|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biochemię, minerały EDM, LaurEss EGM, Meow, Lumiere, Essence. Zapraszam:)
Jestem chętna na wymiankę
Ile korektora możesz mi odsypać?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze zgadzam się
Może być struna, bo mam akurat pudełeczko od bazy pod cienie to sobie tam przesypię Podaj adres! przesyłkę wyślę jutro albo pojutrze. Najchętniej priorytetem?
Edytowane przez Saay Czas edycji: 2010-03-17 o 14:38 |
|
|
|
|
#34 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
No ja właśnie wiem,że nie sposób czaem ustalić rzeczywistego zużycia (zwłaszcza w takiej termalce,bo niby jak
![]() To powiedz proszę,co byś chciała za nią? Mam tylko problem,bo "klepnęłam" wymiankę tego balsamu Tołpy - tego,co jest na zdjęciu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...y-do-ciala.htm ale mam inny,ten z serii antycellulitowej: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...edrniajacy.htm |
|
|
|
|
#35 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Toników to akurat mam
Ziaji na zbyciu nagietkowy - taki w pomarańczowej butelce. Trochę zużyłam,jakieś 10% Ważny do 01.2011 Otworzyłam jakoś ze trzy miesiące temu,ale zawsze siedział w szufladzie w lodówce.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie bym spróbowała mydła z CS, ale chyba nie bardzo nam się kalkuluje taka wymianka
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, interesuje mnie pedzel do różu, czarne mydło oraz krem Avene, moze cos znajdziesz?
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Czy możesz napisać co konkretnie interesuje Cię ze SPA Avon-u? Poza wątkiem mam spory zapas tych kosmetyków (muszę przejrzeć, ale zapewne: serum ujędrniające śródziemnomorskie oraz maseczka do twarzy; maski błotne oraz wygładzające sake i ryż). Mnie zainteresował:EDM Korektor Pick Me Up Ivory- zostało 95% opakowania pełnowymiarowego. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Scrub do ciała jakim dysponuję, to ten widoczny w załączniku - senses. Wkleiłam zdjęcia tego co na pewno posiadam. Oczywiście są to kosmetyki nowe, całe. Czy coś Cię zainteresuje?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, odpisalam u siebie w watku
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
tak, jestem chętna na wymiankę, poproszę o adres na PW, wyślę jako pierwsza, bo mam mniej przekupek
![]() tylko, żeby doprecyzować mydło afrykańskie to jest odłamek wielkości 1/4 (nie całe mydło). Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-03-22 o 19:34 |
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się, w takim razie wysyłam Ci cienie Lancome za pędzel, mydelko (pamiętam o tej części
oraz krem Avene, już piszę PW
|
|
|
|
|
#49 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś za jasne podkłady (ale nie żółte) jasne korektory nazw dokładnych Ci nie podam bo jeszcze nie do końca się znam
|
|
|
|
|
#50 |
|
korzonek
|
Powiedziałabym Ci po zdjęciach, które konkretnie by mi się widziały, ale są one trochę prześwietlone i nie widzę dokładnie kolorów.
Wydaje mi się: Korektor Pick Me Up Ivory- zostało 95% opakowania pełnowymiarowego. 1.Gentle Ivory- formuła Minimalist, 3. Gentle Petal- formuła Minimalist, 6. Gentle Ivory- formuła Elemental (odsypka z biga). 4.Gentle Neutral- formuła Minimalist, a) intensive fair Lumiere Veena Foundation Fairly/ Light Neutral Lumiere Veena Foundation Fairly/ Light Warm Lumiere Cashmere Foundation/ Light Cool Lumiere Silk Powder / Ivory dodatkowo może: Bambus-spora odsypka Puder diamentowy Biochemia Urody- odsypka Glinka biała amazońska- odsypka. Ziaja Nuno- krem antybakteryjny. Zużycie 10%, zostało 90%. Data ważności 11.2010r. |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno coś znajdę
Mnóstwo rzeczy mi się podoba, może dobrałabyś sobie u mnie coś jeszcze? Może uda nam się większa wymianka Na pewno interesują mnie podkłady Lauress , pełnowymiarowy korektor EDM, pędzel Essence, Fair Neutral oraz próbeczki Lumiere
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, super
W takim razie interesuje mnie to: Lauress Gentle Ivory x2 Korektory: a) intensive fair b) aussie perk me up a) Linen formuła intensive c)Fair Neutral formuła intensive Lumiere VV / Fair Beige Lumiere Cashmere Foundation/ Light Cool Lumiere Silk Powder / Ivory EGM Winter struna Medium Brown brow color- tylko wypróbowany. Miłego szperania u mnie
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
korzonek
|
No to ja proponuję:
1.Gentle Ivory- formuła Minimalist, 3. Gentle Petal- formuła Minimalist, 6. Gentle Ivory- formuła Elemental (odsypka z biga). 4.Gentle Neutral- formuła Minimalist, a) intensive fair Lumiere Veena Foundation Fairly/ Light Neutral Lumiere Veena Foundation Fairly/ Light Warm Bambus odsypka za wszystko co chciałaś? Jeśli chcesz możesz sobie dobrać jakieś rzeczy oznaczone gwiazdką, bo się tego wyzbywam
Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2010-03-24 o 12:29 |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
O no to super
Meteorytki są w rezerwacji, ale Sky Blue i paletkę mogę oddać chyba Dzisiaj już jestem padnięta, ale może jakoś jutro się dogadamy co i jak
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to możemy się dogadywać
Gentle Ivory najchętniej bym poprosiła 2x sampel EDM'owy Więc tak: -paletka Clinique; -odsypka Sky Blue; -2 miniaturki Clinique; za: Lauress Gentle Ivory x2 Korektory: a) intensive fair b) aussie perk me up a) Linen formuła intensive c)Fair Neutral formuła intensive Lumiere VV / Fair Beige Lumiere Cashmere Foundation/ Light Cool Lumiere Silk Powder / Ivory EGM Winter struna pełnowymiarowy korektor jeżeli chodzi o odsypki, to interesują mnie ilości 1-2 sampli EDM , jesteś w stanie takie zrobić? I jeszcze mam pytanie, czy minerałki MEOW, które oddajesz, są bardzo jasne? Bo jeżeli tak, to też chętnie bym przygarnęła
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, w sumie tego biga do brwi też bym Ci podwędziła
Tak, takie odsypki mi odpowiadają jak najbardziej To napisz co byś oddała za Clinique i Sky blue (mogę zrobić odsypkę wielkości 1 sampla EDM )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

Ile korektora możesz mi odsypać?