|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Druga wymiana z DDiana:)
tak jakby pudrowy róż,prawda? ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- no i lolitka
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
teraz mam beżowy.
no ok zaryzykuje niech bedzie ten 75 ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- ok pasuje mi a znalazłabyś cos jeszcze u mnie za *ESTEE LAUDER body performance-balsam nawilżający brązujący z wymianki *TRI AKTILINE-wypełniacz zmarszczek-tylko raz testowane,kartonik,parago n zakupiony w Sephorze *SEE YOU-cukier puder do kąpieli-zapach tutti frutti-użyte ok10% LANCASTER mediterranean bronze 01-puder brązujący z wymianki-użyty raz delikatnie w celach testowych *LOREAL COLLAGENE *ISADORA 22blue elegant-NOWY FOLIA *LOREAL GLAM SHINE 6H-200mauve- ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- bokserki zara juz nie ma, takze jak juz to tylko ta biała h&m ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- biała XS-S z metki chyba XS ta trolla to S i rozciąga się do M |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
lolitke za meteorki chce lub..sama nie wiem..a ten cien..nie on raczej bezowy ten fiolet jest ładniejszy
![]() nie chcesz ??
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oddam Ci błyszczyk za rzeczy z mojej łisz
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
ja oddaje ten fiolet bo on prawie nie jak fiolet taki delikatny
ide zetrknac na wish - ale raczej nic nie mam
|
|
#36 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: *GIVENCHY Very Irresistible EDT *Lancome Hypnose EDP ok 8/50ml C.Dior Addict EDP-mogę zrobić odlewkę *C.Dior Miss Dior Cherie EDP-mogę zrobić odlewkę *Giorgio Armani Diamonds Intense EDP-mogę zrobić odlewkę ewentualnie pędzelki |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
dł 51cm stan bdb
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- a bluzeczka będzie pasować? |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Z tego kompletu została tylko miniaturka olejku.Jeżeli chcesz to zaproponowałabym Tobie zamiast tych brakujących odlewkę balsamu The Body Shop. Czyli uściślając proponuję: - krem Superdefense SPF 25 Clinique dry combination skóra sucha/mieszana (miniatura 15 ml) NOWY, - miniaturkę olejku Decleor Aromessence Rose D'Orient, - odlewka balsamu do ciała oliwkowego The Body Shop w pojemniczku po miniaturze balsamu truskawkowego tej samej firmy (ilość widoczna na zdjęciu), za: - GIVENCHY Very Irresistible EDT -miniaturka 15ml kupiona w merlinie-raz psiknięta na nadgarstek. Jeżeli jesteś chętna na taką wymiankę zapraszam na PW . |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PROSZĘ Poza wątkiem niestety nie mam nowej kolorówki. Co powiesz np. na wyminę Very Irresistible miniaturka 15 ml raz psiknięta na nadgarstek za: krem Clinique miniaturka 15 ml NOWY, oraz miniaturki z Decleor? |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio proponowałam Ci miniaturkę kremu Clinique i bolerko H&M za miniaturkę perfum i błyszczyk, i to o tej propozycji pisałam .Miniaturki Decleor oraz miniaturkę Clinique zaproponowałam, ale nie przystałaś na tą propozycję, więc miniaturki pojechały na inną wymiankę (oprócz mniniaturki olejku). |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chciałam,tylko później byłam chętna na większa wymiankę i dlatego pytałam czy jeszcze coś dobierzesz ![]() Ok,trudno,może jeszcze nam wypali.czy posiadasz może jeszcze coś z kremików?,bo trochę mi szkoda oddać zapach za miniaturkę kremu i masło
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś za podkład revlon?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
odp
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
a powiedz mi czy ten podkład jest bardzo ciemny? bo z tego co kojarzę, to wydawało mi się, że nie ale znalazłam w googlach obrazek i wydawał się strasznie ciemny?
