Karaiby - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-07-20, 18:26   #31
Miss L
Raczkowanie

Dot.: Karaiby

Zalaczam zdjecie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0309.jpg (90,5 KB, 43 załadowań)
Miss L jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-03, 01:44   #32
mala_menda
Zakorzenienie

Karaiby

Witajcie

Nie powstał chyba jeszcze żaden wątek o wyspach karaibskich, a bardzo jestem ciekawa relacji osób, które tam były. Ze swoim chłopakiem wybieramy się tam niebawem, nie wiemy jeszcze na jak długo (najbardziej mamy na uwadze Brytyjskie Wyspy Dziewicze) i wdzięczna byłabym niesamowicie, gdybyście napisali co ciekawego można tam zobaczyć, gdzie można znaleźć tani nocleg, czy warto się zaszczepić na jakieś choroby, jacy są tubylcy i takie tam.. jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę
Dziękuję za każdą wiadomość
mala_menda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-03, 05:14   #33
201703061208
Konto usunięte

Podpinam się pod pytanie. Wprawdzie póki co nie wybieram się w tamte rejony, ale ciekawie byłoby poczytać relacje.
PS Kiedyś rozmawiałam tutaj z Wizażanką, która miała na blogu dużo opisów różnych wysp, jak znajdę to dam znać.
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-03, 18:00   #34
mala_menda
Zakorzenienie

super, to czekam na linka
przewidywany termin podróży to jeszcze listopad, także jeśli ktoś kto tam był mnie czyta to bardzo proszę niech się odezwie
ciekawa jestem też, jako kobieta, czy cykl miesiączkowy może się bardzo rozregulować.. no to jest chyba jedna z najniekomfortniejszych sytuacji jaka się może przydarzyć w podróży, kiedy niespodziewane może nadejść w każdej chwili, np. gdy elegancko opalasz się na plaży

Edytowane przez mala_menda
Czas edycji: 2014-11-03 o 18:01
mala_menda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-05, 22:51   #35
julka_79
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mala_menda Pokaż wiadomość
super, to czekam na linka
przewidywany termin podróży to jeszcze listopad, także jeśli ktoś kto tam był mnie czyta to bardzo proszę niech się odezwie
ciekawa jestem też, jako kobieta, czy cykl miesiączkowy może się bardzo rozregulować.. no to jest chyba jedna z najniekomfortniejszych sytuacji jaka się może przydarzyć w podróży, kiedy niespodziewane może nadejść w każdej chwili, np. gdy elegancko opalasz się na plaży

To najlepiej wówczas abyś uregulowala sobie cykl tabletkami ale moze teraz za późno jak wyjazd tuż tuż... wszystko i tak zależy od organizmu-ja mieszkam nad morzem i wystarczy ze pojadę w nasze polskie gory i juz mi organizm fisiuje
julka_79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-06, 20:22   #36
mikoryza
Przyczajenie

Wszystko zależy od organizmu, prawda?
mikoryza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-14, 08:38   #37
Robsob
Przyczajenie

Był ktoś na statku wycieczkowym Costa Magica? Interesują mnie rejsy po Karaibach, ale w trochę tańszej wersji. Kolejne pytanie, czy na tym statku rzeczywiście mocno buja? Słyszałem wiele opinii, a za dzieciaka miałem chorobę morską i trochę się obawiam, że przy dużych bujaniach może nie być za ciekawie. Dodatkowo po przeczytaniu artykułu http://www.tanierejsowanie.pl/s/rejsy-karaiby-17.html nie wiem na którą wyspę się zdecydować. Podoba mi się Wyspa Jaskółek, ale to raczej na romantyczny wyjazd, a nie chcę, żeby moja dziewczyna pomyślała, że od razu się jej tam oświadczę. Pomożecie coś?
Robsob jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-14, 21:50   #38
Joaniaa
Przyczajenie

Dot.: Karaiby, jak z wiza?

Na Bahamy nie potrzeba wizy. Bylam w zeszlym roku i wracam w tym! Jesli chodzi o wiekszosc wysp karaibskich to wiz nie potrzeba (no bo nie licze tej przyznawanej kazdemu za 10$ na lotnisku)
Joaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości