Wasze opisy na gg, część XVII - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 18:49   #31
Istotka z Bajki
Zadomowienie

Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII

Istotka wita w nowej części

Co jest we mnie najpiękniejsze? Stuprocentowa niezależność i to, że zawsze się mnie słuchasz.

Koncert można uznać za udany, jeśli na drugi dzień nie możesz utrzymać głowy w pozycji pionowej.

Biegali parami, lecz nie potrafili wspólnie chodzić w zaprzęgu, nie na dłuższą metę. W końcu zawsze jedno chciało zrobić wio, podczas gdy drugie robiło prr.

Nigdzie nie jesteśmy bardziej samotni, niż leżąc w łóżku, z naszymi tajemnicami i wewnętrznym głosem, którym żegnamy lub przeklinamy mijający dzień.
Stary 2010-02-28, 18:51   #32
laurettee
Przyczajenie

Chodź, poudajemy, że zwariowaliśmy na swoim punkcie <3

Teraz się pozbierałam.Nie jestem już tak perfekcyjna
jak wcześniej, nie potrafię już tak pięknie żyć,
nie potrafię szczerze się śmiać.
Ale jestem.
Wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny cho ler nie pu sty dzień.
Nie utrudniaj mi tego. Nie wracaj.

Co mogę powiedzieć o sobie? Przecież nie prawdę. Nikt, prosząc o to, nie chce usłyszeć prawdy. Nie o mnie. Chcą widzieć stworzoną, umalowaną i ubrana przeze mnie manekinkę. Ładna buzia, małe, pełne usta pokryte warstwą pomadki w kolorze naturalnym. Oczy naturalnie podkreślone. Naturalny fluid i korektor pod oczy. Bo manekinki nie mają cieni pod oczami, chociaż zarywają noce. Żebra, delikatnie przebijające się przez muśnięta słońcem skórę. Płaski brzuch, wąska talia, chude uda i paznokcie pociągnięte lakierem. Naturalnym.
Śnię o dziewczynce, którą byłam. Włosy rozczochrane po całym dniu zabawy. Buzia umazana czekoladą. Okruszki na bluzce i rozwiązane sznurówki. Głowa pełna planów, a wszystkie możliwe do zrealizowania. Zamek z piasku, schody do nieba i skrzydła. Potrafię latać. Budzę się…
Włosy rozczochrane- przeczesuję. Podwinięty rękaw piżamy- opuszczam. Zęby- idę umyć. Manekinki cały czas pachną gumą malinową. Przeglądam się w lustrze.
„ Nie próbuj więcej latać. Już nie pamiętasz, jak to się robi”- mówi.
Maluję się. Niczym klaun zakładam maskę kosmetyków. Domalowuję uśmiech. Podkreślam zainteresowanie Twoimi problemami. Zakorektorowuję swoje. Jestem gotowa na spotkanie z Tobą.
Idziemy razem. Przepuszczasz mnie w drzwiach. Udało się, wszyscy widzieli. Obejmujesz, szepczesz do ucha. Nie wiem co, nie słucham. Pilnuję, aby uśmiechnąć się w odpowiednim momencie. Pilnuję, żeby brzuch był wciągnięty. Pilnuję wszystkich tych, których obdarzyć muszę poranną dawką uprzejmości i tych, którym mam utrudnić życie. Bo nie pasują do naszego świata manekinów, który tak uparcie kreujemy. Myślą, że wystarczy to, co w środku. Potrzebne jest jeszcze odpowiednie opakowanie. Ładny, błyszczący papier i wstążka. W pasującym kolorze.
Tak właściwie, to mnie nie znasz. Zdziwiłbyś się, gdybym wpuściła Cię do siebie. Gołe żarówki, które kiedyś świeciły pomysłami, teraz już przepalone. Ściany, niegdyś zamalowane koncepcjami przyszłości, puste. Półki na książki zastawione poradnikami. Sposób na idealną sylwetkę. Jak spełniać oczekiwania? Sto powodów, dla których wstajesz rano z łóżka. Zamiast łazienki SPA. Zdjęcia wygłodniałych modelek w lodówce. Mój pokój, niczym ze sklepu meblowego. Czysty. Rozświetlony. Stylowy. Odpowiedni.
Czy nie to widzisz, patrząc na mnie? Tak mnie opiszesz, prawda?
Nie. Powiedziałbym, że jesteś piękna.
Nie, nie jestem piękna. Jestem pustką, odzianą w piękny kokon. A cóż jest pięknego w pustce?
laurettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:00   #33
jogobella_musli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GwiazdkiNaBaterie Pokaż wiadomość
kradnęęęęęęę