zaczekasz z odpowiedzią do czwartku? bo wtedy będę miała możliwość sprawdzenia koloru, czy odpowiadać mi będzie? |
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
cos za *LANCOME Photogenic lumessence 03
REVLON ColorStay 330 Guerlain issima-korektor w pisaku,rozświetlający *LOREAL TELESCOPIC EXPLOSION-tusz do rzęs nowy *LOREAL COLLAGENE-tusz do rzęs nowy *LOREAL Lash architect NUIT-tusz do rzęs NOWY |
|
|
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Tak jak pisałam z zestawu została tylko miniaturka olejku (nawiasem mówiąc proponowałam ją do miniatury kremu i odlewki masła). Jeśli Ci to jednak nie pasuje mogę zaproponować miniaturki francuskiej firmy Elene .Podaje linki do poszczególnych kosmetyków: - nawilżający krem do twarzy (miniaturka 4 ml) http://pl.strawberrynet.com/skincare.../19757/#DETAIL - tonik do twarzy z kolagenem (miniaturka 10 ml) http://pl.strawberrynet.com/skincare.../18637/#DETAIL - balsam do ciała po kąpieli słonecznej (2 miniaturki po 6ml każda) http://pl.strawberrynet.com/skincare.../69609/#DETAIL Załączam zdjęcie miniaturek: Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-11-05 o 20:20 |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
nic ci sie wiecej u mnie nie podoba? moze jakies ciuszki?mam duzo poza wątkiem moge poszukac jak potrzebujesz czegos konkretnego
mam jeszcze poza wątkiem pasty bo widziałam ze masz w wątku czego szukasz mam 5 próbek pasty meridol po 20ml 10 próbek po 20 ml Sensodyne Wszytsko nowe zapakowane no i mam jeszcze płyt do płukania jamy ustnej 400ml meridol |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie proponuję:
- Kopertówka Mango, NOWA (metkę pochopnie odcięłam), - krem Clinique miniaturka 15 ml NOWY, za: Very Irresistible miniaturka 15 ml raz psiknięta na nadgarstek oraz błyszczyk IsaDora Express Star Gloss 68 reflecting gold. |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem o jaki max factorze mówisz więc boję się w ciemno wziąść:P
ok 21 lat i cera raczej normalna w kierunku suchej ![]() o jakiej kiecce piszesz?:p |
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj robiąc zakupy w Douglasie pomyślałam o Tobie i poprosiłam o próbki Decleor. Nie było co prawda tych fabrycznych, ale miła Pani ekspedientka zrobiła odlewki
.Jakbyś jednak chciała wymienić same perfumy to do tej miniaturki kremu Clinique dołożyłabym te próbeczki i prawie wróciłybyśmy do punktu wyjścia .P.S. Są to co prawda próbki produktów z innej serii Decleor (krem do twarzy na dzień i krem pod oczy Expression De L'Age, serum oczyszczające na dzień oraz peeling Phytopeel), ale może Ci przypasują . Mogę jeszcze do nich dołożyć odlewkę masła TBS, o której wcześniej pisałyśmy i miniaturkę olejku Decleor z zestawu, o którym pisałyśmy na samym początku naszej rozmowy). Wszystko to za miniaturkę perfum . Myślę, że to naprawdę uczciwa wymianka .Dla jasności wymianę błyszczyka z Twojej strony i kopertówki z mojej strony już byśmy wtedy sobie podarowały. Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-11-05 o 20:20 |
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba będę rezygnowała z wymianek,mąż mnie wyzywa,że nowe ,markowe rzeczy oddaje za ........ |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
cos za
*Guerlain issima-korektor w pisaku,rozświetlający 00 rose enlumineur-używany kilka razy,ale myślę,że powinno być ok połowy,może więcej *LANCOME Photogenic lumessence 03-kartonik,raz testowany,paragon zakupiony w Sephorze *HELENA RUBINSTEIN instant V-lift 23 beige biscuit-nowy,bez kartonika *LOREAL TELESCOPIC EXPLOSION-tusz do rzęs nowy |
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
oddam laser za granatową torbę podkład z revlona i tusz do rzęs loreal. proszę o przemyślenie decyzji
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- trójkąty nie są srebrne napisz mi jeszcze czy podkład jest bardzo ciemny, a tusz mnie interesuje taki żeby miał małą szczoteczkę i może jeszcze jakieś fajne perfumki do tego ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- hmmm ja chce tylko nie chce ciemnego podkładu bo jestem zawsze blada trudno się opalam, co fajnego proponujesz za podkład?? |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
Podoba mi się podkład Lancome albo HR
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

??