![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ligh Sheer Duet depilacja laserowa
W Ars Medice jest teraz zniżka 50% na każdą rozpoczętą serię zabiegów
![]() Więc zaczynam robić pachy ![]() Nie mogę się oprzeć tej pokusie ![]() Szkoda tylko, że takiej zniżki nie było jak robiłam nogi i bikini, ale w sumie też nie było źle bo dla studentów jest zniżka 80%. Warto!!!! ![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
jestem po pierwszym zabiegu na łydki, robiłam duetem w ny laser center
![]() ![]() ![]() Mogłabym prosić o opinię kogoś, kto dłużej niż pół roku temu skończyc depilację duetem? jak wyniki- brak włosków? ile zabiegów było potrzebnych? itp. z góry dziękuję ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A efektów nie powinno się przeliczać na czas - pół roku, rok itd, tylko na ilość zabiegów. Ja np jestem po czwartym zabiegu nóg i to nie jest koniec jak dla mnie. Po prostu mam mocniejsze włoski i nie wszystkich udało się pozbyć. Więc podejrzewam, że nawet gdyby każda z nas robiła depilację tym samym laserem w tym samym czasie, to i tak efekty byłyby różne. I każda byłaby mniej lub bardziej zadowolona z efektu.
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Apsik13, a jakim laserem robiłas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A efekt po zakończonej serii zabiegów powinien być już na stałe, o ile ktoś jest zupełnie zdrowy. Jeśli jednak ma się problemy z hormonami, które regulują wzrost włosków i do tego powzięte jakieś leczenie, to efekt może się utrzymywać tylko przez jakiś czas. Potem trzeba powtarzać.
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
i ja polecam NY laser centre, jestem po jednym zabiegu ( ale wcześniej robiłam IPL ) tutaj mega profesjonalnie a i po tym pierwszym zabiegu na bikini i paszki jestem zadowolona, następna wizyta w połowie kwietnia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
ja też po pierwszym zabiegu byłam bardzo zadowolona, gorzej po drugim…
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Po pierwszych achach i ochach może nie być tak cudownie np przy drugim czy trzecim zabiegu (bo jednak włoski ciągle rosną i nie każdy zostanie "załatwiony" na amen), ale potem jest tylko lepiej
![]() Cierpliwość się opłaca ![]() U mnie bikini prawie gotowe, pozostaną tylko pojedyncze włoski do zlikwidowania - ale ulga ![]() Xox, u Ciebie już koniec czy jeszcze nie?
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2011-03-16 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie było tak, że najpierw wszystko cacy, a po drugim, trzecim zabiegu było nieco gorzej. Pani doktor tłumaczyła mi jednak, żeby nie wątpić w skuteczność lasera bo nie od niego zależy wzrost włosków. Niektóre są w fazie wzrostu - i te najlepiej zlikwidować, a inne w fazie "uśpienia" - zaczną wyrastać w swoim czasie. Dlatego jak się pojawiają, wydaje się, że nie ma efektu. Czyli ten "właściwy" efekt jeszcze przed Tobą ![]() Nawet nie wiesz jak się cieszę, że już nic nie muszę robić - depilować, kupować wosk, kremy itd. Kasa poszła, ale raz, a dobrze. Nigdy więcej zakupów w stylu maszynki, pianki i depilatory elektryczne - to też jakiś wydatek. Do tego zaoszczędzony czas bo nie trzeba się męczyć z goleniem czegokolwiek ![]() Zero podrażnień, gładka skóra ![]() Tak Ci tylko gadam, żebyś się nie poddawała ![]() Ja jeszcze robię nogi i zaczęłam pachy i nie spocznę jak się nie pozbędę wszystkiego co niepotrzebne ![]()
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2011-03-17 o 22:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez xox Czas edycji: 2011-03-18 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Ja miałam 6 zabiegów na bikini bo robiłam głęboką depilację i różnie to było z odrastaniem włosków.
