|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zapachy i kolorówka-wyższa półka
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17768047]Tak nie do końca jestem przekonana ale krem Clarins i baza Smashbox, a może coś spod lady? Właściwie wolałabym coś konkretnego bo NR to konkret, jest/był na zapas i nie musze oddawać, ale ten Twój róz wyjątkowo mi sie podoba, fotka dobrze oddaje kolor?
ja tez mam coś jeszcze , może Cię zainteresuje?, śliczny ale dla mnie za jasny-Victorias Secret[/QUOTE] A co by Cię interesowało spod lady? Krem Clarinsa jest bardzo konkretny, jeśli dobrze pamiętam kosztował ok.260 zł Róż jest jak najbardziej wiernie oddany na focie -wyjątkowo dobre światło mi się trafiło...myślę że byłabyś zadowolona, ja osobiście bardzo lubię RBR. Niestety Twój różyk to zupełnie nie mój kolor, alę dzięki że pomyślałaś. |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17741987]
Mariola podoba mi się VERRY IRRESISTIBLE, SUMMER COCTAIL 75ml EDT, oraz oba serum Diora, tylko nie wiem co z kolorami, ja mam 760 i jest ok te Twoje to dużo jaśniejsze czy ciemniejsze?, bo nie mogę zobaczyć na żywo-brak odpowiedniej perfumerii ![]() [/QUOTE] Czy pasowałaby Ci zatem wymianka Rodriguez za Givenchy ?
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17768622]A co by Cię interesowało spod lady? Krem Clarinsa jest bardzo konkretny, jeśli dobrze pamiętam kosztował ok.260 zł
Róż jest jak najbardziej wiernie oddany na focie -wyjątkowo dobre światło mi się trafiło...myślę że byłabyś zadowolona, ja osobiście bardzo lubię RBR. Niestety Twój różyk to zupełnie nie mój kolor, alę dzięki że pomyślałaś.[/QUOTE] Spod lady to generalnie pielęgnacja, może być mniejszej wartości byleby nie otwierana. Mam aktualnie kilka kremów otwartych, a twarz tylko jedna , więc nie dam rady pokończyć ich na czas---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Mariolka, szczerze to wolałabym oddać cienie Maca za Givenchy, choć pewnie wolisz zapach za zapach
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17769293]Spod lady to generalnie pielęgnacja, może być mniejszej wartości byleby nie otwierana. Mam aktualnie kilka kremów otwartych, a twarz tylko jedna
, więc nie dam rady pokończyć ich na czas[/QUOTE]Mniejszej wartości mam tylko ten kremik http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=33798 którego jeszcze nie zdążyłam użyć. Kupiony dwa dni temu. Może dobrałabyś sobie jakiś błyszczyk (jak lubisz) wszystkie są w bardzo dobrym stanie, niektóre tylko testowane? |
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17769495]Mniejszej wartości mam tylko ten kremik http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=33798
którego jeszcze nie zdążyłam użyć. Kupiony dwa dni temu. Może dobrałabyś sobie jakiś błyszczyk (jak lubisz) wszystkie są w bardzo dobrym stanie, niektóre tylko testowane?[/QUOTE] Nie nie, do suchej nie mogę, wybłyszczy mnie jak przysłowiowe... , mam mieszaną w kierunku normalnej. A jak długo może poleżeć ten Clarins, on do mieszanej?Tak wałkuje temat bo mi się ten głupi róż podoba, ot głupia baba ,bo mam jeszcze 3 czy 4 róże![]() A znasz może sposób na 100% określenie ilości NR, bo butelka nie daje żadnych szans, wzięłam na "chlupot"
|
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli Ty się nazywasz głupią babą to ja już chyba jestem czub do kwadratu bo aktualnie mam na składzie jakieś 8 róży
uwielbiammm i mam w planach zakup jeszcze jednego. Wracając do pielęgnacji, jeśli masz spore problemy ze świeceniem to nie wiem czy Ci mogę polecić tego clarinsa, on jest dość odżywczy. Sprzedano mi go jako krem do mieszanej/tłustej cery, więc powinien się niby nadać, ale ja przed leczeniem miałam bardzo świecącą skórę i pod mejkapem sprawiał że jeszcze szybciej się świeciłam (ale zaznaczam że ja miałam b.tłustą skórę). Tak czy inaczej kupiłam go pod koniec lata 2009 także myślę że spokojnie jeszcze z 1,5 roku powinien poleżeć. Jak wrócę do domu to mogę sprawdzić do kiedy miałabyś ew. czas na zużycie go. Może poczytaj o tym shiseido i clarinsie i zdecyduj co by Ci bardziej odpowiadało. Lepszego sposobu na określenie stopnia zużcia tych perfum niestety nie mam...
