![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: dziewczyny z londynu...
Ejj podoba mi się
![]() ![]() kurde,moi współlokatorzy rumuńscy o coś się kłócą. Ja rumuńskiego nie znaju... mogliby po anglorusku,co bym chociaż wiedziała o co come on:P a tak to w tej nieświadomości siedzę.. nie żebym była jakaś ciekawska,skądże;p |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Rumuńscy ?
![]() ![]() Thorpe Park fajna zabawa , pod warunkiem że się ma stalowe nerwy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
mili ludzie
![]() powiem szczerze, że ja nawet nie kluczę pokoju jak wychodzę (może zacznę to robić jak się czegoś dorobię:P),jakoś tak mam do nich zaufanie. w ogóle dziewczynka którą się zajmuję, powaliła mnie dziś na kolana ![]() biegałam za nią całe południe, bo spelling'u nie chciała cholera mała robić no i jak tak tak się ganiałyśmy po pokoju,mała w pewnym momencie,gdy rzucała się na kanapę,niechcący bączka puściła ![]() ![]() ![]() za 15f.? od czego to zależy? bo w cenniku jest napisane 2razy więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
To może i ja się skuszę
![]() Ja pracuję z Rumunką. Śmiesznie jest, bo ona mało mówi po angielsku. Na migi dajemy radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Bilet w cenniku to jakies 30f tak ?
JA w tamtym roku miałam kupon z Persila 2za1 więc wyszło mnie taniej . Ale w środku można kupić sobie bilet na nastepny raz , można ich kupić nawet 20 , ile dusza zapragnie i każdy taki bilet kosztuje 10f. Pod samym Thorpe Parkiem stoi mnóstwo ludzi , którzy potem te bilety sprzedają po 15 f ![]() Kurde jak ja bym chciała pracować z ludźmi , ale narazie się nie zapowiada. Też opiekuję sie maleńką Zuzą 3 dni w tygodniu , a trzy dni sprzątam u tutejszych .. Dobra . Ide spać kobity bo jutro do roboty , wciągnę jescze z dwa rozdziały Wampirków ![]() ![]() Edytowane przez Trele_Morele Czas edycji: 2010-03-11 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
ano... ja tyż powoli śmigam... Coben czeka, już drugą noc w szufladzie-dziewiczy,nienaruszony;>: P
karaluchy do poduchy! |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Może napiszecie jaka macie prace? Czy jesteście z niej zadowolone? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
No i git
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja sprzątam domki i opiekuję się 10 mesięczną Zuzą . To nie jest praca moich marzeń , ale na dzien dzisiejszy jestem zadowolona , może dlatego że mam już gorsze doświadczenia za sobą ![]() Kurde ale mi dziś tako nie jako , spać m sie chce , nie widze co pisze ... |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
trele, to przez to ciśnienie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------
Ja tez niedaleko Heathrow, w Sunbury. A Ty? Edytowane przez Milanna Czas edycji: 2010-03-12 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
No to już nie umiem się doczekać
![]() Padam .. Ta pogoda mnie dobija ![]() ![]() Milanna ; Ja z Hounslow . Wogóle to miałam się zapytać , czy Twój nick ma coś wspólnego z Twoim imieniem ? Miałam kiedyś koleżankę na obozie o takim nietypowym imieniu ![]() CO do jutra , to idę do roboty. A potem ? Nie mam pojęcia , pewnie przesiedzę w domu jak większość weekendów. Oooo nieee ! Jutro mój dyżur na sprzątanie .. ![]() Edytowane przez Trele_Morele Czas edycji: 2010-03-12 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
ja mam day off i pędzę do High Wocombe (miasteczko obok), po sklepach pobiegać. Wczoraj dostałam kieszonkowe i muszę się go jak najszybciej pozbyć:P
a na wieczór? babysitting,a co!:p w ogóle zła jestem jak osa, bo chciałam się zapisać chociaż na jakiś kurs angielskiego (chociaż intensywny kurs to ja mam tutaj,ojj mam..),ale chodziło mi o to, żeby jakichś ludzi poznać, czy coś... To wszędzie wokół wszystko już trwa i to sporo czasu,na dodatek sporo kosztuje.. do tego jeszcze dojazdy, bo wtej mojej pięknej mieścinie nic nie ma... Ale w kwietniu jest 5 tygodniowy kurs hiszpańskiego i to za free ![]() aaa byłabym zapomniała... wczoraj mojej "rodzince" obiad zrobiłam. Uszka z barszczem ![]() ![]() Edytowane przez pannawtrampkach11 Czas edycji: 2010-03-13 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Ja od 3 dni mam pracę
![]() ![]() ![]() A plany na dzis? Po pracy nuda przed tv ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2010-03-13 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny ja jeszcze ze slonecznego Bath dzis pisze.