znikły już piękne sny , a pojawiły się koszmary.

oddałam kiedyś serce , ale zostało zwrócone.
Powiedziałeś 'zapomnij o mnie' gdy stałam przed domem.

Możesz miec każdego , a przjmujesz się tym głupkiem.

'Kocham Cię i tylko Ciebie mi potrzeba . Jesteś moim słoneczkiem , które ciągle mnie ogrzewa.

'To niesprawiedliwe , że tyle osób cierpi.
Czemu tylko w filmach jest miłośc aż do śmierci?.?

Skończyło się coś ? to zamknij ten rozdział .
Nie myśl dłużej o tym.
Dosyc smutnych doznan.
Myśl pozytywnie z głową podniesioną.
Walcz o te szczęście. Pokaż, że masz honor.

Ach..nawet nie wiesz jak mi miło cukiereczku !
kradnij ! na zdrówko ! ...XD

I wiedz...
że ja też okradam !
jogobella_musli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:04   #34
Magari91
Zakorzenienie

papergirl - wyróżnienie od Ciebie? Jestem w niebie Ach co za radość we mnie wstąpiła

Daj mi twoje skrzydła, żeby uciec z mojej wieży z kości słoniowej.

Czołgam się i czołgam. Nie moge wstać. Wszystkie te lata milczenia, ale nie poddam się

Czemu.. Czemu po prostu nie zostawisz moich myśli w spokoju? Czy to była jedyna droga? Nie powinnam była pozwolić ci zostać

Patrząc w niebo szukam odpowiedzi

wszystko, co bylo i jest, zaczyna sie od marzen

zeby przetrwac musisz zawsze podazac do przodu, nigdy wstecz

zasada 808 : jeśli coś jest ma prawo odejść.
Paralogiczna

coonfiesame.blogspot.com - moje kosmetyczne recenzje
Magari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:05   #35
crynow
Przyczajenie

" musiało minąć kilkanaście sekund , żebym zrozumiała , dlaczego znowu patrzę w dół i na powrót wychodzą mi rumieńce - a także czemu nerwy skręcają mi żołądek , skąd w moich oczach wzięło się tyle wilgoci i z jakiego powodu mam ochotę wybiec z pokoju . odrzucenie - to było to . tak silnie nie poczułam go jeszcze nigdy w życiu . "

- [ ... ] ja i małżeństwo ? mamo ! musiałabym spaść z jakiegoś drapacza chmur , postradać wszystkie zmysły , być w głębokiej depresji lub zamienić się głowami z jakimś cholernym romantykiem . - Boże drogi .. jak te czasy się zmieniają . a ja zawsze myślałam , że to trzeba się po prostu zakochać .

na zawsze ? na zawsze to można sobie rękę amputować.

to On zawsze był tym od gadania , pocieszania i mówienia , że wszystko będzie " za***iste jak stepujące misie "..

nie wierzę w miłość , ale nie obrażę się jak mnie pokochasz. ;*

jedyne co Ci pozostało to świadomość , że oddychasz tym samym powietrzem co ja .

