|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co Was demotywuje?
no to i ja dopiszę - gówna na ulicy - też, teraz jakichś ich wysyp... idzie sobie człowiek zapatrzony w niebo, rozmarzony, albo romantyczny spacerek a tu co? gówno.
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż mojej koleżanki poprosił jak wychodziła z domu żeby zostawiła jakąś kasę to jej kupi kwiaty
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hmm a wracając do tematu co mnie demotywuje;>? Oprócz takiej pogody jak dzis co mi sie nic nie chce no to chyba przede wszystkim głupie gadanie przez zawiść ludzi badz ciagłe narzekanie .
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
"brzuch mi sterczy wesoło" - przepraszam, ale nie mogę powstrzymać się od śmiechu
boski tekst a i mnie też wesolutko podryguje ![]() A demotywują mnie znajomi, którzy mają już 100 stron pracy mgr
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
zależy co rozumiemy przez 'demotywować' - bo portalowe tłumaczenie tego słowa trochę odbiega od słownikowego
mnie demotywuje, jak ktoś mi skutecznie podcina skrzydła.
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
zakupy... Jak pomyslę o tych tysiącach rzeczy na wieszakach do przejrzenia to już mi się odechciewa szopingu.
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam tak samo, wszystkie mają biusty10 razy większe a ja rozmiar A+ gąbka ![]() ale przynajmniej nie demotywuje mnie to za bardzo odkąd mam Tż który cały czas mówi, ilekroć wspomnę o rozmiarze, że są... fajne |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Mnie demotywują dziś:
- stosunek moich rodziców do mnie - akurat kiedy udało mi się w miarę zaakceptować swój wygląd (głównie wagę - mam BMI 25,2), to oni zaczęli mi truć o odchudzaniu, o tym, że jestem na prostej drodze do wyglądania jak słoń, a przy tym ciągle nie wiedzą czemu właściwie mam nie najwyższą samoocenę:/ - brak słońca!!! Niech będzie -10, ale poproszę trochę więcej światła! - to, że kolor, który wybrałam na ściany w swoim nowym mieszkaniu, wygląda jak rzygowiny i sama muszę to przemalować, w dodatku nie wiem na jaki kolor (głupota, ale to sprawa z dzisiaj i nie mogę przestać się tym wkurzać) - to, że chciałabym w końcu się przyłożyć do drugiego kierunku, ale muszę też pisać pracę na pierwszym i jak bym nie kombinowała, i tak na obu jestem do tyłu ze wszystkim! - to, że od ponad 5 lat mieszkam sama i szanse na zmianę tego stanu są bliskie zeru
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dostanę 2 z egzaminu nie cierpię słyszeć: "No widzisz, nie uczyłaś się, w ogóle się nie uczysz, zamiast latać albo siedzieć w internecie to powinnaś dzień i noc siedzieć i kuć. Inne dziewczyny to nie wychodzą nigdzie, tylko siedzą i kują" - wtedy to już w ogóle nie mam ochoty się uczyć na poprawkę
![]() A jak słyszę: "No trudno, każdemu może się zdarzyć, poprawisz, przecież jesteś zdolna" - to od razu z chęcią lecę do książek
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Demotywują mnie uciekające autobusy z rana. Niestety wiąże się to z długą irytacją.
I gdy przed egzaminem wszyscy już się uczą a ja nawet nie myślałam o tym, jak zdobyć notatki ![]() I wizażanki na dietetyce i fitnessie Nie żebym coś do nich miała... ale fałszują obraz rzeczywistości bo potem biorę je za reprezentatywną próbkę społeczeństwa i aż się żyć odechciewa :P
Edytowane przez Ejli Czas edycji: 2010-03-09 o 09:59 |
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
mnie demotywują kupy na chodnikach, głupota i brak myślenia większości kierowców, to że klakson mi nie działa i nie mogę tych idiotów strąbić.
Ponad to demotywuje mnie zima, bo chcę już wiosnę, ciepełko i słoneczko. Na szczęście motywuje mnie mój Tż - to jest najważniejsze w tym wysztskim i sprawia, że i tak chodzę uśmiechnięta
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
J*bana niemoc, bezsilność. Stukasz, pukasz, chodzisz, dzwonisz, starasz się i ciągle nic, opór, mur
Niepowdzenia-zn. spróbowałaś, spełnilaś warunki, sprawdziłaś się, a ktoś cię "odrzucił", bo tak, bo ma swoje widzimisię. Nieee, muszę iść z tego wątku bo mi się ciśnienie podnosi...
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tylko słyszę, że się nie uczyłam, albo za mało, to od razu przechodzi mi chęć do nauki. Jakby nie można było po prostu powiedzieć to drugie zdanie, od razu człowiek czuje się lepiej
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Demotywuje mnie widok bosych stóp, skutecznie odechciewa mi się jeść, gdy coś takiego zobaczę...
