" - tak napisała jedna pani w słynnej książce, co ją potem sfilmowali (książkę, nie panią) A poza tym Triumphy to są biustonosze ![]() średniej jakości - kiedyś to był hajlajf w czasach siermiężnych Motór mnie mignął ... dobrze, że miał na sobie Angela, to może nikogo nie rozjedzie ![]() Kiedyś, dawno dawno temu kuledzy moi szkolni udali się na zabawę wiejską. Jednemu jedna panna wpadla w oko i koniecznie się chciał umówić. - A motór mas ? - zapytała owa. Na takie dictum jemu ochłódło ![]() edit ; a co Wy, kurka, macie prawie wszystkie reklamy w podpisach ? ![]() (nie reklamy prawie wszystkie, tylko Wy Prawie Wszystkie)
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2010-02-26 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
BigM - to ta akcja z Vichy - stres w wielkim mieście
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Witaj nowy wątku
![]() Aż spiewac się chce Zacznij od Bacha ![]() Sasine jajcuny paluszki lizać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Secco
![]() Katt ![]() Na sztorc ??? ![]() ![]() Pijesz coś ?? ![]() ![]() Magdulenko ![]() Shachownico witaj ![]() Cytat:
![]() Nasturcjo wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Witam w nowej odsłonie wontku ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |||
Zadomowienie
|
Ładnie ćwierkasz Takuniu
![]() Jak to? ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kwiecie ![]() Z okazji urodzin życzę Ci: coby maszyna się nie zacinała, zawsze dobrze pracowała, nigdy Cię nie denerwowała, radość przez to sprawiała ![]() I jeszcze - uwaga: - Wydepilowana czy nie wydepilowana czuj się zawsze kochana!!! Wróblowata twórczość radosna ![]() Jubidubidu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chciałabym ja Cię w akcji zobaczyć ![]() Ale poważnie... wiem jak mogą wyglądać frywolitki ![]() Do nich potrzebny ocean spokojności i morze cierpliwości ![]() No, no... Szachownico... A zestaw do filcowania to co to takiego? Cytat:
![]() Edytowane przez passero Czas edycji: 2010-02-27 o 00:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Nasturcji życzę sto lat z Unym i z Maszyną od Unego
![]() dobrej nocy Kury, OKury, Wróble i Ptaszyska Wszelakie śpijcie należy Wam się |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
witam
. ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- czyżbym była pierwsza .....
#49 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Wydepilowanej Nasturcji 100 lat z maszyną,Martyńczukami i Lubym życzę ![]() Nie mam winka,więc toast kawą robię.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |||||
Zakorzenienie
|
Witajcie w nowym wątku
![]() wczoraj miałam w planach przyjść i pomóc dobić poprzedni, aleście tak się na niego rzuciły, że jak przyszłam to już nie było co dobijać ![]() Cytat:
i będziesz przynosić na zloty swoje wyroby ? ![]() ![]() Cytat:
tu nie ma, w profilu nie ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo ja bym chciała strasznie ![]() Mammito ![]() ![]() Cytat:
![]() To ja się dołączam do życzeń dla Nasturcji. Niech nam kwitnie radośnie! ![]() ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, wszystkiego najlepszego
![]()
#52 |
Zakorzenienie
|
Helol w sobotni poranek
![]() Zara pedzimy na basen ![]() Udanego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
![]() Miłej soboty |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż mi goopio trochę, Anioł ma kask czarny, taki erotic, a ja mam beżowy w białe kwiatuszki ![]() ![]() Tymeno - ![]() Mamciu - ![]() Agoo - masz gary? Czesio w sobotę! ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Ania powrocila. To dobrze. I napisala posta, w swoj sposob, a ktorego to sposoba mi brakowalo podczas Aninej nieobecnosci. A Irce zara odpisze, co wrzeszczy? co wrzeszczy na Okure? ![]() Nasturcjo, z okazji urodzin zycze Tobie abys nas kochala zawsze. Bo z tej milosci powstaja inne milosci. Bo to jest kolo zamkniete. Dobrze Tobie pozyczylam Nasturcjo? A Schahownica bedzie robic jakies frywolitki. A ja nie wiem co to jest i dlaczego takie trudne ... Ale sie dowiem. i jeszcze Wam cos powiem jestem grzeszna ano, po waniennym bulgotaniu mysl nas naszla taka - idziem w miasto i poslim i bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Hej hej sobotnio
![]() Ależ piękny dzionek! Słonko w Gdańsku i 5 stopni na plusie ![]() ![]() Zmykam na zajęcia, do wieczora ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Okuro ![]() Do tego kupuje sie zestaw? Jaki, gdzie? Też chcę je robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, że też ja nie wiedziałam, że jest coś takiego jak frywolitki.
Takich jeszcze ni mom ![]() Nasturcyjo miła, ślę życzenia wszystkiego co sobie tylko wymarzasz w swojej głowie po cichutku i całkiem głośno ![]() ![]() ![]() ![]()
#58 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Garaż pod Łodzią ...
łódź z garażem ... jaki to pięknie brzmi ... dobrze, że ta Łódź w w suchym doku, Sasio ![]() ależ pięknie jajeczkujesz ![]() hejloł ![]() Nasturcji - wspaniałości życiowych
przez następnych sto lat ![]()
#59 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasturcjo wszystkiego najlepszego ![]() Aniołku nic nie widzę ![]() Gdzie szukać? Miłej soboty ![]() ![]()
#60 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nasturcjo, wszystkiego najlepszego ![]() ![]() I miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.