a więc to już parę miesięcy odkąd Cię nie ma . ja wciąż żyję - tak jak prosiłeś . każdego ranka połykam garść tabletek przeciwdepresyjnych , zgodnie z zaleceniem doktora . wychodzę z domu dwa razy w tygodniu . raz na cmentarz i raz do kościoła . do kościoła , by wykrzyczeć Bogu , że w niego już nie wierzę . wiesz ? nawet się uśmiecham . trzy razy dziennie - tak jak prosiłeś . i już nie płaczę . a ludzie mówią , że nie mam serca . nawet nie wiedzą , że mają rację . nie mam serca . zabrałeś je ze sobą .
Stary 2010-02-28, 19:06   #36
AluSska14
Raczkowanie

Ja Cię kocham, a Ty kpisz...

boje się szczęścia, bo przyzwyczaję się, że jest
a ono zniknie

Wiesz, że ja zawsze tęskniłam za Tobą już troszeczkę, nawet gdy byłeś blisko mnie? Tęskniłam już
tak sobie trochę na zapas. Żeby później tęsknić mniej, gdy już pójdziesz do domu. I tak nie pomagało...

Czasami wystarczy ciepło, uśmiech znany...Wystarczy, że będziesz na wyciągniecie dłoni, na głębokość wzroku, na słyszalność serca...

Tak bardzo boję się dnia, gdy o mnie zapomni. Gdy obudzi się rano i nie pomyśli o mnie. Gdy przypadkowy zapach na ulicy nie przywoła mu mojego obrazu. Tak bardzo boję się, że nasza cudowna stara ławka w parku będzie dla Niego już tylko ławką, a uwielbiany przez Nas kompot z jabłek tylko kompotem z jabłek. Boję się i nic na to nie poradzę...

Ważne kto jest w myślach, czy to z kim się sypia?

Nie liczę dni. Przestraszyłabym się, że minęło ich aż tyle...

- Już mnie nie lubisz?
- Kocham przecież...

Nawet się nie spostrzegłam kiedy zaczęło mi zależeć. Nagle zaczęłam się zakochiwać...

Nie wiem co kocham bardziej : Ciebie, czy tęsknotę za Tobą...

Gdyby ktoś mnie spytał: Czemu właśnie On? Nie znałabym odpowiedzi.

On jest więcej niż mężczyzną, a to jest więcej niż miłość

Od czasu przestałam z Nim pisać, trzech facetów chciało się ze mną umówić. Przystojni, podobali mi się. Jednak odmówiłam każdemu, choć On nie odzywa się już od miesiąca... Nie potrafię umówić się z kimkolwiek innym, nie potrafię rozmawiać z kimkolwiek innym... Nie potrafię...
Stary 2010-02-28, 19:07   #37
beautiful_lie
Zakorzenienie

co wieczór wpie.rdalasz się w moje myśli.. naucz się ku.rwa pukać!
Byłoby cudownie, gdybyśmy zatrzymywali się częściej"
beautiful_lie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:14   #38
Elizabet0909
Zadomowienie

Aa ja nie brałam udziału w poprzednich częściach, ale również się przyłącze.

1.) Zamknę oczy i inny otwiera się świat.
2.)"Goodbye, my hopeless dream.."/ Żegnaj mój beznadziejny śnie.
3.)Spoglądam wstecz, i widze tyle pustych godzin.
4.) Codziennie marze, by iśc całkiem inna drogą.
5.)Najpiękniejszy widok to Twoje oczy patrzące na mnie...
6.) Czekam na kolejne zajęcia z Nim<3
7.).. I znowu zrobiło się szaro.
8.)Udowodnij że potrafisz czarować..
9.) ' Zapachy jak tłuste amorki unoszą się nad łąką'
10.) Wehikuł czasu <3

http://www.suwaczek.pl/cache/066282dd96.png

Pokonałam skoliozę!
Elizabet0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:14   #39
Sharmila
Zadomowienie

Czas na zmiany. Życie to chwila, a chwila nie trwa wiecznie ..
Stary 2010-02-28, 19:15   #40
crynow
Przyczajenie

miło jest być z kimś , kto na pytanie ' co u Ciebie ? ' odpowie ' jestem chudy i głupi . ' mimo wszystko , naprawdę miło .
Stary 2010-02-28, 19:24   #41
Zaczarowana xdd
Raczkowanie

Zaczarowana Witaa ! .

POWRACAM ! . *

- Kochaj mnie!
- Co?
- Tak, żebyś nie spał w nocy, zastanawiając się czy ja aby na pewno śpię sama. Żebyś skręcał się z zazdrości, widząc mój uśmiech skierowany do innego chłopaka. Żebyś czuł ... nie, nie radość. Radość, to za mało powiedziane. Niewysłowioną ekstazę widząc moje oczy patrzące w Twoją stronę. No, kochaj tak!

Nie wiem, dlaczego odkładamy rzeczy na później, ale gdybym miała zgadywać, to chyba powiedziałabym, że ma to wiele wspólnego ze strachem. Strachem przed porażką, strachem przed odrzuceniem, czasami po prostu ze strachem przed podejmowaniem decyzji, bo co jeśli się mylisz? Co jeśli popełniasz błąd, którego nie naprawisz ?

musiał odejść, choć nie wyobrażał sobie życia bez niej. wiedział, że odchodząc dzisiaj może już nigdy więcej nie znaleźć klucza do jej serca. cierpiał, bo po raz kolejny los udowodnił mu, jak kruche bywa szczęście. pocałował ją w policzek, wdychając może już po raz ostatni zapach jej ciała.

gładzisz moją twarz, patrze na Ciebie wydawałoby się spokojnie, ale nawet nie zdajesz sobie sprawy jaka jestem przerażona. Tyle we mnie strachu, że to nasz ostatni raz.

kładę się dość późno , każdego wieczoru czekam aż może dostane wiadomość o treści 'należysz do mnie'.

- A co z Twoimi marzeniami? Chciałaś zdobyć świat..
- On jest moim światem.
... a tak bardzo tego nie chciałam, tak bardzo się broniłam ..

masz chyba takie coś, kurczę nie wiem, nie umiem określić, może to oczy, może coś innego, coś co nie pozwala mi odejść w żaden sposób.

Wystawiam kolce, chociaż czuję, że ta osoba bardzo chce mi pomóc i rozumie, że siła to maska, a ja potrzebuję dużo ciepła. Głaszcząc mnie, można się zranić.

po długich tygodniach pozbierałaś się. ale wiesz, że nadejdzie taki dzień, kiedy znowu go zobaczysz i w sekundzie rozsypiesz się na kawałki.

a on? on tak po prostu bierze co jego i wychodzi. przecież to aż niepoważne. ale właśnie tak się czuję. "niepoważnie". to dobre słowo. bo jak w tym świecie czuć się poważnie, gdy ktoś zabiera Ci kawałek serca i wychodzi?

ze słuchawkami w uszach pod wiatr codziennie szła,
przez Niego bała się miłości bardzo tak...

Nie ufaj mi. Potrafię perfekcyjnie kłamać. Sam mnie tego nauczyłeś.

Nie sądziłam,że wystarczy jedno spojrzenie,abym nie mogła Cię już nigdy zapomnieć.

.

Nigdy nie będę już śnić o tym, by ponaprawiać błędy
Nie będę szukać chwil - tych, które odeszły .

Edytowane przez Zaczarowana xdd
Czas edycji: 2010-02-28 o 19:32
Zaczarowana xdd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:25   #42
Diva069
Raczkowanie

marikab,cornels,uwielbiaj :sercuje:

może nie jesteśmy na tyle silni by żyć w samotności ale na szczęście nie musimy .

gwiazdy wciąż suną beztrosko po niebie .

wspólnie będziemy tworzyć nową historie . <3

ucieczka w milczenie .

będziemy żyć póki starczy nam sił .

dni przelatują przez palce .

photoblog.pl/fornicaras/

Diva069 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:26   #43
d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733
Konto usunięte

Mam przeczucie, że miłość powinna mieć trochę bardziej czarująco różowy kolor...