![]() Biada temu kto kiedykolwiek dotknął by mnie stopą!!!
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Na chwilę obecną - tylko i wyłącznie matematyka. Potrafi zdemotywować mnie do stopnia histerii
I nic, że zdałam 2 matury próbne z maty, reszte matur w granicach oceny dobrej, jak nie zostanę do niej dopuszczona, bo nasz nauczyciel pomylił podstawę z rozserzeniem
|
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Dni w ktorych wygladam nie tak jakbym chciala, dni w ktorych odzywiam sie niezdrowo,kiedy komus udaje sie wyprowadzic mnie z rownowagi...
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Zima, co za dużo, to niezdrowo...
Choć zima to akurat mały pryszcz na nosie w porównaniu z takimi wewnętrznymi czynnikami :/ Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2010-03-09 o 22:39 |
|
|
|
|
#49 | |
|
Rozeznanie
|
Mnie demotywuje to, że jest tak kur*** zimno na dworze
aż się wychodzic nie chce.I to, że na Dzień Kobiet chyba wszyscy możliwi faceci dali mi kwiatka, tylko nie mój TŻ ![]() Wstawanie rano - MASAKRA!!!! Demotywuje mnie brak motywacji do nauki. Poprostu nie chce mi się strasznie... ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Dopiszę jeszcze, że mnie również denerwują te kupy na chodnikach. U mnie śnieg już stopniał i pozostały poroztapiane psie odchody tu i tam. Jak idziesz po chodniku to ciągle musisz robic uniki ![]() I denerwuje mnie moja cera! Od podkładu pozapychały mi się pory i mam mnóstwo wągrów i zaskórników ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() rozbawiłaś mnie! hahaha
|
|
|
|
#50 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jeszcze dużo innych rzeczy mnie demotywuje, zwłaszcza ostatnio, ale najbardziej kiedy jest sytuacja że ja sie staram np. w pracy latam jak kot z pęcherzem, a i tak wszyscy to mają w d...
|
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
Zła,deszczowa pogoda bo wtedy to mi się nic nie chce.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
-jak się wystroję maksymalnie na impreze/randke itp, zrobie super makijaż, piekne wlosy... wychodzę... a tam mróz i wiatr, więc na miejsce dochodze z czerwona twarza i uszami, potarganym wlosami i zgrabialymi palcami... a czasami czerwonymi udami (widac pod rajtkami we wzorki)
-jak jestem glodna, mam ochote na cos dobrego, ide do lodowki, a tam wszystko co dobre zjadl TZ i zostala mi kromka z serem:/ -jak obmyslam prezenty, a sama dostaje na odwal się -jak mi kwiatki zdychaja mimo ze o nie dbam:P
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie zima, stanowczo za długa i za zimna
(bo 3 tygodnie temu była ich próbka) no i niektóre wpisy na wizażu
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie demotywuje coraz bardziej odczuwalny brak mojego ukochanego taty...
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Mnie najbardziej demotywuje fakt, że kiedyś zakochałam się na zabój w kompletnym idiocie, który mną pomiatał i manipulował jak marionetką, a ja naiwna go kochałam i przez to swoje zapatrzenie zmarnowałam mnóstwo czasu ( 4 lata), w czasie którego mogłam już dawno zrobić studia, wyjechać za granicę, znaleść nowe, normalne towarzystwo. Teraz jestem z fajnym , normalnym chłopakiem, ale ten z kolei nigdy w życiu nie wyjedzie z naszego malutkiego miasteczka i perspektywy widzę tu dla siebie żadne. Pocieszam się faktem że na zmiany nigdy nie jest za późno, ale tamta myśl zawsze niszczy mi humor
.
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Niskie ciśnienie
Brak czasu 160 cm wzrostu ![]() itp itd |
|
|
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
witam,
demotywuje mnie to, ze mimo tego, ze tak bardzo sie staram i tak bardzo w to wierze i taaaaak bardzo pragne, zeby sie wszystko jakos ulozylo - zycie stawia mi caly czas przeszkody-ale i tak wierze ze je wszystkie pokonam ![]() K
|
|
|
|
|
#58 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie mi zaczal padac snieg :/ bialo za oknem od 6 miesiecy
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Obrady sejmu - bez względu na to, kto u władzy.....
Demotywuje również fakt, że po ukończeniu dwóch kierunków studiów + podyplomówki + bardziej i mniej potrzebnych kursów pensja w zawodzie wynosi 1300 (netto) i na razie nie zanosi się na więcej. A tu Dzidziuś w drodze, któremu by się chciało nieba przychylić (jasne, że będę przychylać w inny sposób niż tylko finansowo, ale nie o tym ten wątek)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

.