Jeśli mam przeliczyć na %, to jakieś 5% mi zostało, są to pojedyncze włoski, także niedługo koniec i alleluja ![]() Teraz mogę założyć każdy rodzaj bielizny i jest naprawdę super, więc warto cierpliwie poczekać na ten efekt ![]() Nigdy więcej domowej depilacji ![]() Nie przerywaj tego, będzie dobrze ![]() Cytat:
Zwłaszcza, że bikini, nogi i pachy mam robione największą mocą.
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Ja mam do Was pytanie,
czy podczas usuwania włosków laserem Light Sheer duet używa się żelu, czy zabieg przeprowadzany jest "na sucho"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli duża, to "na sucho" ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Robiłam depilację laserem Lightsheer, 5 dni temu miałam pierwszy zabieg. Hhmmm zauważyłam, że odrosło około 60% włosków, reszta to czarne kropki które na moje oko jakby chciały się wydostać spod skóry... co to oznacza??? czy te co wyrosły to wypadną? a co z tamtymi pod skórą? ehh, help..
![]() |
#48 | ||||
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Robiłam zabieg w Active Woman w Krakowie, polecam
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
A ja mam takie pytanie. Poszłam na konsultację i zabieg próbny, wykonany laserem Light Sheer i... zostały mi straszne blizny we wszystkich miejscach działania lasera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie opalenizna trzyma się bardzo długo i w tamtym roku w październiku pani doktor nie za bardzo chciała mi zrobić zabieg bo nogi miały jeszcze jakiś kolor i twierdziła, że są za ciemne ![]() Ale uparłam się i efekt był ok ![]() Także jak się opalasz, to poczekaj do jesieni ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
też wybieram się do tego salonu. możesz coś więcej powiedzieć? co ile miałaś robione zabiegi, ile ich było i na jaką część ciała? robiła jedna osoba czy każdy zabieg ktoś inny? jak zachowywała się Twoja skóra po zabiegu? jakieś uczulenie, poparzenie, przebarwienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
cherry74
hej! robiłam tam na razie 2 zabiegi, oba robiła mi ta sama Pani. Po zabiegu wiadomo, był obrzęk i zaczerwienienie ale po 2 dniach już jest ok ![]() Pozdrawiam!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
olla1987
dzięki bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny.
a jak wyglada syt z wloskami nie bardzo czarnymi, raczej szatynki, czyli brazowe i szarawe? czy ligh sheer tez dziala i moge sie wybrac na depilacje? dzieki za odp, wielkie pozdrowienia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
hej
jestem po 3 zabiegach bikini, przede mną 4 robię w odstępach 8 tygodniowych po pierwszym zabiegu się załamałam ponieważ nie zauważyłam żadnego efektu, po drugim coś tam wypadło a po trzecim jestem w "ciapki" ![]() za kilka dni 4 zabieg, mam nadzieję że coraz mniej włosków odrośnie Robię całe bikini i czasami zaboli jak cxholera ale czego się nie robi dla urody ![]() Jesienią zaczynam łydki i pachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,ja zaczynam przygode z laserem w pażdzierniku,jak już nie będę taka opalona,mam pytanie do wszystkich krakowianek,jak również sąsiadek-gdzie polecacie mi iść na zabieg,gdzie wy byłyście?????może wiecie o jakimś fajnym gabinecie ,poza krakowem(ale nie za bardzo daleko)gdzie ceny są niższe?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Aaaaale zazdroszcze Wam
![]() ![]() Mam pytanie do dziewczyn które robiły bikini: Głębokie bikini to znaczy do lini stringów czy całkiem wszystko na "zero"? Bo słyszałam różne opinie i zwątpiłam.
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
hmmmm glebokie bikini to chyba jednak nie to samo co cale....nie wiem...najlepiej zapytac w gabinecie gdzie bedziesz robila zabieg...dokladnie jakiego obszaru on dotyczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.