Now you may kiss me.

mozesz teraz mnie pocałować.

Wiesz, mam już potąd twoich złych humorów! Uśmiechnij się! Rechocz! Ciesz się życiem! Obudź się!

Nie stać Cię na nic więcej sknerusie.? Myślisz ,że to wystarcza.? Ja chcę Twoje serce.
d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:27   #44
blondii69
Zadomowienie

GG do blondii69

xxxLOLKAxxx

witam w nowej części (Martyś;*), życzę dużo weny, optymizmu i niedenerwowania innych, którzy znają regulamin na pamięć i mają dość przypominania o nim innym apeluje do paru Talenciar, żeby wróciły.

mam świeże ślady na szyi, jakby po ukąszeniu żmii.

między byciem złym, a dobrym pozostaje jeszcze opcja bycia sobą.

głuchego nie pytaj o dźwięki, chudego nie pytaj o otyłość, świni nie pytaj o wdzięki, ale mnie zapytaj o miłość.

..i są momenty w życiu, kiedy jest Ci wszystko jedno..

www.blondii69.fbl.pl

www.formspring.me/blondii69

"mam nadzieję, że wiesz,
jak czasem Cię nienawidzę,
Boże"

Marika, Gloria [*]

blondii69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:28   #45
agusieqq
Przyczajenie

- oddycham nadzieją na nowe życie.
- dostałam kieszeń pełną snów.
- pragnienie większe niż pusta lodówka.
- jeszcze próbuje zaprzeczać, że nic nie czuje.
- Twój uśmiech, Twój dotyk jest w przeszłości pogodzony z teraźniejszością, że nigdy nie wrócisz.
- zanim stracę oddech gdy światło zgaśnie.
- nie mam ochoty na rozmowy o bzdurach.
- tylko popatrz i spojrzeniem wyznawaj mi miłość.
- cierpię w samotności roniac Lzy.
- Twoje zeradzieckie usta.
- Skarbie zrzucamy maski.
- Lalka uległa pozora.
- chcesz ? czy marnujesz moj czas. ?
- brak mi oddechu i zapachu Twego ciała.
agusieqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:30   #46
latin
Zakorzenienie

XVII.
Siatkarka18 , dziękuję z całego serca za wyróżnienie. ; )
martiska , w takim razie trzymam kciuki za Ciebie i życzę wytrwałości.
nienaruszona , xxxLOLKAxxx - słodziaczki. <333
seventh heaven , przecudna !

życie to sen wariata.

- kochanie, Ty płaczesz?
- nie, tylko mi się oczy pocą.

nie bez powietrza, nie bez wody, nie bez jedzenia, a bez muzyki umrę śmiercią natychmiastową.

bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. bywają takie rozmowy, które są wstanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. nie możemy ich przewidzieć. nie możemy się na nie przygotować. czyhają gdzieś na nas, zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.

skąpani w czarnym słońcu pokonamy bariery.

ktoś powiedział, że mój cel życia jest próżny. żyję dla sukienek Gucciego. żyję dla Cosmopolitanów. żyję dla przystojnych chłopców i ich Lexusów. żyję dla nocy, których nie pamiętam, z ludźmi, których nigdy nie zapomnę. i jeżeli to czyni moje życie próżnym... to chcę, aby właśnie takim było.

teraz była szczęśliwa, że nie cofnęła się. ale i znudzona, bo nie wiedziała, co począć z resztą czasu, który jej pozostał.

na mapie naszego życia są miejsca zaznaczone ledwie widoczną przerywaną linią - tu drobne zdarzenia mają mniejsze znaczenie, i obwiedzione grubszą kreską - to granice naszych losów. byłem pewien, że to spotkanie mieściło się w samym centrum mojego losu.