Ale jeszcze dwa tygodnie i jestem w Londynie. (co tam ze mieszkania jeszcze nie znalezlismy z tz ![]() ![]() Glownie do Londynu przeprowadzam sie ze wzgledow ze tak powiem naukowcyh. Chce pojsc do szkoly i uzupelnic wyksztalcenie. ![]()
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() To tak samo jak ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ja mieszkam w Londynie od czerwca 2007. A ja zabookowalam sobie bilety na 20 marcaie nie moge sie doczekac. Kosztowaly mnie £36 za dwie osoby, ale kupilam je na koncu stycznia.
Puedes ser nada para el mundo pero para alquien puedes ser el mundo entero ![]() Edytowane przez tajka88 Czas edycji: 2010-03-14 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
A ja właśnie wróciłam z pracy
![]() A co do wycieczki Thorpe Parku w połowie kwietnia - jestem za ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Daenerys ; A gdzie chcecie w tym Londynie mieszkać ? Szukacie pokoju ? Czy mieszkania ? Mam bardzo dobrą , tanią i sprawdzoną agencje . Mieszkam w Południowo-Zachodnim Londynie , ale nie mam pojęcia jaki rejon obejmują.
Ja właśnie wróciłam z roboty , ale syfiarze masakra , chciałam zdjęcie ukradkiem dla Was strzelić ale wypadło mi z głowy , tyle miałam roboty .. A teraz? Teraz idę pucować , mój dyżur na chacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
A co tu tak pusto ? Wszystkie balują? A ja mam dylemat . chociaż trochę mniej się stresuje bo wiem , że jak zwykle wybiorę gorszą opcje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o wieczor to ogladalam film z TZ. Infiltracja, lub tez Departed, moze byc. Nie w moim stylu jednak. ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
http://www.findaproperty.com/agentde...&agentid=29848 Proszę Cię bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj nie balowałam, całe popołudnie, wieczór i noc odsypiałam piątkowe szaleństwa
![]() Niedługo będę zmieniać mieszkanko, więc przy szukaniu pewnie skorzystam również z Twojego linka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Ja w SW Londynie mieszkam już od 7 lat. Nigdy tego nie planowałam, ale życie tak za mnie zdecydowało. Mam wspaniałego męża i dwójkę cudownych dzieci. Zaczynałam swoją karierę jako sprzątaczka, a później pracowałam jako pracownik biurowy. Od roku jestem full time mum. I spotykam się z innymi polskimi mamami. Ale fajnie jest też porozmawiać na tematy inne niż dzieci i dlatego zawitałam na wizaż. Jestem otwarta na znajomości! Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
witamy,witamy i również pozdrawiamy
![]() p.s nie wierzę, że w Polsce pada śnieg,no nie wierzę...:P trelle, cóż to za dylemat miałaś? może jeszcze można by coś zaradzić, co? |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A jak ci sie udalo od sprzatania do biura sie dostac? Sama chcialabym pracowac w biurze ale narazie nie ma szans, nikt mnie nie przyjmie bez doswiadczenia. Obecnie pracuje w supermarkecie-Lidlu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O numer sie nie martw, wezme z ich storny, jakis tam na pewno maja.
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to właśnie kobieta, dla której sprzątałam i czasami pilnowałam synka jest właścicielką agencji public relations i ona dała mi szansę. w biurze pracowałam 1,5 roku później macierzyński i niestety nie wróciłam, ale może jak już mój synek będzie starszy to jeszcze mnie zechcą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
public relations... moje marzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.