![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Karaiby
Zalaczam zdjecie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Karaiby
Witajcie
![]() Nie powstał chyba jeszcze żaden wątek o wyspach karaibskich, a bardzo jestem ciekawa relacji osób, które tam były. Ze swoim chłopakiem wybieramy się tam niebawem, nie wiemy jeszcze na jak długo (najbardziej mamy na uwadze Brytyjskie Wyspy Dziewicze) i wdzięczna byłabym niesamowicie, gdybyście napisali co ciekawego można tam zobaczyć, gdzie można znaleźć tani nocleg, czy warto się zaszczepić na jakieś choroby, jacy są tubylcy i takie tam.. ![]() ![]() Dziękuję za każdą wiadomość ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Podpinam się pod pytanie. Wprawdzie póki co nie wybieram się w tamte rejony, ale ciekawie byłoby poczytać relacje.
PS Kiedyś rozmawiałam tutaj z Wizażanką, która miała na blogu dużo opisów różnych wysp, jak znajdę to dam znać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
super, to czekam na linka
![]() przewidywany termin podróży to jeszcze listopad, także jeśli ktoś kto tam był mnie czyta to bardzo proszę niech się odezwie ![]() ciekawa jestem też, jako kobieta, czy cykl miesiączkowy może się bardzo rozregulować.. no to jest chyba jedna z najniekomfortniejszych sytuacji jaka się może przydarzyć w podróży, kiedy niespodziewane może nadejść w każdej chwili, np. gdy elegancko opalasz się na plaży ![]()
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-11-03 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To najlepiej wówczas abyś uregulowala sobie cykl tabletkami ale moze teraz za późno jak wyjazd tuż tuż... wszystko i tak zależy od organizmu-ja mieszkam nad morzem i wystarczy ze pojadę w nasze polskie gory i juz mi organizm fisiuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Wszystko zależy od organizmu, prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Był ktoś na statku wycieczkowym Costa Magica? Interesują mnie rejsy po Karaibach, ale w trochę tańszej wersji. Kolejne pytanie, czy na tym statku rzeczywiście mocno buja? Słyszałem wiele opinii, a za dzieciaka miałem chorobę morską i trochę się obawiam, że przy dużych bujaniach może nie być za ciekawie. Dodatkowo po przeczytaniu artykułu http://www.tanierejsowanie.pl/s/rejsy-karaiby-17.html nie wiem na którą wyspę się zdecydować. Podoba mi się Wyspa Jaskółek, ale to raczej na romantyczny wyjazd, a nie chcę, żeby moja dziewczyna pomyślała, że od razu się jej tam oświadczę. Pomożecie coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Dot.: Karaiby, jak z wiza?
Na Bahamy nie potrzeba wizy. Bylam w zeszlym roku i wracam w tym! Jesli chodzi o wiekszosc wysp karaibskich to wiz nie potrzeba (no bo nie licze tej przyznawanej kazdemu za 10$ na lotnisku)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.