nigdy nie wierz w takie zdanie: "nie przejmuj się, przecież nikt o tym nie wie." to bzdura. Ty wiesz i to wystarczy. wiesz o tym, co zrobiłeś i będziesz musiał z tym żyć, dlatego nie jest to żaden argument.

nie ma ludzi niebezpiecznych dla otoczenia. to otoczenie jest dla nich niebezpieczne, oni tylko się bronią.

jest jeszcze na świecie rozsądek? czy już zostały na nim tylko s****ysyństwo i pogarda?

czas stanął w miejscu. rozpoczęła się wieczność.

szukaj tego, co jest tak ważne, że życie bez tego wydaje się niewyraźne.

Stary 2010-02-28, 19:33   #47
jednaZwielu
Raczkowanie

i chyba wykorzystałam już wszystkie możliwie happy end'y.

bo ja jestem ta zła.

nie warto.
Warto
?

jednaZwielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:34   #48
dreams_x33
Zadomowienie

GG do dreams_x33

Witam , witam Drogie Panie w nowej części

-. i płakała całą noc , choć wiedziała że nie warto ..

-. Nigdy nie zastanawiałam się nad tym jak umrę , ale za kogoś kogo się kocha , wydaje się dobrą śmiercią < 33 .

-. codziennie marzę by iść całkiem inną drogą ..

-. i nie mów jej że zapomnieć ma..
dreams_x33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:35   #49
beautiful_lie
Zakorzenienie

Diva069, latin. - okradłam.
kochanie, naucz się słuchać.. przecież szczęście czasem puka bardzo cicho.
Stary 2010-02-28, 19:35   #50
Drift
Wtajemniczenie

nienaruszona, cornels, _untouched_, marikab, jogobella_musli - jeeej ! Dziękuję wam utalentowane stokrotki z całego serca to tak wiele dla mnie znaczy, strasznie mi miło <3 ;**

CookieCrisp - matko aż się zajarałam jak zobaczyłam swój nick ! Zaszczyt normalnie, cudownaś ! <33.

3martyna3 - jesteś, nareszcie ;* tak mi Cię brakowało, nie znikaj mi już więcej dobrze? <333. Moje najwspanialsze maleństwo ;**

Zjeść miłość ze smakiem. Oblizać po niej palce.
Strawić i wydalić. Marzę o tym.

Zazwyczaj czuję smutek. Zazwyczaj z twojego powodu.

...witam was w nowej części. Życzę weny wszystkim ;**
Stary 2010-02-28, 19:35   #51
crynow
Przyczajenie

dwa dni temu miałam urodziny. dostałam wiele życzeń. miło, że tak o mnie pamiętają (nie wnikając w to, ile w tym szczerości). ale wiesz, co jest najgorsze? że nie dostałam życzeń od Niego... mimo, iż tak zapewniał, że będzie pamiętał... każdą wiadomość czytałam tak, jakby miała być właśnie od Niego, a za każdym razem nadawca był inny. wystarczyło by głupie: sto lat czy też wszystkiego najlepszego. ale była tylko cisza. milczenie, które przenikało do mojego serca i tworzyło iskierkę bólu. i wiesz? On był moim jedynym marzeniem urodzinowym. taki prezent chciałam dostać.
Stary 2010-02-28, 19:53   #52
marikab
Zadomowienie

agatka944 - nie jestem talenciarą, nie powinno mnie tam być
beautiful_lie - co Ci się stało? dlaczego byłaś w szpitalu?
czarnaalbk - nie jestem wielka, dość niska jestem
xxgroszek07xx - ja nie talenciara,
Margaretta_1 - zapomniałaś siebie dopisać Skarbie
poprostuAsiss - nie moja wina, że zasługujesz
RozowaSkeyterka - nie ma za co udzielaj się, udzielaj
_ZaagubiOna_ - zmartwiłabym się gdyby było łatwo
ZjedzMnie - złodziej tak ale ja grzeczna jestem
poprostuAsiss, TinyCinderella - niezmiernie mi miło
agatka944, AluSska14, cornels, crynow, czarnaalbk, Drift, xxgroszek07xx, GwiazdkiNaBaterie, Extremalna, IhateU, keeendy, latin, laurettee (gdybyś używała innego koloru byłabym wdzięczna), Magari91, Margaretta_1, nydee, _Panna_Migotka_, papergirl, poprostuAsiss, powiedzcos, poziomkowa_nuta, remembrance, TajemniczaPanna, TinyCinderella, _ZaagubiOna_, Zaczarowana xdd, ZeliNa_ - okradłam

Pędzicie talenciary, już kolejna część

Kiedyś będę miała dzieci. Pewnego dnia przeprowadzę się na wieś, będę hodować kwiaty i warzywa. Może będę miała małą kwiaciarnię. Może będę sprzedawać to, co wyhoduję. A latem, gdy odczuję potrzebę szaleństwa, będę jeździła na festiwale i odwiedzała przyjaciół.

Są ludzie, dla których jestem gotowa zrobić wszystko.

Wszystko jest tutaj, na przestrzeni kilkudziesięciu metrów kwadratowych. Masz to pod nosem. Możesz się schylić i to wziąć, cokolwiek zechcesz.

Pamiętam ludzi, których mogę już tylko pamiętać.

To Ją nakręcało, tak jak w dzieciństwie, kiedy przechodziła przez rzekę po barierce mostu kolejowego. Rodzaj wyzwania.
Stary 2010-02-28, 19:53   #53
grise
Rozeznanie

GG do grise

mrr ależ my szybkie ..następny wątek .łohoo
witam myszunie

...
dzięki wielkie za pochwały ..wszystkie kocham słodko

w powietrzu jest słodycz

A w moim umyśle wszystko śmierdzi, cuchnie bez ciebie

sypnęłam księżycowym pyłem w twoje włosy, wsadziłam gwiezdne światło do twoich bardzo niebieskich oczu

buntownik na scenie buntu

Widzę słońce w drzewach i czuję powiew psychodelicznej bryzy

Czy możesz chwilkę poczekać gdy ja zabiorę siebie

Kołysz mnie na powieszonej oponie pod mlecznym zmierzchem

Coś opuściło mnie i nie mam pojęcia dokąd to poszło

Stary 2010-02-28, 19:57   #54
jogobella_musli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jednaZwielu Pokaż wiadomość
i chyba wykorzystałam już wszystkie możliwie happy end'y.

bo ja jestem ta zła.

nie warto.
Ach!
Okradam bomboniereczko !
jogobella_musli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:57   #55
CookieCrisp
Raczkowanie

GG do CookieCrisp

Witam wszystkie w nowej części

......................... ...

Nie drżyj. To tylko miłość
Jak rana w przylepce chleba

nigdy się nie chwalił, nie opowiadał o sobie. nie złościł się, nie denerwował... był jakby bardzo prosty a jednocześnie dostojny.

Nauczyłeś się k o c h a ć, naucz się k ł a m a ć..

On, On, Ona. Zasada jedności czasu, miejsca i akcji- zachowana.
Wszystko wskazuje na to, że co najmniej dla jednej z tych postaci to będzie tragedia...

Bo mam być taka, sraka, owaka.

to nic ,że serca mi pęka z nadmiaru smutku.

nie jestem pewna.

nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma.
może stoję obok Ciebie...
[caroline060]

CookieCrisp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:58   #56
RozowaSkeyterka
Zadomowienie

GG do RozowaSkeyterka

-Sialalala!
-Co ty robisz?

-Zagłuszam swoje serce, myśli i wyrzuty sumienia..

-Wiesz... Nie wiem jak to powiedzieć.. My chyba.. No wiesz..
-Nie musisz być taki delikatny. Powiedz „wypierdalaj”, bo to właśnie usiłujesz mi powiedzieć?

