![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam cieni clinique i 5dior....
Dobry wieczór - zgodnie z umową załączam zdjęcia flakonu Coco Mademoiselle EdP. Perfumy pochodzą z wymiany z nevadą. Moim zdaniem aktualna pojemność to ok. 37/40 ml - pozostawiam to Twemu osądowi (przepraszam za iphonową jakość fotografii).
![]() |
#33 | ||||||
Zadomowienie
|
Ta paletka akurat nie za bardzo mnie interesuje
![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
Polu ta paletka jednak nie wzbudza u mnie zbytniego entuzjazmu, więc bardzo Ci dziękuję za propozycję, ale nie skorzystam, pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() Przyznam, że masz bardzo ładną kolekcję diorków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
A i jeszcze z wątku u Ciebie poza cieniami wpadło mi w oczko perles de lalique, oddałabyś je za coś u mnie ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
Podpytam o te cienie ze zdjęcia czy to limitowane czy Plum Seduction ? Bo tu życzliwa osoba zwróciła uwagę, że to nie Plum Seduction, czyli inne niż posiadane przeze mnie. Mogłabyś to sprawdzić... proszę ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
Kolor kredki bardzo mi odpowiada, tyle, że kredki chanela nie bardzo lubię, może masz taką z diorka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Paletka "6" wydaje się interesująca, a teddy bear to matowe są czy perły, bo nie pamiętam? Widziałam też, że szukasz lakieru do frenchu, rozumiem, że chodzi kolor, a nie biel, bo mam ysl gdybyś była zainteresowana |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
609 raczej nie znajdziesz w douglasie czy sephorze, tam sa raczej tylko nowosci czyli np. mystic smokeys
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zadomowienie
|
Przykro mi, nic nie znalazłam
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Asiu,
Tak, jak w pierwszym poście - Givenchy Prisme Libre 02, Maczek Clinique, CT Loose Powder La Prairie. Napisz, jak to widzisz/ które i w jakiej konfiguracji mogłabyś wymienić.
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie najbardziej interesuje kohl i ewentualnie la prairie loose powder. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- To skoro to maty, to się nie fatyguj z foto, nie lubię matów. A za tę szóstkę cóż byś chciała ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Asiu, wszystkie kolory nazywaja sie, od lewej - pink chocolate, plum potion, pink chocolate, twiglet
konturowki Diora nie mam, niestety z brazow mam jeszcze nowa zupelnie kredke The Body Shop dark brown Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-03-03 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Tak byłoby najmilej, nie ukrywam.
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Bardzo by mnie interesowal ten sypaniec La Praire, tylko musialabym sprawdzic odcien w perfumerii, no i nie wiem jak sie zapatrujesz, cos bym musiala pewnie dolozyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
to sa kolory z palety kolorystycznej pink chocolate - bez i roz, dokladnych nazw niet
Asiu, moze zajrzyj do perfumerii, obadaj kolory i wowczas daj znac, ok? mnie sie nie spieszy, jesli trafi sie dobra wymiana, to nie czuj sie zobowiazana do trzymania Aniela, bo bylam pierwszejsza w kolejce ![]() w ostatecznosci zanabede Innocenta na alledrogo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Asiu, a ja mam jeszcze używaną paletke Chanel.
Zaraz wkleję link . Fotki są na dole wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397977 Zalezy mi bardzo na soir de lune, interesuje mnie nawet odlewka. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-03-03 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykro mi Gosiu, nie przepadam za paletkami,gdzie są inne cuda poza cieniami, więc podziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
609 nie oddam bo mi sie podobaja, ale moge oddac fiolety guerlain z watku bo mi nie przypadly do gustu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17607221]Mam piatki Petal Shine kupione w Sephorze w zeszly piatek[/QUOTE]
A widzisz coś u mnie za swoje piąteczki ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
za perure dziekuje, bo rozumiem ze to jest podklad w plynie? ja uzywam sypkich mineralow jako podklady i jestem bardzo zadowolona z tej zmiany....
chetnie oddam guerlain fiolety i cos doloze do nich za NR edt albo moze Ty bedziesz cos miala za nie? chodzilo nam o ustalenie rownowartosci i jakos nie dalo sie nic poustalac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Asiu, zadecydowałaś ws. Coco Mademoiselle? Pozdrawiam.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Ja zdecydowana jestem, tylko dumam, co dla Ciebie za coco. Pisałaś o maczku, pryzmach i sypańcu. I tak pryzmy mam nówki i sypańca także, maczek użyty kilka razy i trochę byłoby mi szkoda oddawać dwa nowe kosmetyki + maczka za używaną flaszkę. Sama niewiem ...
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17619982]Podoba mi sie Silver Rain.[/QUOTE] Nie oddam SR tylko za cienie, marny byłby to biznes. Czy widzisz coś innego, albo planujesz u siebie jakieś dokładki ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17620804]Nic innego nie widze.[/QUOTE]
To cóż, więc może innym razem....coś wymienimy, pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=asia3000;17620444]Ja zdecydowana jestem, tylko dumam, co dla Ciebie za coco. Pisałaś o maczku, pryzmach i sypańcu. I tak pryzmy mam nówki i sypańca także, maczek użyty kilka razy i trochę byłoby mi szkoda oddawać dwa nowe kosmetyki + maczka za używaną flaszkę. Sama niewiem ...
![]() Mogę ze swojej strony dołożyć nową miniaturę Idylle Guerlain 5 ml, jeszcze w kartoniku - widziałam, że to także kompozycja, której szukasz.
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
znowu marudzę
to ja bym chciałą pryzmy 02 meteorki BC i maczka na wymianę pryzmy i alien ![]() i zawsze coś pod ladą
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-03-07 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Pisałaś u mnie w wątku,że masz do ewentualnej wymiany soir de lune i sensi.A jakie to pojemności?CZy interesowały by Cię perfumy Coco Chanel ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.