|
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17771412]Jeśli Ty się nazywasz głupią babą to ja już chyba jestem czub do kwadratu bo aktualnie mam na składzie jakieś 8 róży
uwielbiammm i mam w planach zakup jeszcze jednego. Wracając do pielęgnacji, jeśli masz spore problemy ze świeceniem to nie wiem czy Ci mogę polecić tego clarinsa, on jest dość odżywczy. Sprzedano mi go jako krem do mieszanej/tłustej cery, więc powinien się niby nadać, ale ja przed leczeniem miałam bardzo świecącą skórę i pod mejkapem sprawiał że jeszcze szybciej się świeciłam (ale zaznaczam że ja miałam b.tłustą skórę). Tak czy inaczej kupiłam go pod koniec lata 2009 także myślę że spokojnie jeszcze z 1,5 roku powinien poleżeć. Jak wrócę do domu to mogę sprawdzić do kiedy miałabyś ew. czas na zużycie go. Może poczytaj o tym shiseido i clarinsie i zdecyduj co by Ci bardziej odpowiadało. Lepszego sposobu na określenie stopnia zużcia tych perfum niestety nie mam...[/QUOTE]Nie no 8 róży to nie mam ,za to mam po 8 sztuk innych bajerów, ale o tym szaaa w końcu jakieś nałogi trzeba mieć, a w tej dobie to nawet wypada...Jak on odżywczy (na noc?) to nawet ok, bom ja już wiekowa kobieta jest i odżywiać by sie wypadało przyzwoicie, choćby tylko skóre ![]() Przepatrz co i jak z tym kremem i daj znać, bo Shiseido miałam i to nie moja bajka, oblepiająca maź, nawilżanie w nim to chyba jakiś żart |
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
według zapewnień producenta i pani sprzedającej z douglasa krem jest na dzień i na noc, w zależności od preferencji...a odżywia zdecydowanie lepiej niż shiseido (to fakt) Jak wrócę do chaty to go od razu dopadnę i dam znać jaki ma okres przydatności na słoiczku
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17769293]
Mariolka, szczerze to wolałabym oddać cienie Maca za Givenchy, choć pewnie wolisz zapach za zapach [/QUOTE]Tak bym wolała zapach za zapach , bo właśnie kilka dni temu wróciłam do swoich macowych cieni i niestety - bardzo mnie podrażniają
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
Dusiu, krem powinno się zużyć do 12M po otwarciu
w związku z czym najpóźniej można go przetrzymać do października. Nie wiem w takim razie czy dalej jesteś zainteresowana? Mogę jeszcze dorzucić tonik matujący Avene (1/2 buteleczki)...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
No tak, troche mnie to zmartwiło, bo chyba faktycznie nie wyrobię ze zużywaniem w czasie.
Kurcze tylko ten szalony róż mi sie podoba, co by tu zrobić? A może szukasz czegoś za sam róż? zerknij jeszcze do mnie, mam też spore zapasy pozawątkowe , ale nie wiem co proponować?to są nówkinp.http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...n-SPF40-PA.htm kolor 50-kolor piękny delikatny beż http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...wder-Blush.htm kolor 943 coś tam..sorbet Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-11 o 08:47 |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Za NR for Her mam do zaoferowania poza wątkiem:
- płyn z kwasem glikolowym do mycia twarzy do skóry z trądzikiem Glycolic Exfoliating Wash 7% DDF (ilość na zdj.), - emulsja przeciw niedoskonałościom Aroma Perfection Nuxe (użyta 2 razy), - krem matujący Aroma Perfection Nuxe (użyty raz), - oczyszczająca maseczka do skóry z trądzikiem Blemish Minimizing Mask DDF (użyta raz), - krem przeciwzmarszczkowy pod oczy Pharmaceris (nowy), - woda termalna LRP (nowa), - płyn micelarny Bioderma (nowy), - żel do mycia ciała Bagno Di Vita Borghese (nowy), - mikrodermabrazja do ciała dr.Brandt (nowa), - bronzer Bronze Goddess Soft Matte Bronzer Estee Lauder (na zdj.), - szczotka do włosów (nowa), - próbki Decleor (opisane, dzisiejsze ),- miniatury francuskiej firmy Elene (nowe), mam jeszcze (nie ma na zdjęciach): - serum CE Ferulic Skin Ceuticals (w pojemniczkach z pipetką nowych i nie otwieranych, przechowywanych w lodówce), - Turnaround Concentrate Visible Skin Renewer Clinique (miniatura 7 ml, użyty raz), - Turnaround Instant Facial Clinique - pięciominutowa maseczka rozświetlająca (miniatura 15 ml, nowa), - balsam do ust Carmex (dodam fotki ze zużyciem, nakładałam na usta przy pomocy patyczków chigienicznych), - olejek do ciała granat, grejpfrut Skin Dresdner Essenz Naturell (będę musiała zrobić zdjęcie z pojemnością), - korektor pod oczy Toleriane La Roche-Posay (nowy), Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-11-05 o 20:22 |
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
cd:
Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-11-05 o 20:23 |
|
|
|
|
#45 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, tym serum CE Ferulic Skin Ceuticals jestem żywo zainteresowana, jaka to pojemność? , właściwie to sporo Twoich propozycji mi sie podoba
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17789622]No nie powiem
, tym serum CE Ferulic Skin Ceuticals jestem żywo zainteresowana, jaka to pojemność? , właściwie to sporo Twoich propozycji mi sie podoba[/QUOTE]Fiolki nie mają niestety opisanej pojemności, ale przy zakupie było podane, że to 6 sztuk po 5 ml każda, z czego na wymianę mam 3 sztuki (więc 15 ml) . Kod na fiolkach DN3C.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17784937]No tak, troche mnie to zmartwiło, bo chyba faktycznie nie wyrobię ze zużywaniem w czasie.
Kurcze tylko ten szalony róż mi sie podoba, co by tu zrobić? A może szukasz czegoś za sam róż? zerknij jeszcze do mnie, mam też spore zapasy pozawątkowe , ale nie wiem co proponować?to są nówkinp.http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...n-SPF40-PA.htm kolor 50-kolor piękny delikatny beż http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...wder-Blush.htm kolor 943 coś tam..sorbet[/QUOTE] Pewnie nie przebiję swojej przedmówczyni, ale mam jeszcze na zbytku krem pod oczy Nuxe (użyty 2 razy), balsam ujędrniający do ciała Murad (ok.50%), byłaś jeszcze zainteresowana tym smashboxem, również mogę dorzucić...i ten róż clinika smoldering plum...mogę się zastanowić nad oddaniem różu Benefita Dallas. A co do Twoich propozycji to ten shiseido nie nadaje się chyba do suchej skóry? a jeśli Dior jest różowy to nie dla mnie bo nie przepadam za różowymi różami... |
|
|
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17790695]Pewnie nie przebiję swojej przedmówczyni, ale mam jeszcze na zbytku krem pod oczy Nuxe (użyty 2 razy), balsam ujędrniający do ciała Murad (ok.50%), byłaś jeszcze zainteresowana tym smashboxem, również mogę dorzucić...i ten róż clinika smoldering plum...mogę się zastanowić nad oddaniem różu Benefita Dallas.
A co do Twoich propozycji to ten shiseido nie nadaje się chyba do suchej skóry? a jeśli Dior jest różowy to nie dla mnie bo nie przepadam za różowymi różami...[/QUOTE] No przyznaję że ungia troche namieszała ![]() W tym sęk że Dior nie jest różowy, gdyby był to zostałby ze mną, służę focikiem Podkład jest chyba do mieszanej ale jest leciuteńki ma extra filtr 43 i świetne opinie w KWC, ja polecam również, to mój żelazny zapas, ale czego to nie robi sie dla różu... ot durna baba, bo potem będę szukała podkładu
Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 09:08 |
|
|
|
|
#49 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() podobaja mi sie jeszcze - próbki Decleor (opisane, dzisiejsze ),- miniatury francuskiej firmy Elene (nowe), - Turnaround Instant Facial Clinique - pięciominutowa maseczka rozświetlająca (miniatura 15 ml, nowa), - olejek do ciała granat, grejpfrut Skin Dresdner Essenz Naturell -mikrodermabrazja Brandt musisz mnie uświadomic co do wartości CE, bo zupełnie nie wiem, i może zbyt wiele mi sie podoba
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17794491]No przyznaję że ungia troche namieszała
![]() W tym sęk że Dior nie jest różowy, gdyby był to zostałby ze mną, służę focikiem Podkład jest chyba do mieszanej ale jest leciuteńki ma extra filtr 43 i świetne opinie w KWC, ja polecam również, to mój żelazny zapas, ale czego to nie robi sie dla różu... ot durna baba, bo potem będę szukała podkładu [/QUOTE]W takim razie jaki jest kolorek tego różu w realu/po aplikacji? Bo na focie wygląda na róż jak w mordę strzelił A zużycie tego podkładu?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
I co Diusiu ? Będzie jakaś wymianka czy nie ?
|
|
#52 |
|
Konto usunięte
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17796557]W takim razie jaki jest kolorek tego różu w realu/po aplikacji? Bo na focie wygląda na róż jak w mordę strzelił
A zużycie tego podkładu?[/QUOTE]Zużycie podkładu =0 Kolor różu to chyba sprawa monitora , dla mnie to brzoskwinio-beż i tak wygląda na policzkach, ale jest dość żywy, nie mleczny. Kurcze to pewnie ja też inaczej odbieram kolor Twojego różu.Nie masz możliwości oglądnięcia na żywo tego Diora? ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Jasne że może być, tylko nam nie po drodze , chętnie oddam cienie, ale juz zapach nie
|
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17796824]Zużycie podkładu =0
Kolor różu to chyba sprawa monitora , dla mnie to brzoskwinio-beż i tak wygląda na policzkach, ale jest dość żywy, nie mleczny. Kurcze to pewnie ja też inaczej odbieram kolor Twojego różu.Nie masz możliwości oglądnięcia na żywo tego Diora? [/QUOTE] W takim razie sprawdzę go dziś albo jutro w perfumerii i dam znać (z Twojego opisu raczej będzie mi pasował). Obiektywnie mówiąc dla mnie róż RBR na focie wygląda tak samo jak w realu, ale jak możesz to też go sprawdź. Jak będziesz chciała to podam dokładną nazwę. Aha - gdybym się zdecydowała na róż...to mogłabyś coś jeszcze dobrać za podkład - chętnie bym go wypróbowała przy tulu pozytywach Jaki to kolor? Beż, róż?
|
|
|
|
|
#54 |
|
Konto usunięte
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17797246]W takim razie sprawdzę go dziś albo jutro w perfumerii i dam znać (z Twojego opisu raczej będzie mi pasował). Obiektywnie mówiąc dla mnie róż RBR na focie wygląda tak samo jak w realu, ale jak możesz to też go sprawdź. Jak będziesz chciała to podam dokładną nazwę. Aha - gdybym się zdecydowała na róż...to mogłabyś coś jeszcze dobrać za podkład - chętnie bym go wypróbowała przy tulu pozytywach
Jaki to kolor? Beż, róż?[/QUOTE]No i właśnie ze sprawdzeniem będzie problem, bo brak u mnie "odpowiedniej" perfumerii. I teraz zwątpiłam w kolor tego różu RBR, bo może widzę inny kolor? Dobra nie męczę już, sprawdź Diora, przyjdzie czas to będziemy dogadywać ![]() Podkład to delikatny beż, bez odrobinki różu, sprawdź w perfumerii kolor 40, 50 jest odrobinkę, ale takie ciut ciut ciemniejsza, 50 u nas nie ma |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17796824]
Jasne że może być, tylko nam nie po drodze , chętnie oddam cienie, ale juz zapach nie [/QUOTE]No to o to mi chodziło Czyli może następnym razem
|
|
#56 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17794820]No to fiolki CE zaklepuję
![]() podobaja mi sie jeszcze - próbki Decleor (opisane, dzisiejsze ),- miniatury francuskiej firmy Elene (nowe), - Turnaround Instant Facial Clinique - pięciominutowa maseczka rozświetlająca (miniatura 15 ml, nowa), - olejek do ciała granat, grejpfrut Skin Dresdner Essenz Naturell -mikrodermabrazja Brandt musisz mnie uświadomic co do wartości CE, bo zupełnie nie wiem, i może zbyt wiele mi sie podoba [/QUOTE]Troszkę mi głupio . Pospieszyłam się trochę z tymi fiolkami CE Ferulic :0. Potem sobie pomyślałam, że mi te 15 ml nie wystarczy, bo trzeba to serum stosować przez naprawdę długi czas, żeby był rezultat taki o jakim mówiła dermatolog. Dlatego będą mi potrzebne wszystkie fiolki. Mam nadzieję, że się nie gniewasz. Trochę pochopna jestem w decyzjach, za co przepraszam Podobało Ci się jeszcze kilka innych kosmetyków z listy, którą Ci przedstawiłam .Mogę Ci zaproponować za NR for Her wszystkie poniższe produkty :- próbki Decleor (opisane, dzisiejsze ),- teraz to już wczorajsze , - miniatury francuskiej firmy Elene (nowe): krem nawilżający 24 h - poj.4g, tonik z kolagenem 10 ml, dwie miniaturki balsamu po kąpieli słonecznej (2x6 ml) (jakbyś chciała mogę wkleić linki do tych produktów ),- olejek do ciała granat, grejpfrut Skin Dresdner Essenz Naturell kupiony w Niemczech, pojemność początkowa 100 ml zużycie widoczne na zdjęciu, ma certyfikat BDIH, starła się farba z daty (pewnie od wilgotnych dłoni), ale pozostało wytłoczenie i można odczytać 090118 (nie wiem tylko czy to kod czy data produkcji bo wydaje mi się, że ważność do 2018 r. to przesada - mikrodermabrazja do ciała dr.Brandt (kosmetyk nowy, nieotwierany, pojemność 113 g, oryginalnie zapakowany w pudełeczko - jest szpatułka do nakładania, ulotka z tłumaczeniem na j.polski, wiem bo kupiłam 2 opakowania, dlatego jedno mogę wymienić ). Kod na opakowaniu 8F24-1. Pudełko z wierzchu porysowane, w środku słoik ma porysowany wierzch nakrętki poza tym żadnych uszkodzeń (taki kupiłam zarówno swój jak i ten, nie wiem czy tak mają wszystkie te peelingi ). Piszę informacyjnie, żeby była pełna jasność (ja kupując nawet o tym nie wiedziałam).Dodaję zdjęcia olejku oraz dr.Brandt, żebyś wiedziała o czym mówię (flesz rozjaśnił jakieś pyłki wokół nakrętki słoika , niewidoczne gołym okiem).
Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-11-05 o 20:23 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Kremu Ci nie oddam..musze go wycofac z watku,bo ostatnio sie zorientowalam,ze jest na dniach waznosci tzn. termin sie konczyl w tym roku wiec zaczelam uzywac;
moze pedzelek Givenchy za liner givenchy?
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17797764]No i właśnie ze sprawdzeniem będzie problem, bo brak u mnie "odpowiedniej" perfumerii.
I teraz zwątpiłam w kolor tego różu RBR, bo może widzę inny kolor? Dobra nie męczę już, sprawdź Diora, przyjdzie czas to będziemy dogadywać ![]() Podkład to delikatny beż, bez odrobinki różu, sprawdź w perfumerii kolor 40, 50 jest odrobinkę, ale takie ciut ciut ciemniejsza, 50 u nas nie ma[/QUOTE] Dusiu sprawdzałam róż i dla mnie on jest jak nic różowy...czyli nie dla mnie podkładu nie miałam jeszcze okazji wypróbować, ale może w weekend uda mi się podskoczyć do jakiegoś sklepu. Chyba że przemyślisz jeszcze wymiankę na NR z moich zapachów nic Ci nie wpadło w oko?
|
|
|
|
|
#60 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- [1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17816393]Dusiu sprawdzałam róż i dla mnie on jest jak nic różowy...czyli nie dla mnie podkładu nie miałam jeszcze okazji wypróbować, ale może w weekend uda mi się podskoczyć do jakiegoś sklepu. Chyba że przemyślisz jeszcze wymiankę na NR z moich zapachów nic Ci nie wpadło w oko?[/QUOTE]Nic jeszcze nie przesądzone za NR , bo uzunia wycofała się z CE, a one były głównym wabikiemA może masz jeszcze jakiegoś zapachowego asa w rękawie?bo z wątku to nie bardzo Kurcze , ja po pacnięciu policzków tym różem Diora, odłożyłam go jako brzoskwinio-beż, muszę jeszcze raz potestować, bo może mnie wzrok myli, a może raczej okulary ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() Ale nie ukrywam że CE były głównym wabikiem wymiany z racji zaistniałej sytuacji jednak zrezygnuję, bo wolałabym jeden, ale konkret, drobiazgi(choć pewnie też fajne)mnie nie bardzo interesują. Może innym razem sie uda, pozdrawiam
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

Róż jest jak najbardziej wiernie oddany na focie -wyjątkowo dobre światło mi się trafiło...myślę że byłabyś zadowolona, ja osobiście bardzo lubię RBR. 

w związku z czym najpóźniej można go przetrzymać do października. Nie wiem w takim razie czy dalej jesteś zainteresowana? Mogę jeszcze dorzucić tonik matujący Avene (1/2 buteleczki)...
Jaki to kolor? Beż, róż?
. Pospieszyłam się trochę z tymi fiolkami CE Ferulic :0. Potem sobie pomyślałam, że mi te 15 ml nie wystarczy, bo trzeba to serum stosować przez naprawdę długi czas, żeby był rezultat taki o jakim mówiła dermatolog. Dlatego będą mi potrzebne wszystkie fiolki. Mam nadzieję, że się nie gniewasz. Trochę pochopna jestem w decyzjach, za co przepraszam
,
). Piszę informacyjnie, żeby była pełna jasność