- Boję się.
- To dowód, że kochasz życie.

- Minęło pół roku, a Ty dalej zapluwasz się herbatą gdy go widzisz.
- Czas jest przeciwko mnie.
- Po prostu nie chcesz o nim zapomnieć.
-Problemw tym, że ja nie mam o czym zapominać. Nie łączyło nas nicoprócz paruprzypadkowych rozmów, uśmiechów i dróg. Po prostu każdejego słowowywarło zbyt duże piętno na życiorysie. Byle korektor i ruch zegarka wprzód tego nie zmyje.

- Co robisz zawsze wtedy, gdy nie możesz zasnąć?
- Liczę owieczki, a ty?
- A ja minuty, które upłynęły od naszego ostatniego spotkania.

-Ejj zmieniłas się?!
-czemu tak sadzisz??
-jestes taka...taka obojetna...
-wiesz życie skopało mi dupe kilka razy wiec sie uodporniłam..
_________________________ _______

Grise - okradam!
Marikab - Ty wiesz że Cię kocham <333
Myszka23101 - Ojj ty moja najukochańsza z forum !
Drift - Łoooo ! Dziewczyno poraziłaś opisami , są boskie!
Latin -
GwiazdkiNaBaterie - Okradam !

Stary 2010-02-28, 20:01   #57
beautiful_lie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marikab Pokaż wiadomość
beautiful_lie - co Ci się stało? dlaczego byłaś w szpitalu?
zasłabłam i zabrali mnie do szpitala. do piątku miałam laptopa i neta bezprzewodowego to spokojnie wchodziłam, ale potem mi zabrali i nie bardzo miałam jak. ale już wszystko w porządku. przy okazji - okradłam Cię.
chcę nic nie mówić, chcę słuchać.
Stary 2010-02-28, 20:04   #58
Elizabet0909
Zadomowienie

Łaa jakie wy jesteście talenciary Grise,marikab,latin,agusi eqq,Extremalna,Diva069,Za czarowana xd,Magari91,laurettee, Istotka z Bajki.
Wszystkie idelanie ; )

http://www.suwaczek.pl/cache/066282dd96.png

Pokonałam skoliozę!
Elizabet0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:05   #59
Diva069
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beautiful_lie Pokaż wiadomość
Diva069, (...) - okradłam.
kradnij kradnij, takie kradzieże sprawiają, że pojawia się uśmiech na mojej twarzy
Elizabet0909 - dziękuje, bardzo mi miło, promyczku

może czekasz na cud tracąc bezcenny czas, może myślisz, że cud ocali nas ?

bezsenność wrosła we mnie znów .

zawsze łatwiej zmiażdżyć marzenie niż je zrealizować .

na paznokciach ślady kogoś obcego, nie będę udawać, że nie wiem, nie będę płacić za to .

nawet moje gadugadu wie, że jesteś niedostępny dla mnie.

nikt mnie nie okiełzna .

kocham Cię, proszę zobacz to znowu i uwierz .

dni przelatują przez palce .

photoblog.pl/fornicaras/

Edytowane przez Diva069
Czas edycji: 2010-02-28 o 20:07
Diva069 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:06   #60
d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733
Konto usunięte

RozowaSkeyterka CookieCrisp marikab

Kiedy coś zjem, to zaraz tracę apetyt. Poza tym codziennie wieczorem tracę przytomność i odzyskuję ją dopiero rano.

Poproszę lody bananowe z odrobiną twojej miłości i żeby były zimne!

Dość o mnie.. porozmawiajmy lepiej o Tobie – Podobam Ci się?

Mówił Ci już ktoś, że mam piękne oczka?

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Elizabet0909 Pokaż wiadomość
Łaa jakie wy jesteście talenciary Grise,marikab,latin,agusi eqq,Extremalna,Diva069,Za czarowana xd,Magari91,laurettee, Istotka z Bajki.
Wszystkie idelanie ; )
ojeeej. <3
d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości